Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben sana söyliyim iki hafta sonra olmaz öyle şey dediği egzersizi kendi verecek ödev olarak tek farkın para veripyapmış olacaksın........... burda doktora en çok gitmek isteyen bendim halada istiyorum ama psikolojik tedavi için daha iyi bi evlilik için... dediğim gibi olmaz öyle şey dediği lafı yutacak doktor 15 gün sonra ödevlerini verecek sana....

O zaman egzersizlere devam edeyim. Sonuçta biraz ilerledim.
Ya çok heyecan yapıyorum. Egzersizde rahatlamak için ne önerirsiniz kızlar.
Cumartesi- pazara iyice açmak istiyorum. İnşallah başarabilirim.:97:

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
bende vajinismus tum ama internette doktorların web sayfalarını çok okudum hatta uygulanan bir egzersiz var idrarınızı yaparken kaslarınızı çalıştırmayı öğreniyorsunuz felan gerçekten çok işe yarıyor kızlar ben çok kısa bir sürede başardım eşim dahi şaşırdı azimle çalışın:52:
cnm ne güzel aferin sana allah başka sıkıntı yaşatmasın ne zaman yendin senide listeye ekleyelim cnmcm ....
ayy çok tşk ederim venüstencim :61: ellerine sağlık çok güzel olmuş
:16::16::16: bu arada ben egzersizlerimi yapıp geldim.kaleme pamuk sardım onu soktum çok rahat oldu girerken bişi hissetmedim onun biraz kalını olsun diye 12 kulak çöpünü streçledim eldiven geçirdim ve onuda soktum içerisinde beklettim git gel yaptım girerken az birazcık zorlandı ama bırakmak yok dedim ve 3 kere soktum çıkardım yine sevinçliyim ve mutluyum :66::66::66::66:
cnm benim maşşalh harika gidiyorsun daha ne olsun cnmcm süperrrrrrrrrr

bende de müthiş bir idrar isteği oluyor hatta öyle ki gerginliğimi tamamen idrarımı tutmaya dönüyor, eşim sıkılıp koyver gitsin diyor :1:
cnm o kadının zevk aldıgı noktaya baskı yapıldıgında yani g noktası çişi varmış gibi his olur normal yani onu hissetmende ii bişey :)))
birşeysorucam başarmışarkadaşlar ilişkide daha hiç acı olmuyordeğilmi
cnm kasma olmazsa mantar vs. gibi başka bir problem yoksa kesinlikle acı olmaz sen bir hafta daha bekle düzelsin egz.başla sonrada rahat rahat p... yaparsın.
15beyonce pardon cnm misafir geldi yazamadım
sen vajinusmusun geçene kadar eşinin kendi kendini tatmin etmesine izin verme demiştin
neden öyle söyledin
cnm benim eşlerinizin bo... niye izin vermiceksiniz siz yardımcı olun eşlerinize ayrıca niye başka yere gitsin gözü dısarda olan versende gider böle düşünme benim eşimde 3.5 yıl bekledi seven insan bekler sen şimdi bunları düşünme cnm egz.başla.
merhabalar arkadaşlar bende vajinismus denen belayla uğraşıyorum. benide bilgilendirirseniz inanın çok mutlu olurum.
cnm ark. ne güzel yazmıslar aynen öle aynayla bakıyorsan sorun yok parmak egz.yapmıssın zaten şimdi egz.tekrar başla düzenli egz.birhaftada çözülcek bişey forumu okumanı tavsiye ederim yenen ark.hikayelerini okuyunca sende göreceksin nasıl cesaret gelecek. bebeğinide allah bagıslasın maşallah gerçi kocaman olmustur :)))
İnşallah dua edin bana kızlar tek seferde olsun çok zormuş defalarca yaptırıp da başarılı olamayan var
dualarımız seninle tatlım olumlu düşün olurmu allaha emanet.
Kızlar samdan mumuna p.....f gecirdim jel bile surmedim banyoda sicak suyun altinda yarisina kadar aldim nerdeyse ve tersinden diger kismi sivri diye korktum tersinden yaptim yemin ederim ne acı ne baskı hicbisey ilerleyemedigi an nefes ıkınma ve harika gidiyo diye dusunerek yarisini aldim git gel yaptim cikarinca farkettim ne kadar uzun oldugunu sonra tekrar tekrar yaptim hic sorun yok simdide abdestimi aldim yaticam kocam uyudu bile mumu da oylece bıraktım banyoda sabah gorsun diye... Cok rahat hissediyorum yaa daha ne yazayim...
:46::46::46::46::46::46::46::71::71::71::71::71::71::71::71::71:aferin cnm sana olallaa
:85:

