Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız sen de mi başardın niye söylemiyosun ayol şurda çoşalım altı üstü boşver olduysa olmuştur.ben 1,5 aydır hala inanamıyorum senin inanamaman çok normal canım patlatsana şurdan bi BAŞARDIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM yaw

3.4.kere olsun esim yapsim o.zaman inanicam.1.de istedigim gibi gecmedi ondan bu.hevessiz halim. esim.den yana dertliyim odun gibi kendimi acinacak halde hissediyom aman beni bosver senin zaferini kutlayalim

BAŞARDIM tatlım:1::1::1: BAŞARDIM ...
öyle çok inanmştım ki buna. öyle de oldu. çok da güzel oldu, hala inanamıyorum zaten. 100 kere sormuşumdur eşime. "oldu dimi eminsin" diye :) inandım, çalıştım ve BAŞARDIM. başaramıcak biri de olamaz çünkü başarılamıcak bişi diilmiş ki. bunun için mi harab ettim kendimi, üzdüm eşimi. Allah'ım sana çok şükür. Bana bu sorunu aşıcak azim ve kuvveti verdin.
Darısı herkesin başına inşallah
Halaya devam :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Rabbim mutluluğunu daim etsinn canımmmm :71::71::71:

bundan sonra başka derdin olmasın hiç inşallahhh çok tebrik ederimm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

öyle çok inanmştım ki buna. öyle de oldu. çok da güzel oldu, hala inanamıyorum zaten. 100 kere sormuşumdur eşime. "oldu dimi eminsin" diye :) inandım, çalıştım ve BAŞARDIM. başaramıcak biri de olamaz çünkü başarılamıcak bişi diilmiş ki. bunun için mi harab ettim kendimi, üzdüm eşimi. Allah'ım sana çok şükür. Bana bu sorunu aşıcak azim ve kuvveti verdin.

tebrikler :) darısı bizlerin başına bu gece ki deneme olmazsa bende egzersizlere başlıycam artık kararlıyım eşim bu gecede deneyelim olmazsa egzersizlere başla dedi bizede dua edin bu iş olsun bitsin artık bizde kadın olalım :9:

3.4.kere olsun esim yapsim o.zaman inanicam.1.de istedigim gibi gecmedi ondan bu.hevessiz halim. esim.den yana dertliyim odun gibi kendimi acinacak halde hissediyom aman beni bosver senin zaferini kutlayalim

aaa olur mu canım seninkini de kutluycaz tabi valla ben senin gibi uzun süreli evli olup başaranlara daha çok seviniyorum ne yalan söyliyeyim.canım ilkinde benim de istediğim gibi değildi yani gelgit falan yapamamıştık hiç sadece içime alabilmiştim tamamını tedirgindim de acaba diğerleri de olucak mı falan diye ama ona bakarsan hala oluyo bende ya acaba yanlış bişey mi yapıyoruz yaptığımızı mı sanıyoruz falan diye paranoyaklaşıyorum kendi kendime.bu kadar basit olduğunu anlayınca insan inanamıyor.çoook tebrik ederim canım.eşini de salla gitsin erkeklerin çoğu odun zaten:27:hiç bi zaman acıma kendine sen güçlü bi kadın olmasan 10 senedir çoktan pes ederdin ama bak hala başarmak istiyosun ve başarmışsın da.Allah başka dert vermesin canım bundan sonra tebrikler

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74::74::74::nazar::nazar:

Son düzenleme:

aa neden ki soğukmu davranmıştı benm eşimde sonrasında nedense bir tuhaftı. ama geçti gitti.

olduysa mademki bida oluur zaten inanırsınız o zaman gerçekten olduğuna. :70:

amin canım anam 2dk çıktım 2kişi olmuş
frd ve yaşlandım Rabbim başka dert vermesin ama bebiş versin inşallahhh:52::52::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

tebrikler :) darısı bizlerin başına bu gece ki deneme olmazsa bende egzersizlere başlıycam artık kararlıyım eşim bu gecede deneyelim olmazsa egzersizlere başla dedi bizede dua edin bu iş olsun bitsin artık bizde kadın olalım :9:

inşallah olur cnm. ama olmazsa da sakıın üzülme. egzersile çok kısa sürede oluyo gerçekten.

benim durumumu okursan geçmiş sayfalarda, çok ii anlarsın ne demek istediğimi.
4 gün egzersiz yaptım. ama aksatmadan, hakkını vererek, inanarak hatta kendi beynimle inatlaşarak .
dün gece 5. gündü.
5 gün yaa, gerçekten pişmanım şimdi daha önce uğraşmadığıma.
inanamayıp eşime sorduğumda "gerçekten oldu dimi" diye bana dediki "aşkım çalıştın ve başardın işte, oldu tabi hemde çok güzel oldu" :)
kısacası işin sırrı : İnanmak, Çalışmak , kendine güvenmek...

