Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şükürrr kavuşturanaa kıslarrrrr....kusura bakmayın laptopum hala gelmediiii eltmdende ne zaman girdiysem baaşıma toplandılar kapatmak zorunda kaldımmmm merak etmişsinizdir canlarımm kusura bakmayınnnnnnn .......

parmak egzersizinde tam girişi yapmak için tuvalet pozisyonunda mı olmak daha iyi olur hangi pozisyon iyidir?

canım o kişiden kişiye değişir ama tabi tuvalet posizyonunda vaji daha çok açılıyo sen her türlü dene hangisinde rahatsan öyle yap her şekilde açılıyo zaten orası

herşeyi de öğrenmeyiver:54:

hımmm. Orada minicik bir delik var sadece orayada kulak çöpü girer mi :53: Bilemiyorum...
O minicik delik mi büyoryor genişliyor. :97:
Demek egzersizleri ben hepten yanlış yapıyormuşum.
Yaw şimdi ben nasıl yapacam bunu şimdiden elim ayağım dolaştı. Ne yapayım mecbur deneyeceğim.

canım panik yapma ya senin delik dediğin sanıyorum vajina girişi oraya kulak çöpü girer tabi yanlış bi yere denemiyosun dimi?o delik ıkınınca açılıyo zaten vajiyi inceledin mi iyice?panik yapılcak bişey yok tatlım sakin ol sen.sen kulak çöpünü soktum biraz dedin ya o küçük dediğin deliğe sokmadın mı zaten demekki giriyo işte

kıslarrrrr hemen yazıp çıkmak zorundayımmm şimdi başıma gelebilirlerrrr ....anlatıcak çokkk şeylerim varrrrr.......regl olmadım 3 haftalık hamileymişim...........

bende istiyommmmmmmmm hemde ham yiğennnn, hemdeeeeee bebişim olsunnn istiyorummmm...

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

çokkkkkk yorgunummmmmmmmm.....yaaaaa....

ben de istiyorummmm:emir_bebek::emir_bebek:bu yorgunluğunun sebebini öğrenebilirmiyiz acaba:9::9::9:

şükürrr kavuşturanaa kıslarrrrr....kusura bakmayın laptopum hala gelmediiii eltmdende ne zaman girdiysem baaşıma toplandılar kapatmak zorunda kaldımmmm merak etmişsinizdir canlarımm kusura bakmayınnnnnnn .......

hoşgeldin canım ne yaptın bebiş var mı kayınvalidenler gitti mi?

kıslarrrrr hemen yazıp çıkmak zorundayımmm şimdi başıma gelebilirlerrrr ....anlatıcak çokkk şeylerim varrrrr.......regl olmadım 3 haftalık hamileymişim...........

hadi hayırlısı o zaman canım riskli bi gebelik olmazsa pe..s çalışmalarına devam edersiniz yine demek ki vajiyi yenmeden anne olmak varmış senin kaderinde de hayırlısı olsun:nazar::nazar:.çok dikkat et kendine

cumartesiii tahlil yaptırdımmm ....değerlerim 801 çıktı 3 haftalık hamileymişim hemen doktor varmış çıktım doktoraaaa.... evet 3 haftalık hamilesin ama bu normal gebelikte olabilir dış gebelikte olabilir ölüde olabilir dediii korkuttu beniii....alttan bakim istersen baktırmasan aynı tahlili bi daha yaptır dediii 2000 lerde çıktı değerler aynı talilll bbugün gösterecem anlıycanızzz şaşkınımmm çokk şaşkınımmm...... dediğim gibi anlatacaklarım var şimdilik çıkmak zorundayımm...sizi seviyorum Allaha emanet olun canlarımmm

yok özlemcim ben çöp dürtmedim. Ya vajiyi yanlış tanımışım. Şimdi tekrar anatomisine baktım. Senin dediğin gibi o delik girişmiş. Duvarlaşan sandığım kısım zar değil vajinin büzülüp kaskatı kalması demekki. Şimdi kavradım tamamıyla. Geçti diye sevindiğim yerde küçük dudaklarmış.Benim daha önce o kısımda açılmıyordu , şimdi rahatça açılıp içi görebiliyorum. Lütfen benle dalga geçmeyin. :77::77::77:
Egzersizeri ben hep yanlış yapıyormuşum.
Amaaaaaaaaan şimd sıfırdan yeni başlayacağım.
yapmadan önce kulak çöpüne ne sarıyoruz ?