Ne güzel canım tebrikler :71::71: valla bugün bende kendime çok şaşırdım kalemi pamukla sarıp yaptım ve hiç bişi hissetmedim bide sonuna kadar soktum resmen içimde hissettim değişik bir his :61: inş.devamıda gelicek yarın bi kat daha pamuk sarıcam kaleme bakalım olucakmı?:61:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
gülse hanım tebrik ederim negüzel yenmişsiniz darısı başıma.bişey soracağım.yendikten sonra birlikte olurken afedersiniz p...sin ne kadarını almamız gerekiyor sade baş kısmı yeterlimi yarıya kadar mı...düzgün bir birleşme için ne kadar ilerlemek gerekiyor?
cnm tamamını alıyoz
ay içimi rahatlattın korkudan p...denemesi bile yapamıyordum 4. aparatı alamamam bir sorun teşkil etmiyor o zaman
cnm bencede p... geç sen pç... daha kolay tatlım.
kızlar kafama takıldı acaba bu vajinismus dışında penis eğriliğide acı yaparmı... mesela ben vajinismus değilim anladığım kadarıyla ama her seferinde acı çekiorum birleşme oluo ama yanmada oluyo, kocamda çok belirgin olmasa da penis eğriliği var acaba ondan mıdır bilen var mı...

p... egriligi nasıl bişey zaten tam dümdüz durmazki inikken ya saga ya sola yatar ayy cok acık oldu ama :))) hiç dr. gittinizmi yeterince ıslanma olmuyorsa ondanda acı duyabilirsiniz yada mantar falan olunca. kayganlastırıcı deneyin.

günaydınnn kızlarrr çok hastayım yaa gripten.... halsizlikten bayılıcam keşke eve gitsem...:43::43::43::43::43::43::43::43:
tatlım geçmiş olsun cnmcm dikkat et kendine ıhlamur iç c vitamini al haftasonuna turp gibi olman lazım :8::8::8::8::8::8:
kızlar günaydın akşam yarım saat eğzersizimi yaptım önceki gün göz kalemi sokmuştum dün akşam kalem far soktum anam o daha kalındı ama onu daha rahat aldım 6 cm kadar aldım git gel yaptım akşam hürrem hatun doğururken ıkındıkça ben ıkınıp soktum :62: ayy bu kadar ilerleyebileceğimi sanmıyordum 2. günümde bayağı iyiyim bana göre hep böyle olsa 2-3 haftaya biter bu iş :21::21::kkk::kkk:
kız ne 3 haftası senin bikaç günlük işin kaldı ne erimesi kız dün ben sana ne dedim beyaz bakkal mumu al pamuk sar pamuk sarıcan streçliycen erirmi hiç hem erise ne olcak streç sarılı falaka geliyor bak heee kızdırma beni :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:bikaç günlük işn kaldı senin öle 3 hafta yok ona göre en geç haftaya haftasonun a biter bu iş cnmcm harika gidiyosun kokoş seni :8::8::8::8::8::8:

tatlım geçmiş olsun cnmcm dikkat et kendine ıhlamur iç c vitamini al haftasonuna turp gibi olman lazım :8::8::8::8::8::8:

