Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ozümmmmmmmmmmm kız bu kız hamiş olsa girerdi demekki bilgisayarı beklio demiştim ama tam tersiymiş canımm mm ya Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kız anası gibi kuduruk olsunnnnnnn ısıralım inşallahhh :69::49:

saol canımm Rabbim sizlerede nasip etsin.... kıs arkadaşların haberi var laptopum tamirdeeee demiştim annemden girip.. eğer test yaparsam eltimden girer yazarım demiştim mübarek ordada giriom internete başıma toplanıolar bir türlüü giremedimmmm buraaya hep aklım burda kaldı bu kıslar merak eder dedim çünkü birbirimizi tanımasakta merak ediozzzz

kıslarrrr egseriz yapan kıslarrrr sakın bu işin peşini bırakmayınnnn ben şimdi geçmişe bakıorumdaaaaa 1.5 senemmm gitmişşş..... Hamile kaldımm ama kasıklarım 10 gündür çok ağrıooo aynı adet olacakmısım gibi doktor o normaldir dediii öenmli olan kanaman olmamasııııı bu aralar dikkat et biraz ilişkiyede girme ağrın dahaada fazlaşır dedii alttan bakimmii dediii kese oluşmusmu dedi bende yok dedimmm.... Kıslarr egserizerin yanı sıra dua edinnn ..okadar bunaldımmm okadar zor günlerim oldukiiii ağlamadığımm günler olmuoduuu öleee an geliodukiii secddee bila ağlayıp yaradana yalvarıpp dua ediordummmm hemen hemen hergün her derde deva olan yasini serifi okuodummm ...test için kan vermeye gittimmm dua ede ede sonucu almaya gittimmm ayaklarım titreye titreyeee gitti rabbim nasip ettiiii elhamdülillahh ... Kaynanamın bi sözü varrrr ne isterseniz isteyin ama kimseden deil allahtan isteyin der heppp ne olursa olsun allahtan isteyin der hep...çok dua edin canlarım benimmmmm .... Bir kaç ayyy geçsin tehlikem yoksaaa egserizlereee devam edecem inşalahhhhh allah nasip ederseeee...kötü günlerimmm geride kaldııı inşallah.... Rabbimmm sizlereeede nasip etsinnnn inanınkiii her namazdan sonraa sizlerede dua ediorumm çünkü biliorumkii sizlerde benim yaşadım sıkıntıarın aynısını yaşadınızzz rabbim kimseye yaşatmasınnn...buraada bana yardımcıı olan olmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmm alah razı olsunnn hakkınızı helal edinn... Ben burayı bırakmıcam inşallahhh allah kimseyiii yuvasında huzursuz etmesinnn biz okadar çk huzursuz oldukiii:14::14::14::14::14: Bunu yaşayan bizler bilir ...sizleriii çk seviorum dualarım sizinleee birbirimize devamlı dua edelim inşallahhh...allahınn izniyle geçecek bu sıkıntılar ve hepimiz çoluk çocuğa karışacaz inşallahh:71:...

özümcüm senin adına çok sevindim tatlım allah hayırlısını nasip etsin ama bşir daha gelmiycekmiş gibi konuşma lütfen:(

özümcüm senin adına çok sevindim tatlım allah hayırlısını nasip etsin ama bşir daha gelmiycekmiş gibi konuşma lütfen:(