cumartesiii tahlil yaptırdımmm ....değerlerim 801 çıktı 3 haftalık hamileymişim hemen doktor varmış çıktım doktoraaaa.... Evet 3 haftalık hamilesin ama bu normal gebelikte olabilir dış gebelikte olabilir ölüde olabilir dediii korkuttu beniii....alttan bakim istersen baktırmasan aynı tahlili bi daha yaptır dediii 2000 lerde çıktı değerler aynı talilll bbugün gösterecem anlıycanızzz şaşkınımmm çokk şaşkınımmm...... Dediğim gibi anlatacaklarım var şimdilik çıkmak zorundayımm...sizi seviyorum allaha emanet olun canlarımmm

keşke yenmiş olsaydın özümüm yaaa.....neyse allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...fazla merakta bırakma bizi

yok özlemcim ben çöp dürtmedim. Ya vajiyi yanlış tanımışım. Şimdi tekrar anatomisine baktım. Senin dediğin gibi o delik girişmiş. Duvarlaşan sandığım kısım zar değil vajinin büzülüp kaskatı kalması demekki. Şimdi kavradım tamamıyla. Geçti diye sevindiğim yerde küçük dudaklarmış.Benim daha önce o kısımda açılmıyordu , şimdi rahatça açılıp içi görebiliyorum. Lütfen benle dalga geçmeyin. :77::77::77:

yok tatlım yaw kimse dalga geçemez burda seninle rahat ol sen:45:olsun işte bak şimdi doğruyu öğrenmiş oldun kafan rahat bi şekilde sıfırdan başla daha iyi.tereddütte kalmamış olursun artık.kulak çöpünü streçleyebilirsin prezervatifle yapanlar da var ama ben streçlemiştim daha rahat olmuştu.streçle kayganlaştırıcıyı sür.ilk sokmaya çalışırken ıkın ıkındığın zaman kulak çöpünü ittir.sonra da her nefes verişinde ittir kulak çöpünü kendisi kayıcak zaten emin ol

Yalnız değilsin, bende içeri girip yanlış yerlerde kıvrımlara dalmışım, kulak çöpüne streç veya prezervatif sarın diyorlar
kendi anatomime bu kadar uzak ve cahil kalabilmiş olmaktan dolayı kendime en büyük numarasındanterlik fırlatıyorum:125:

cumartesiii tahlil yaptırdımmm ....değerlerim 801 çıktı 3 haftalık hamileymişim hemen doktor varmış çıktım doktoraaaa.... evet 3 haftalık hamilesin ama bu normal gebelikte olabilir dış gebelikte olabilir ölüde olabilir dediii korkuttu beniii....alttan bakim istersen baktırmasan aynı tahlili bi daha yaptır dediii 2000 lerde çıktı değerler aynı talilll bbugün gösterecem anlıycanızzz şaşkınımmm çokk şaşkınımmm...... dediğim gibi anlatacaklarım var şimdilik çıkmak zorundayımm...sizi seviyorum Allaha emanet olun canlarımmm

ÖZÜMCÜM ÇOK SEVİNDİM TATLIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA VE VAJİYİ YENÖİŞ OLARAK ALIRSIN KUCAĞINA TATLIM ÇOK ŞAŞIRDIM:nazar::nazar:

[/COLOR]

cnm çok sevindim Allah analı babalı büytsün cnm dr gittinmi? ikizmi kız yoksa degerlerin yüksek geldi bana :)))

Yalnız değilsin, bende içeri girip yanlış yerlerde kıvrımlara dalmışım, kulak çöpüne streç veya prezervatif sarın diyorlar
kendi anatomime bu kadar uzak ve cahil kalabilmiş olmaktan dolayı kendime en büyük numarasındanterlik fırlatıyorum:125:

kızlar hepimiz öyleydik ya ben de 27 seneden sonra vaji deliğimi öğrenmiştim burdaki arkadaşlara sorarak öğrendim o terliği ben de haketmiştim zamanında utanmayın çekinmeyin sorun herşeyi.yanlış anlıycaklar,dalga geçicekler,gülücekler diye düşünmeyin

Son düzenleme:

ayyyyy canım benimmmm hakkında hayırlısı olsunnnnn...allah sağlıkla kucağına
almak nasip etsinnnnn çok sevindimmmmmmm çokkkkkk....allah nazarlarda korusun siziii:nazar::nazar:

:emir_bebek::71: .

yok tatlım yaw kimse dalga geçemez burda seninle rahat ol sen:45:olsun işte bak şimdi doğruyu öğrenmiş oldun kafan rahat bi şekilde sıfırdan başla daha iyi.tereddütte kalmamış olursun artık.kulak çöpünü streçleyebilirsin prezervatifle yapanlar da var ama ben streçlemiştim daha rahat olmuştu.streçle kayganlaştırıcıyı sür.ilk sokmaya çalışırken ıkın ıkındığın zaman kulak çöpünü ittir.sonra da her nefes verişinde ittir kulak çöpünü kendisi kayıcak zaten emin ol

Sağol canım. Deneyeceğim.

Demek yalnız değilmiş. :1:

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bizlerde yeneriz.

Back
X