kız ne 3 haftası senin bikaç günlük işin kaldı ne erimesi kız dün ben sana ne dedim beyaz bakkal mumu al pamuk sar pamuk sarıcan streçliycen erirmi hiç hem erise ne olcak streç sarılı falaka geliyor bak heee kızdırma beni :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:bikaç günlük işn kaldı senin öle 3 hafta yok ona göre en geç haftaya haftasonun a biter bu iş cnmcm harika gidiyosun kokoş seni :8::8::8::8::8::8:

kelebekim hoşgeldin bebeğim ben direk streçlerim pamuk felan girince işe huylanıyorum kelebeğim ayyy gerçek harikamı gidiorum hep sizlerin desteği canlarım allah hepinizden razı olsun hafta sonun oldu oldu olmazsa beklerim bebeğim 1 hafta daa nasılsa 1 yıldır bekliorum ayy bende başardım diye yazmak istiyom yaoynatcam hepinizi burda oldu oldu die :21::21::21:

[/COLOR]
Günaydın kızlar.

Dün psikiyatiye gittim. Vajinusmus ve bazı problemlerim için.
Vajinusmus için internetten bişeyler baktın mı diye sordu kk sitesinde aynı sorunu yaşayanlarla konuştum. egzersiz vardı ilkini denedim. Çubuk - parmak egzersizleri dedim. Karşı çıktı olmaz öyle dedi. vs. vs.

Vajinusmus tedavisi verdi; Her gün uyumadan önce ve uyanınca nefesli kas egzersizleri. Bütün kaslarımı sırayla kasıp nefesimi tutup 10 sn bekleyip gevşeyeceğim. Vajina kaslarını sık sık sıkıp bırakmamı söyledi ( sanırım kegel ) , vajinayı inceleyip dokunmamı tanımamı söyledi. 15 gün sonra 2. seans var. 15 gün boyunca ön sevişme yapılabilecek fakat birleşme yapılmayacak dedi.

Arkadaşlar sizce bu doğru bir tedavi mi? Daha önce psikiyatriye gitmiş olanlarınız vardır.

Dr. yapma dedi fakat ben çubuk egzersizini bugünde yaptım. 6 mm soktum bir baktım dahada büyüyor. nasıl bir organ bu şaşırdım. kızlık zarım esniyor aynı zamanda vajinada esniyor. 10 - 15 mm çubuk rahat girerdi. birden heyecanlanınca hemen kapandı.
cnm bende cetadın sitesinden eğitim almış psikiyatra gittim 1 ay oyaladı beni ama sonucta hep egz.verdi sende bosuna bekleme bence verecegi egz. 15 gün cok uzun bir süre dr. beni cok salladı sonra bende sogudum 9 ayım bosa gitti sonra burayı buldum birkaç günde yendim cnmcm sen egz.yap dr.bekleme dünyanın heryerinde tedavisi bu şekilde cnmcm
kızlar bişi daha sorcam ama ayıp olmasın şimdi ben eğzersizleri yaparken uzanıp arkama yastık alıp karşıma ayna koyup vajimi elimle acıp yapıyorum p.. geçince nasıl olcak nasıl bulcam orayı ya çok mu saçma bi soru oldu ama daha bugün 3. günüm ilerledikçe elimle açmadan yapabilcekmiyim :83:

O zaman egzersizlere devam edeyim. Sonuçta biraz ilerledim.
Ya çok heyecan yapıyorum. Egzersizde rahatlamak için ne önerirsiniz kızlar.
Cumartesi- pazara iyice açmak istiyorum. İnşallah başarabilirim.:97:

cnm müzik aç egz. öncesi ılık duş al tv izle rahatla sakin sakin yap cnmcm

kelebekim hoşgeldin bebeğim ben direk streçlerim pamuk felan girince işe huylanıyorum kelebeğim ayyy gerçek harikamı gidiorum hep sizlerin desteği canlarım allah hepinizden razı olsun hafta sonun oldu oldu olmazsa beklerim bebeğim 1 hafta daa nasılsa 1 yıldır bekliorum ayy bende başardım diye yazmak istiyom yaoynatcam hepinizi burda oldu oldu die :21::21::21:

tabi kızım oldu bu iş ben sana diyim valla p... boyutuna yaklaşmana az kaldı işte zaten o halay varya o halay ne keramet varsa bende yendiğim gün eşim yeter olmucakdemişti odanın kapısını kitledim ve dedimki olmadan cıkmam dedim kızlara ane derim dedim halay için bekliyolar dedim ve oldu eşimde iyiki inat etmişin dedi vaji için inatcı olmak lazım :))))

tabi kızım oldu bu iş ben sana diyim valla p... boyutuna yaklaşmana az kaldı işte zaten o halay varya o halay ne keramet varsa bende yendiğim gün eşim yeter olmucakdemişti odanın kapısını kitledim ve dedimki olmadan cıkmam dedim kızlara ane derim dedim halay için bekliyolar dedim ve oldu eşimde iyiki inat etmişin dedi vaji için inatcı olmak lazım :))))

kelebekim halayı çektireyim size bide kendi adımı yazdırcam taze gelin die ayyyyyyyy ağlarım şimdi kız gelinliğimide giycem tekrar gene gerdek yapcaz kocişle önceden saftım ayolll yüz görümlüğü pek istemedim ama şimdi istiyom hürrem yüzüğü :21::21::21::21::62::62::66::66: bak nasıl havaya girdim

Günaydın kızlar.

Dün psikiyatiye gittim. Vajinusmus ve bazı problemlerim için.
Vajinusmus için internetten bişeyler baktın mı diye sordu kk sitesinde aynı sorunu yaşayanlarla konuştum. egzersiz vardı ilkini denedim. Çubuk - parmak egzersizleri dedim. Karşı çıktı olmaz öyle dedi. vs. vs.

Vajinusmus tedavisi verdi; Her gün uyumadan önce ve uyanınca nefesli kas egzersizleri. Bütün kaslarımı sırayla kasıp nefesimi tutup 10 sn bekleyip gevşeyeceğim. Vajina kaslarını sık sık sıkıp bırakmamı söyledi ( sanırım kegel ) , vajinayı inceleyip dokunmamı tanımamı söyledi. 15 gün sonra 2. seans var. 15 gün boyunca ön sevişme yapılabilecek fakat birleşme yapılmayacak dedi.

Arkadaşlar sizce bu doğru bir tedavi mi? Daha önce psikiyatriye gitmiş olanlarınız vardır.

Dr. yapma dedi fakat ben çubuk egzersizini bugünde yaptım. 6 mm soktum bir baktım dahada büyüyor. nasıl bir organ bu şaşırdım. kızlık zarım esniyor aynı zamanda vajinada esniyor. 10 - 15 mm çubuk rahat girerdi. birden heyecanlanınca hemen kapandı.

herşeyde olduğu gibi bu hastalıkda da güven çok önemli sen dr güvenmiyorsan bence bırakmalısın hem 15 gün çok uzun bir zaman birde araya adet falan girse neredeyse 1 ay ara soğudumu tekrar başlamak çok zor oluyor

kızlar mumu aldım en kırmızısından akşam mumla deneme yapcam bu arada bişi sorcam şimdilik 6 cm içime alabiliyorum mum hiç denemedim ama p.. geçmek için ne kadar girmesi lazım mumun bide ben parmak egzersilerinden korkuyorum mumdan sonra parmağa gerek varmı arkadaşlar:18:

herşeyde olduğu gibi bu hastalıkda da güven çok önemli sen dr güvenmiyorsan bence bırakmalısın hem 15 gün çok uzun bir zaman birde araya adet falan girse neredeyse 1 ay ara soğudumu tekrar başlamak çok zor oluyor

evet güven çok önemli ilk 3-4 gün ben sadece formu okudum allahım buraya bende bu işi yapamadım diye yazmaya bile utandım hatta korktum ama şimdi 2 günde çok ilerledim gerçi ilerlediğimi arkadaşlar söylüyor ben daha pek inanamıyorum ama burdaki herkeze güveniyorum birde ne sorarsam sabırla cvp yazılıyor kimse sıkılmıyor allah razı olsun yardımcı olan herkeze :kkk::kkk::kkk:

kızlar mumu aldım en kırmızısından akşam mumla deneme yapcam bu arada bişi sorcam şimdilik 6 cm içime alabiliyorum mum hiç denemedim ama p.. geçmek için ne kadar girmesi lazım mumun bide ben parmak egzersilerinden korkuyorum mumdan sonra parmağa gerek varmı arkadaşlar:18:

azıcık mum girdi diye hemen p... geçtim malum duvara tosladım ama p... yarısı bile benim için mucize gibiydi daha fazla egz yapsaydım bence olacaktı ama olsun ben buna da razıyım oda olacak inanıyorum....

:6:
canım hangi şehirdesin ? kime gittin ? ücret ne kadar ödeyeceksin ?

Ssk anlaşmalı özal bir klinik. Muayene ücreti 20 TL.
Öyle binlerde felan değil. Ama 15 gün dayananmam ki ben eşimi istiyorum. O yüzden çubuklara devam ediyorum. bugün 6 mm çapla denedim. Baktım vaji dahada açıldı. Sanırım 10 - 15 mm çapında birşeyde rahat girer. Bu arada benim zar yırtılmış ne ara nasıl olmuş almadım, denemelerde kan ve acıda olmadı.Yada zarım esnek bilemiyorum.

Son düzenleme:
canım peki niye 4000-5000 liraları alıp egsersiz yaptırıyolar.eminim doktorunun bunlardan haberi vardır.bunun tek çözüm yolu egsersiz üzgünüm ama bu bi gerçek.sihirli bi değneği falan mı varmış ki onun:9:kegel ve nefes egsersizi tabiki çok faydalı ama yeterli değil egsersiz tek çözüm.keşke sorsaydın egsersizin neden olmuycağını

Tek sebebim vaji değildi. Sürekli unutma ve geçmişte yaşadığım ailevi problemler, gece kabusları felan vs. vs.
Çubuğa devam tabiki... Bugün akşam veya yarın 10 mm çapında denemeye çalışacağım. sonra parmak, tabi bun yaparmı bilemiyorum eşimden isteyeceğim.

evet güven çok önemli ilk 3-4 gün ben sadece formu okudum allahım buraya bende bu işi yapamadım diye yazmaya bile utandım hatta korktum ama şimdi 2 günde çok ilerledim gerçi ilerlediğimi arkadaşlar söylüyor ben daha pek inanamıyorum ama burdaki herkeze güveniyorum birde ne sorarsam sabırla cvp yazılıyor kimse sıkılmıyor allah razı olsun yardımcı olan herkeze :kkk::kkk::kkk:

evet bende çok rahatladım buradan sonra anesteziyle muayene olduktan sonra ağlayarak eve geldim başladım dr aramaya tam karar vermişken dr gitmeye kızlar beni buraya yönlendirdi okudukça rahatladım parmak beni rahatsız etti mumla yaptım azıcık bile girmiş olması benim için çok büyük bir ilerleme biz eşimle böyle yaşamaya alışmıştık yani bırakmıştık keşke daha önce bulsaydım burayı belki şimdi herşey bitmişdi

Tek sebebim vaji değildi. Sürekli unutma ve geçmişte yaşadığım ailevi problemler, gece kabusları felan vs. vs.
Çubuğa devam tabiki... Bugün akşam veya yarın 10 mm çapında denemeye çalışacağım. sonra parmak, tabi bun yaparmı bilemiyorum eşimden isteyeceğim.

unutamamak en büyük hastalık o zaman dr bırakma sakın önceden yaşadığın travma belki seni rahatsız eden önce onu çözersen belki daha rahat edersin

canım hangi şehirdesin ? kime gittin ? ücret ne kadar ödeyeceksin ?