Darısı senin başına cnm. bugün olmazsa emin ol çok yakın zamanda başarabilirsin...
:8::8::8::8:

innnşallah canımm. buradaki herkes dualarımızda. inşallah başarırsın:70:

olmazsa sakın üzülme

biliyorsunn çaresini bol şanslar canım :71:

canım boşver sen o odunu sen yenmişsin ve büyük bi yük omuzlarından kalkmışya senin ki 10 yıllık odun baz biz 3buçuk yılda odunuz napalım odun modun sevdik katlandık onlarda bize bu gün odun olur yarın çiçek açar kız yaz geliyo düzelir senin odun da :16:

insallah olur canim rabbim yardimciniz olsun.üst pozisyonu dene kendini azdirt, kendininkini esininkini kayganlastirici sür p.. i tut vagenin kapisina getir,iyice daya,elin kremli oldugu icin p..baska tarafa kayabilir,tekrar daya oraya daya girdir hareket etmerye basla.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:74::74::74::74::74::74::74:Çokkkk çokkk tebrik ederim canım gözün aydın :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım boşver sen o odunu sen yenmişsin ve büyük bi yük omuzlarından kalkmışya senin ki 10 yıllık odun baz biz 3buçuk yılda odunuz napalım odun modun sevdik katlandık onlarda bize bu gün odun olur yarın çiçek açar kız yaz geliyo düzelir senin odun da :16:

ne sen ne durumdasin canim: kim yenmis kim yenememis vaji.yi takip edemiyorum

inşallah olur cnm. ama olmazsa da sakıın üzülme. egzersile çok kısa sürede oluyo gerçekten.

benim durumumu okursan geçmiş sayfalarda, çok ii anlarsın ne demek istediğimi.
4 gün egzersiz yaptım. ama aksatmadan, hakkını vererek, inanarak hatta kendi beynimle inatlaşarak .
dün gece 5. gündü.
5 gün yaa, gerçekten pişmanım şimdi daha önce uğraşmadığıma.
inanamayıp eşime sorduğumda "gerçekten oldu dimi" diye bana dediki "aşkım çalıştın ve başardın işte, oldu tabi hemde çok güzel oldu" :)
kısacası işin sırrı : İnanmak, Çalışmak , kendine güvenmek...

innnşallah canımm. buradaki herkes dualarımızda. inşallah başarırsın

olmazsa sakın üzülme

biliyorsunn çaresini bol şanslar canım

Darısı senin başına cnm. bugün olmazsa emin ol çok yakın zamanda başarabilirsin...
:8::8::8::8:

ne güzel Rabbim mutluluğununuzu Daim etsin en kısa zamanda bebiş haberlerinizide alalım inşallah :) ayy 5.gün sonunda oldu bitti yani birden başlayasım geldi egzersizlere kısa bi sürede bitmiş.hiç deneme yapmadan başlasammı acaba birde kullandığınız aparatlara streçmi sarıyorsunuz yani ben kulak çöpüyle başlıycam streçe sarıp bolca jelleyip yapıcam dimi

ne güzel Rabbim mutluluğununuzu Daim etsin en kısa zamanda bebiş haberlerinizide alalım inşallah :) ayy 5.gün sonunda oldu bitti yani birden başlayasım geldi egzersizlere kısa bi sürede bitmiş.hiç deneme yapmadan başlasammı acaba birde kullandığınız aparatlara streçmi sarıyorsunuz yani ben kulak çöpüyle başlıycam streçe sarıp bolca jelleyip yapıcam dimi

ben sana gün gün naptımı anlatiym cnm :)
1. gün: kulak çubuğu kullanmadım ben hiç. ama jel şişesinin spreyinin çubuğu vardı. yaklaşık olarak kulak çubuğu boyutlarında. onu denedim ilk. ama ayna karşısında yaptım ben hep. ıkındığımda açıkdığını gördüm vajinin. ordan yavaş yavaş ittirdim çubuğu. ondan sonra serçe parmak f,ialna derken tek parmağı bitirdim o gün. ilk gün bebe yağı da kullanmıştım. mantar yapar dedi arkadaşlar. kullanmadım bidaha
2. gün: iki parmak denemeye kararlıydım. denedim olmucak gibi geldi, fazla zorlamadım önceki günki egzersizi tekrarladım. daha rahat geçti.
3. gün: tek parmakla başladım yine. sonra burdaki arkadaşların tavsiyesiyle, iki parmağıma prez. geçirdim. küs şeklinde yaptım parmaklarımı ve o da oldu. sonra içerde açtım parmaklarımı. biraz git gel denedim.
4. gün: muma geçtim. mumun zaten pe... boyutuna yakın sayılırdı. tek bi kağıt peçeteye sardım. üstüne streç film sardım. üzerine de prez. geçirdim. bolca jelledim. vajiye de jel sıktım. olmucak gibi geldi önce. ben de önceki günki egzersizi tekrarladım(iki parmak) sonra muma devam ettim. o da oldu. :) mum egzersizini aynı gün bi kere daha tekrarladım sonra :) daha kolaylaşmıştı benim için.
5. gün: kararlıydım. tüm hazırlıklarımı yaptım :D :34::34: eşim gelmeden mum egzersizini bi kez daha tekrarladım :) ve işte böyle. p... egzersizi yapmadım yani. gerçi eşimle ilk denemede bi an yine olmucak hissine kapıldım. kendimi teselli ettim hemen. "neyse bu da p... egzersizi olmuş olur" diye. ama vazgeçmedim. oldu ve bitti. hiç acı hissetmedim. yokmuş öyle bişi.
ama olup bittikten sonrasını da anlatiym :) beni bi ağlama krizi aldı :) hüngür hüngür ağlıyorum, bacaklarım da zangır zangır titriyo :) korktu benim adam tabi ,yazık kıyamam ona:) canım yandı da ondan ağlıyorum sandı. halbuki mutluluktan, 8 ayın üzerime yüklediği o büyüüüük yükten kurtulmanın verdiği hafiflikten ağlıyodum ben.

Allah herkese nasip etsin o hafifliği. Sonrada bebişleri :) :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Burdaki arkadaşlara çok şey borçluyum. Evet her şey bizim beynimizde bitiyo ama burdaki desteğin önemi çok ama çooook büyük.

hepinizi çok seviyorum meleklerim :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Back
X