bir daha gelmemem mümkünmüüüü ..kahrımı çok çektinizz ne zaman düşsem kaldırdınız moral verdinizz oyüsden hakkınızı helel edin dedim canımmm...gelmemek ne demek siz benimm dert ortağım kader arkadaşımsınızz....... şu şok anımm geçsinnn kudurmaya devammmmm:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kıslarrrr egseriz yapan kıslarrrr sakın bu işin peşini bırakmayınnnn ben şimdi geçmişe bakıorumdaaaaa 1.5 senemmm gitmişşş..... hamile kaldımm ama kasıklarım 10 gündür çok ağrıooo aynı adet olacakmısım gibi doktor o normaldir dediii öenmli olan kanaman olmamasııııı bu aralar dikkat et biraz ilişkiyede girme ağrın dahaada fazlaşır dedii alttan bakimmii dediii kese oluşmusmu dedi bende yok dedimmm.... kıslarr egserizerin yanı sıra dua edinnn ..okadar bunaldımmm okadar zor günlerim oldukiiii ağlamadığımm günler olmuoduuu öleee an geliodukiii secddee bila ağlayıp yaradana yalvarıpp dua ediordummmm hemen hemen hergün her derde deva olan yasini serifi okuodummm ...test için kan vermeye gittimmm dua ede ede sonucu almaya gittimmm ayaklarım titreye titreyeee gitti Rabbim nasip ettiiii elhamdülillahh ... kaynanamın bi sözü varrrr ne isterseniz isteyin ama kimseden deil Allahtan isteyin der heppp ne olursa olsun Allahtan isteyin der hep...çok dua edin canlarım benimmmmm .... bir kaç ayyy geçsin tehlikem yoksaaa egserizlereee devam edecem inşalahhhhh Allah nasip ederseeee...kötü günlerimmm geride kaldııı inşallah.... Rabbimmm sizlereeede nasip etsinnnn inanınkiii her namazdan sonraa sizlerede dua ediorumm çünkü biliorumkii sizlerde benim yaşadım sıkıntıarın aynısını yaşadınızzz Rabbim kimseye yaşatmasınnn...buraada bana yardımcıı olan olmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmm Alah razı olsunnn Hakkınızı helal edinn... ben burayı bırakmıcam inşallahhh Allah kimseyiii yuvasında huzursuz etmesinnn biz okadar çk huzursuz oldukiii:14::14::14::14::14: bunu yaşayan bizler bilir ...sizleriii çk seviorum dualarım sizinleee birbirimize devamlı dua edelim inşallahhh...Allahınn izniyle geçecek bu sıkıntılar ve hepimiz çoluk çocuğa karışacaz inşallahh:71:...
canım hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin inş.bebişini...bende dua ediyorum Allahıma hemen her gün en kısa zamanda yapalım diye Rabbim kimseye çekemeyeceği dert vermezmiş bunu bize veriyorsa vardır bir nedeni diyorum yine şükrediyorum Rabbime inş.en kısa zamanda bizde çözeriz bu olayı.bu arada sen ne egzersizine devam ediceksin ki

bir daha gelmemem mümkünmüüüü ..kahrımı çok çektinizz ne zaman düşsem kaldırdınız moral verdinizz oyüsden hakkınızı helel edin dedim canımmm...gelmemek ne demek siz benimm dert ortağım kader arkadaşımsınızz....... şu şok anımm geçsinnn kudurmaya devammmmm:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bir hakkım varsa kat kat helal olsun sende hakkını helal et tatlım benim eşin ailen öğrendi mi ne yaptuılar

ben gene geldim dün kayganlaştırıcı ile denicem diye bi cesaretle çıktım ama gene yapamadım korkuyorum çok acı yaşadım gene yasarım hissi var nasıl yenicem parmak sokamııyorum neyapıcm yardım edin

parmağını koy en başa yavaş yavaş ilerlet acıyınca dur bekle acıdığını hissettiğinde beynine kabullendir acı değil farklı bir his çok yanarsa bekle paniğin geçtikten sonra çek canım panikle hemen çekersen olmaz okşa vajiyi rahatlat onu tv falan izle dikkatini dağıt,

Son düzenleme:
ozum tebrik ediyorum canım.darısı başımıza :66:
ya arkadaşlar bana yardım edin. egzersiz yaparken mumun etrafında azcık kan gördüm dün ve korktum bugünde egzersiz yapmadım . napayım szice? sonrasında bişi olmadı,sadece o anlık bişeydi. bide kayganlaştırıcı almaya karar verdim,sperm öldürmeyen,ne tavsiye edersiniz?????

benvajinismus muyum acaba anlamadım o hiç mi yapamıyor nasıl bi şee

canım bu soruyu bende kendime çok sordum ilk başlarda kabul etmedim ama artık kabul ediyorum ve egzersizlerime başladım çözümü varmış buna inandım.evet ilişki gerçekleşmiyor yada ağrılı ve acılı ilişki oluyor kastığın için bu egzersizleri yapmanın nedeni de o kasılma olayını çözmek ve yabancı cisme alışmak.

