- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.361
canım zor bir durum biliyorum ama her şerde bir hayır vardr üzme kendini normal yoldan olmazsa aşılama var tüp bebek var teknoloji ilerledi artık herşey daha kolay üzülüp kendini yıpratma lütfen Allahım bir yol koyar dua et bebişim. lütfen üzülme kıyamam sana ....
üzülme demek işe yaramaz biliyorum cnm ama metanetli olmak gerekir bu gibi durumlarda.
zor bir durumdur mutlaka eminim ki canm ama nolur üzme kendini artık tıp çok ilerledi olmadı diğer yöntemlerle denersiniiz. çook dua edelim Allahın izni ile olmıcak şey yoktur
cnm p... boyutunda aparatı kasılma olmadan yaptıgında p...olur p... bakma aparat gibi düşünüpğ aparatı aldıgın poz. yap olacaktır merak etme p... öncesi egz.yap cnmcm esnesin iyice cok rahat olur merak etme yaklaştın cncmcm[/B]
yavaş yavaş yap cnmcm zamanla alışacak...
BAŞARDIM tatlımBAŞARDIM ...
öyle çok inanmştım ki buna. öyle de oldu. çok da güzel oldu, hala inanamıyorum zaten. 100 kere sormuşumdur eşime. "oldu dimi eminsin" diye :) inandım, çalıştım ve BAŞARDIM. başaramıcak biri de olamaz çünkü başarılamıcak bişi diilmiş ki. bunun için mi harab ettim kendimi, üzdüm eşimi. Allah'ım sana çok şükür. Bana bu sorunu aşıcak azim ve kuvveti verdin.
Darısı herkesin başına inşallah
Halaya devam
kızlar bugun bıraz moralım bozuk acıkcası sabah esıme sperm tahlılı yapıldı sonuc yıne hatta dahada kotu. sayı 4 mılyon, ılerı hareketlılık 0(kı normal yollar ıcın bu gerek),morfolojı % 1ı ıyı yanı dıgerlerının yapısı bozuk.........esıme uzuldugumu bellı etmek ıstemıyorum ıcım yanarken hersey ıyıymıs gıbı gorunmekten bıktım
sagolun canlarım ya valla cok zor Rabbım kımseye dusmanıma bıle yasatmasın. zamanı var demekkı ne dıyeyım Rabbım neylerse guzel eyler bızım ımtıhanımızda boyle demekkı. cok sukur dedınız gıbı en azından baska yollarla deneme sansımız var.bır sperm ıcın dua eden ınsanları okuyunca halıme sukredıyorum
canım 2 parmaktan sonra p.. geçenelerde oldu sen kendini hazır hissediyosan p... geçebilrisin cnmcmcanım illaki p..... boyutunda mı yapmam lazım? benim yaptığım mum p... ten azcık ince.bunla yapıp sonra p....... geçsem olmazmı?
ne güzel canım çoook tebrik ederim,darısı bizlerin başına.çok sevindim inan,sizleri duydukça moral buluyorum bende inancım artıyor.
canım çok üzüldümama çaresi vardır mutlaka,günümüzde artık çocuk sahibi olmak çok kolay.hem vajiyi yenmişsin ne güzel,en büyük sorun bu bence.herşeyin bir hal yolu vardır,üzme kendini.
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler canlarım ...
sagolun canlarım ya valla cok zor Rabbım kımseye dusmanıma bıle yasatmasın. zamanı var demekkı ne dıyeyım Rabbım neylerse guzel eyler bızım ımtıhanımızda boyle demekkı. cok sukur dedınız gıbı en azından baska yollarla deneme sansımız var.bır sperm ıcın dua eden ınsanları okuyunca halıme sukredıyorum
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler canlarım ...
kızlar bugun cok yoruldum ah ahhhhhhhhhhhhh bıktım bu hayattan yaaaaaaaa sıze ı geceker demek ısın gırdım canlarım çavvvvvvvvvvvvvvvvv
kızlar bugun bıraz moralım bozuk acıkcası sabah esıme sperm tahlılı yapıldı sonuc yıne hatta dahada kotu. sayı 4 mılyon, ılerı hareketlılık 0(kı normal yollar ıcın bu gerek),morfolojı % 1ı ıyı yanı dıgerlerının yapısı bozuk.........esıme uzuldugumu bellı etmek ıstemıyorum ıcım yanarken hersey ıyıymıs gıbı gorunmekten bıktım
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:64
Tebrikler güzelim allah başka dert vermesin darısı diğer arkadaşların başına:6464:
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah4: Arkadaşlar ben başardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
allahım sana şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahArkadaşlar ben başardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
allahım sana şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tebrikler güzelim allah başka dert vermesin darısı diğer arkadaşların başına:6464:
allahım inşallah diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda yaparlar, ama ben egzersizi son zamanlarda hiç yapamadım yaklaşık 15 gündür egzersiz yapmamıştım yaparken çok korkuyla yaptım çok titredim acaba yarın yapabilirmiyim tekrar lütfen yapayım allahım noluuuuuuuuuuuuuuuursuuuuuuuuuuun
oleyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler bebişimmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmm ohhhhhhh bi kişi daha kurtulduuuuuuu çok sevindim wallaaaaaaaaaaa
allahım inşallah diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda yaparlar, ama ben egzersizi son zamanlarda hiç yapamadım yaklaşık 15 gündür egzersiz yapmamıştım yaparken çok korkuyla yaptım çok titredim acaba yarın yapabilirmiyim tekrar lütfen yapayım allahım noluuuuuuuuuuuuuuuursuuuuuuuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?