Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vallahi sayenizde özellikle de sen ve aylin in sayesinde Allah razı olsun canım yoksa ben dr gidecektim sizden önce ben dokunamıyordum bile

Allah senden de razı olsun canım ben aylinin durumuna çok üzüldüm anlıycağın o ki parayı alırken garanti veriyolar ama başarısızlık sonucunda tek suçlu sen oluyosun.

yarın geçicem Allah nasip ederse birazcık yanma hissi var bugünlük fazla zorlamayayım diye yapmadım.sizce ilerlemem nasıl.7 li yaptığıma çok sevindim o oraya girerken sadece tatlı bi acı ve gıdıklanma oldu demekki pe... girse öyle olcak yarın tekrardan baştan başlayıp muma geçerim yada kulak çöpünü 10 larım kulak çöpünün başıda pe... başı gibi oluyor ya iyi oluyo :9::9:

canım bence çok güzel ilerliyosun çok hızlısın maşallah:10:tamam yarın geç o zaman valla hangisi daha kalın ve uzun oluyosa onunla devam et senin yapamıycağını düşünmüyorum ben çok azimlisin:nazar:

Allah senden de razı olsun canım ben aylinin durumuna çok üzüldüm anlıycağın o ki parayı alırken garanti veriyolar ama başarısızlık sonucunda tek suçlu sen oluyosun.

kesinlikle ama bence haksız elde ettiklerini çabuk kaybedersin yada bedelini başka türlü ödersin ama anlayana tabiki

canım bence çok güzel ilerliyosun çok hızlısın maşallah:10:tamam yarın geç o zaman valla hangisi daha kalın ve uzun oluyosa onunla devam et senin yapamıycağını düşünmüyorum ben çok azimlisin:nazar:

çok sağol özlemcim ya valla siz böle dedikçe gayrete geliyorum artık daha çok yapıcam egzersizleri günde iki defa uygulama yapmayı düşünüyorum nasıl olur

Son düzenleme:
çok sağol özlemcim ya valla siz böle dedikçe gayrete geliyorum artık daha çok yapıcam egzersizleri günde iki defa uygulama yapmayı düşünüyorum nasıl olur

canım ama doğruları söylüyoruz senin yaptıklarını söylüyoruz bu senin kendi başarın gurur duymalısın bence kendinle.günde iki defa yaparsan çoook çoook iyi olur çalışmıyorsan imkanın varsa iki kere yap iki kat daha hızlı başarırsın canımcım

canım ama doğruları söylüyoruz senin yaptıklarını söylüyoruz bu senin kendi başarın gurur duymalısın bence kendinle.günde iki defa yaparsan çoook çoook iyi olur çalışmıyorsan imkanın varsa iki kere yap iki kat daha hızlı başarırsın canımcım

şuan çalışmıyorum yarından itibaren 2 sefer yapıcam egzersizleri ne olur dua edin gaz verin bana egzersiz yaparken bi ara 7 lide vaj.... kapadı kendini küstü zor barıştık :9: dedeim olacak bu gece nefes ıkınma yaptım şuan havalardayım uçuyorum koçişim gelsin müjdeli haber vercem :3::3::3:

şuan çalışmıyorum yarından itibaren 2 sefer yapıcam egzersizleri ne olur dua edin gaz verin bana egzersiz yaparken bi ara 7 lide vaj.... kapadı kendini küstü zor barıştık :9: dedeim olacak bu gece nefes ıkınma yaptım şuan havalardayım uçuyorum koçişim gelsin müjdeli haber vercem :3::3::3:

kulak çöpü yerine mum a geçsene daha kolay olur ama sen nasıl rahat edersen tabikide

vermezmiyiz kuşum gaz bizim işimiz:60::60:arada vaji öyle naza çekiyo kendini ama her zaman biz galip geliyoruz tabi ki:65:bak işte bu mutluluğundan pay çıkar bi de başarsan kimbilir nasıl mutlu olucaksın ve mutlu ediceksin.hepiniz için dua ediyorum inşallah kimse kalmıycak başaramayan

herkese selamlar..
kızlar nasılsınız? ne var ne yok??
benim güzel haberlerim var, dün gece nihayet pe.. hepsini alabildim :) ama hiç hareket ettiremedim..
orda baskı ve sıkışma hissettim. sizin de böyle mi olmuştu??
gel git yapamadık ilişki de olmadı ama hepsi girdi.. şimdi tekrar olmaz diye korkuyorum. bide reglim başlıycak. eğer bugün başlamazsa bu gece tekrar deniycez..
bana azıcık tavsiye verin kızlar.. şimdi ne yapmam lazım??

pandocum tebrikler :64::64::64::64::64::64:canım çok sevındım ders çalıştımdan dolayı nete fazla gıremıorum ama elımden geldıınce takıp edıyorum senin basardını görünce çok sevındım..o baskı hissi bende hala devam edıyo ama ben çok ara vermek zorunda kaldım zamnla düzelır canmım kafana takma bu kadarı olduktan sonra gerısı kolayyy:92::92::92::92::92:

Back
X