canım hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin inş.bebişini...bende dua ediyorum Allahıma hemen her gün en kısa zamanda yapalım diye Rabbim kimseye çekemeyeceği dert vermezmiş bunu bize veriyorsa vardır bir nedeni diyorum yine şükrediyorum Rabbime inş.en kısa zamanda bizde çözeriz bu olayı.bu arada sen ne egzersizine devam ediceksin ki

saol canımmmmmm Rabbim hepinize nasip etsinnn sabır çok önemliii canım benim sabırla dua ettim bıkmadan..... egsersizlerinnn p...s yarısındaydım yani başarmam an meselesiydi başarmış sayıyodum kendimii p..s yarısındayken kayınvalidemler geldii daha deneyemedimm psikolojik olarakk sonraa..p...s yarısı denrken git gel yapıp eşim boşalmıştıı ve yerimden kaldırmadı kıbırdatmadı bile hamile kalmam için ..öle işte şükür Rabbim nasip ettii sizlerede nasip eder inşşallah...bi kaç ay geçsinn devam edecem egserizleree inşallah.....

parmağını koy en başa yavaş yavaş ilerlet acıyınca dur bekle acıdığını hissettiğinde beynine kabullendir acı değil farklı bir his çok yanarsa bekle paniğin geçtikten sonra çek canım panikle hemen çekersen olmaz okşa vajiyi rahatlat onu tv falan izle dikkatini dağıt,

çokzor geliyor bana öf ölsem yaaaaaaaaaaaaaa

bir hakkım varsa kat kat helal olsun sende hakkını helal et tatlım benim eşin ailen öğrendi mi ne yaptuılar

benden de yana helali hoş olsun..... herkes çok sevindiiii çünküü eşimin aiesinden de bizim ailedende bi ben kalmıstım hamile olmayannn öle canımcımm eşimde şoktaaa:60::60::60::60::60::60::60::60:

saol canımmmmmm Rabbim hepinize nasip etsinnn sabır çok önemliii canım benim sabırla dua ettim bıkmadan..... egsersizlerinnn p...s yarısındaydım yani başarmam an meselesiydi başarmış sayıyodum kendimii p..s yarısındayken kayınvalidemler geldii daha deneyemedimm psikolojik olarakk sonraa..p...s yarısı denrken git gel yapıp eşim boşalmıştıı ve yerimden kaldırmadı kıbırdatmadı bile hamile kalmam için ..öle işte şükür Rabbim nasip ettii sizlerede nasip eder inşşallah...bi kaç ay geçsinn devam edecem egserizleree inşallah.....

anladım canım ne güzel Rabbim o kadar sıkıntıdan sonra en güzel şeyi vermiş hediyelendirmiş sizi Allahım hamileliliğini ve doğumunuda kolayca yapmanı nasip etisin.senin duaların kabul olur bol bol dua et bizlere :)

ozum tebrik ediyorum canım.darısı başımıza :66:
ya arkadaşlar bana yardım edin. egzersiz yaparken mumun etrafında azcık kan gördüm dün ve korktum bugünde egzersiz yapmadım . napayım szice? sonrasında bişi olmadı,sadece o anlık bişeydi. bide kayganlaştırıcı almaya karar verdim,sperm öldürmeyen,ne tavsiye edersiniz?????

saol canım inşallahhhhhh....

anladım canım ne güzel Rabbim o kadar sıkıntıdan sonra en güzel şeyi vermiş hediyelendirmiş sizi Allahım hamileliliğini ve doğumunuda kolayca yapmanı nasip etisin.senin duaların kabul olur bol bol dua et bizlere :)

amin inşallahhhhh...dualarım hep sizinle canlarımmmm

özüm kızz sabah tebrik ettik de şimdi seni burda görünce tebrik edemeden geçemiiiciiimmmm....allah analı babalı büyütsün inş....ama eğer vaji yi unutursan seni falkaaya yatırırım

canım bu soruyu bende kendime çok sordum ilk başlarda kabul etmedim ama artık kabul ediyorum ve egzersizlerime başladım çözümü varmış buna inandım.evet ilişki gerçekleşmiyor yada ağrılı ve acılı ilişki oluyor kastığın için bu egzersizleri yapmanın nedeni de o kasılma olayını çözmek ve yabancı cisme alışmak.

ama benden kan geliyor

özüm kızz sabah tebrik ettik de şimdi seni burda görünce tebrik edemeden geçemiiiciiimmmm....allah analı babalı büyütsün inş....ama eğer vaji yi unutursan seni falkaaya yatırırım

saol bebişim Allah razı olsunn canım Rabbim sizlerede nasip etsin... aynen öle vajiyi unutursam ayvayı yerim yok kıs bi kaç ay geçsin doktorla konusacam agserisz yapacam hep denicemmmm yok saa unutrsam çok kötü olur benim içinn.....

Back
X