Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

üzülme demek işe yaramaz biliyorum cnm ama metanetli olmak gerekir bu gibi durumlarda.

zor bir durumdur mutlaka eminim ki canm ama nolur üzme kendini artık tıp çok ilerledi olmadı diğer yöntemlerle denersiniiz. çook dua edelim Allahın izni ile olmıcak şey yoktur

sagolun canlarım ya valla cok zor Rabbım kımseye dusmanıma bıle yasatmasın. zamanı var demekkı ne dıyeyım Rabbım neylerse guzel eyler bızım ımtıhanımızda boyle demekkı. cok sukur dedınız gıbı en azından baska yollarla deneme sansımız var.bır sperm ıcın dua eden ınsanları okuyunca halıme sukredıyorum

canım illaki p..... boyutunda mı yapmam lazım? benim yaptığım mum p... ten azcık ince.bunla yapıp sonra p....... geçsem olmazmı?

ne güzel canım çoook tebrik ederim,darısı bizlerin başına.çok sevindim inan,sizleri duydukça moral buluyorum bende inancım artıyor.

canım çok üzüldüm ama çaresi vardır mutlaka,günümüzde artık çocuk sahibi olmak çok kolay.hem vajiyi yenmişsin ne güzel,en büyük sorun bu bence.herşeyin bir hal yolu vardır,üzme kendini.

aynen böyle olumlu düşün tatlım. Allah çaresiz dert vermesin, senin derdinin çaresi var çok şükür. Dualarla o çare sizi bulucaktın inşallah bi gün. Sen yeterki inan ve moralini iyi tutmaya çalış .

canım 2 parmaktan sonra p.. geçenelerde oldu sen kendini hazır hissediyosan p... geçebilrisin cnmcm

evet tabiki her zaman halimize şükretmeliyiz hayatta daha kötü durumlarda olabilirdik..
herkesin imtihanı işte dediğin gibi...
çok şükür ki çaresi var sizin durumunuzun dualarlada bu sorun çözülür Allahın izni ile. .
yeterki isteyelim rabbimizden.

canım bu konulardan hiç anlamam ama mutlaka başka bir yolu vardır sen içini ferah tut rabbim ol derse olur sayının kaç olması lazımki normal olması için ? birde ileri hareketlilik dediğin ilaçla falan yükseltilemiyormu ? bebişim eşin zaten üzülüyordur birde senin üzüldüğüü görürse iyice kahrolur bizler yanındayız bunuda hep beraber dualarımızda talatacağız hiç merak etme sen bebişim :13:

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Arkadaşlar ben başardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
allahım sana şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

frd tebrikler tatlımmmmmm

allah başka dert vermesin

hakkıyla başardınnnnnnnn süpersinnnnnn

kararlı olmanın karşılığını aldınnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmm

besteeeeeeeeeee......

tebriklerrrrrrr tatlımmmmmmmm yawwww geçmiş sayfaları okuyordummmmm frd yi okudum

bi baktımmmmmmm sende başarmışsınnnnnn çok ama çok tebriklerrrrrrrrr......

allah nazar değdirmesinnnnn maşallahhhh sizlere darısı diğer arkidişlere....

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aaaaaaaaaaaaa yyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çoook tebrikk ederrimmmm yaaa canım benmmm çoook sevindiiiimmm
rabbim mutluluğunu daim etsiiin

oleyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler bebişimmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmm ohhhhhhh bi kişi daha kurtulduuuuuuu çok sevindim wallaaaaaaaaaaa

oleyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler bebişimmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmm ohhhhhhh bi kişi daha kurtulduuuuuuu çok sevindim wallaaaaaaaaaaa

venüs yarın yeniden deneyeyimmi ara ver diyorlar ya adetim geliyo çok korkuyorum yarın tekrar yapmak istiyorum inşallah kasılmadan yapabilirim aileme haber verdim kızlar, kızkardeşim ağladı yaaaaaa

yaparsııın tabiiiki ara verdiğin için endişelenmişindiiir.

düşünme bida yapabilrmiyim diyee oldu bi kere devamıda çok süper gelecek inşallah..

anı yaşa canımm tekrarr tebrikler çok sevindimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…