Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne kadar sürede yeniceğin sana bağlı.düzenli egsersiz yaparsan 3-5 günde yapan arkadaşlarımız bile var herşey sana bağlı.kararlı ol,azimli ol ve sabırlı ol canım

ayyy ne güzel 3 günde bitse 3 gün sonra koçişime hazırım desem ne iyi olur bak yine gaza geldim azcık daha mı deneme yapsam kulak çöpünü dörtlesemmiki

ayyy ne güzel 3 günde bitse 3 gün sonra koçişime hazırım desem ne iyi olur bak yine gaza geldim azcık daha mı deneme yapsam kulak çöpünü dörtlesemmiki

dörtle beşle farketmez canımcım yap da nasıl yaparsan yap:9:egsersizlerini yaptıktan sonra sen de yaparsın 3 günde yeter ki azimli ol canım.parmağa neden geçmiyosun bakiym sen

dörtle beşle farketmez canımcım yap da nasıl yaparsan yap:9:egsersizlerini yaptıktan sonra sen de yaparsın 3 günde yeter ki azimli ol canım.parmağa neden geçmiyosun bakiym sen

parmak itici geliyor sanki aslında daha yumuşak zarar vermez kulak çöpüne streç geçirdim yaptım püzürlü oldu sanki hala içimde git gel yapıyomuşum gibi :1: yarın eldiven falanda alayım olmazsa eldiven geçirip parmak yaparım.

bu vazelin konusunda iyiki açıklık getirdiniz yoksa ben yarın vazelin ile denemeyi düşünüyordum her gün bu egzersizlere devam etsem ne kadar zamanda yenerim şimdiden hepinize çok tşk ediyorum arkadaşlar burada olmak bile insanı baya rahatlatıyor heves yapıor iyiki varsınız

kızlar 3-5 günde çözülcek bişey oldugu için zaten kızıyorumya aferin size böle azimli olun bakın nasıl mutlu olacaksınız .... ayrıca cerencim forumu oku hikayelerimizi nasıl yendiğimizi okey daha cok gaza gelcen...

parmak itici geliyor sanki aslında daha yumuşak zarar vermez kulak çöpüne streç geçirdim yaptım püzürlü oldu sanki hala içimde git gel yapıyomuşum gibi :1: yarın eldiven falanda alayım olmazsa eldiven geçirip parmak yaparım.

canım ama parmak herkese itici gelir ki kimsenin isteyerek yaptığını sanmıyorum ben.ben de hayatta yapamam edemem dedim ama mecbur kalınca insan herşeyi yapıyomuş onu anladım.ben eldivenle hiç rahat edememiştim.parmağı streçleyip yapabilirsin bak hem parmağı daha az hissetmiş olursun canım

canım ama parmak herkese itici gelir ki kimsenin isteyerek yaptığını sanmıyorum ben.ben de hayatta yapamam edemem dedim ama mecbur kalınca insan herşeyi yapıyomuş onu anladım.ben eldivenle hiç rahat edememiştim.parmağı streçleyip yapabilirsin bak hem parmağı daha az hissetmiş olursun canım

tamam canım denemede parmağı deneyeceğim aslında daha iyi vajinin içinide keşfetmiş olurum bakalım artık hangisi kolayıma giderse onunla yapıcam Rabbim Yardımcımız olsun

tamam canım denemede parmağı deneyeceğim aslında daha iyi vajinin içinide keşfetmiş olurum bakalım artık hangisi kolayıma giderse onunla yapıcam Rabbim Yardımcımız olsun

amin canım inşallah tez zamanda başarırsınız hepiniz ama inan ki bi kere parmakla yapsan sonra sürekli denemek istiyceksin insan içini de merak ediyo haliyle:9::9:

ıfet cnm bende parmak yapmıstım kolay gelmişti sonra 2 parmak sonra eşli tek parmak sonra p... bıyutunda mum sonra p... ve başarı olmuştu.... pandocummmmmmmmmmm hoşgeldin bebişimmmmmmmmmmmmmmmmm

amin canım inşallah tez zamanda başarırsınız hepiniz ama inan ki bi kere parmakla yapsan sonra sürekli denemek istiyceksin insan içini de merak ediyo haliyle:9::9:

evet şuan da bile deneme yapasım var birden 3 tane kulak çöpü sokunca hevese geldim.ama vajim hala gıdıklanıyor çok yaparsam tahriş falan olmaz dimi

evet şuan da bile deneme yapasım var birden 3 tane kulak çöpü sokunca hevese geldim.ama vajim hala gıdıklanıyor çok yaparsam tahriş falan olmaz dimi

kulak çöpüyle olucağını sanmıyorum tatlım ama sen yine de çok zorlama gelgit falan yapıyosan çok dellenme:9:

Son düzenleme:

pandoooo özledik seni yaa:16:Allah kabul etsin tatlım bizlere de nasip etsin inşallah.sen de bir an önce dön aramıza başaran başarana inşallah sen de gelince mavi listede yerini alırsın.biz de seni seviyoruz canımcım öpüyorum iyi bak kendine:54:

canım çok sağolasın, Allah her isteyene nasip etsin inşallah.. valla bende o mavi listeye girmeyi o kadar istiyorum ki. inşallah bütün arkadaşlarımın yakındır o listeye girmesi :) sende kendine iyi bak canım..

aaaaaa kııızz hooooşşgelldinn seni bekliyorduk biiizde dört gözle nerede naptı geldimi acaba diye.

özleediik vaallaa :16:
Allah kabul etssin canım tüm ibadetlerinizi bizlerede nasip etsiiin.. Allah razı olsuun dualarında bizlerede yer ayırdığın içinn..:16:

herşey yolunda canımm bıraktığın gibiyiiz yenenlerde oldu tabi arada yeni gelenlerden baya yenen olduu çok şükür. sen nasılsın . evinize ne zaman geçiceksiniz ?

saol canım benim, yenen arkadaşlar adına çok sevindim gerçekten. inşallah yakında herkes kurtulur bu dertten.. evimize ne zaman gidicemiz daha belli değil ama yakındır inşallah. evimiz özledim..
yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldi sefageldiler..

pandocuuuuummmm hoşgeldin tatlım bizlerde seni merak ediyorduk Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah. hadi gel artık seni çok özledikkk:71::71::71::71:

hoşbulduk canım sağolasın.. Allah hepimize tekrar tekrar o güzel yerleri gidip görmeyi nasip etsin inşallah..
bende özledim yaa, evime gitsemde rahat rahat internete girsem artık..

ooooooooooooo kımler gelmıs kımleeeeeeeeeeerrrrrrrrr allah kabul etsın canım hosgeldın ohhhh sımdı mısssssss gıbı kabe kokuyosunuzdur ahhh ahhhhh darısı basımıza ınsaallah canım esım rahatsız bıraz o yuzden fazla gıremıyorum ben tekrar hosgeldın canım:71::71::71::29::29::29::29::29::29::29:

amin canım, ben güzel kokmuyorum ama kabe o kadar güzel kokuyo ki anlatamam.. Rabbim herkese gidip görmeyi nasip etsin. çok güzeldi gerçekten..
çok geçmiş olsun canım, eşine acil şifalar.. sonra da sağlıklı bebişler inşallah..

çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için benim eşim geldi çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere sizi seviyorummmm by by....

bebişimmmmm hoşgeldinnnnn nerelerdesin yawww spedy gonzalesim :9: yenen bir sürü arkadaş var yeni gelenler var :nazar: bende bebiş yok ama telebekte her an herşey olabilir :32: anacım biz geliyoz burdayız da sen yoksun sen ne zaman döncen evine :34:

venüstencim canım sağolasın, hoşbuldum ama sizi bulamadım bende :)
yenen arkadaşlar için çok sevindim gerçekten, hepsini tek tek tebrik ederim. Allah başka dert vermesin..
telebekcim de hamiledir inşallah. Allah her isteyene bebişler nasip etsin..
evime daha dönemiyorum canım, belki 1 hafta sonra dönücez.. bizim durumlar biraz karışık, hayırlısı inşallah..
hepinizi çok özledim valla, daha dık girmeye çalışcam. inşallah bidaha sefere denk geliriz..
öptüm hepinizi tek tek :)

pandocum hoşgeldin tatlım Allah kabul etsin tez zamanda başarırsın sende inşallah tatlım

hoşbulduk canım esracım listede adını gördüm çok ama çok sevindim, Allah başka dert vermesin, Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda.. hadi şimdi sıra bebekte, inşallah yakında bebiş haberleri de alırız senden :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X