venüstenciğim merhaba, ya ben 2 parmakta kalmıştım biliyosun sizede söz verdim mart ayı bitmeden yeneceğim diye canım ben şu an şehir dışında eğitimdeyim 12 gündür :44: egzersizleri de burada vakit buldukça yapıyorum 2 parmak küs ve içieride dairesel hareketler git geller hepsini yapıyorum. en son yaptığımda da mumu pamukla kalınlaştırdım ortalama p...s boyutu kadar onunda yarısını alabildim canım daha da 8 gün buradayım p...s denemesine geçemedim koçiş yok:26: Yani tam hazırım ya iş ya başka bişey tam engelliyor beni:26: size verdiğim sözden dolayı da mahçup oldum aynı sözü kocama da vermiştim. neden böyle anlamıyorum hep bir terslik çıkıyo son aşamadayım bu defa da şehir dışı eğitimde:50: Sizde hakkınızı helal edin canım çok yardımcı oldunuz bana gerçekten allah hepinizden razı olsun ama bu terslikler yakamı bi türlü bırakmayacak gibi. Yani yapabileceğimi hiç zannetmiyorum artık.:43: Ben elimden geleni yapıyorum ama maalesef:26:

[/COLOR]
cnm bende cetadın sitesinden eğitim almış psikiyatra gittim 1 ay oyaladı beni ama sonucta hep egz.verdi sende bosuna bekleme bence verecegi egz. 15 gün cok uzun bir süre dr. beni cok salladı sonra bende sogudum 9 ayım bosa gitti sonra burayı buldum birkaç günde yendim cnmcm sen egz.yap dr.bekleme dünyanın heryerinde tedavisi bu şekilde cnmcm

cnm müzik aç egz. öncesi ılık duş al tv izle rahatla sakin sakin yap cnmcm

Doğru söylüyorsunuz. Kaybım çok değil. 20 TL :1:
Doktor yanlış olmaz desede ben devam edeceğim. Buradaki bu kadar insan bir yanlış sonucumu evliliği canlandı sanki. Laf işte. Allah yardımcımız olsun.

venüstenciğim merhaba, ya ben 2 parmakta kalmıştım biliyosun sizede söz verdim mart ayı bitmeden yeneceğim diye canım ben şu an şehir dışında eğitimdeyim 12 gündür :44: egzersizleri de burada vakit buldukça yapıyorum 2 parmak küs ve içieride dairesel hareketler git geller hepsini yapıyorum. en son yaptığımda da mumu pamukla kalınlaştırdım ortalama p...s boyutu kadar onunda yarısını alabildim canım daha da 8 gün buradayım p...s denemesine geçemedim koçiş yok:26: Yani tam hazırım ya iş ya başka bişey tam engelliyor beni:26: size verdiğim sözden dolayı da mahçup oldum aynı sözü kocama da vermiştim. neden böyle anlamıyorum hep bir terslik çıkıyo son aşamadayım bu defa da şehir dışı eğitimde:50: Sizde hakkınızı helal edin canım çok yardımcı oldunuz bana gerçekten allah hepinizden razı olsun ama bu terslikler yakamı bi türlü bırakmayacak gibi. Yani yapabileceğimi hiç zannetmiyorum artık.:43: Ben elimden geleni yapıyorum ama maalesef:26:

aşkolsun bebişim üzüldüğün şeye bak geç olsun ama güç olmasın sen bu saatten sonra başardın sayılır aaa ne o öyle ağlamak falan kızzz ben kaç ay sayıkladım şu gün olsun bu gün olsun diye ama olmadı en son 1 mayıs sevgili olduğumuz gündü o güne hazırlandım yine olmadı ama 3 mayısta oldu herşeyde bi hayır vardır bebişim sakın olumsuz düşünme ben seninle gurur duyuyorum şahsen mahçup olacak bi durum yok elinden gelse olurdu hem böylesi daha iyidir özlemiş olucaksınız birbirinizi sil bakiiim gözyaşlarını bi daaa vaji yüzünden ağladığınızı görmiiiim heeee geliyo bak kızılcık sopası :69: çok güzel bi noktadasın bebişim bundan sonrası çok kolay geçecek ama sen böyle olumsuz düşünme olurmu ?

aşkolsun bebişim üzüldüğün şeye bak geç olsun ama güç olmasın sen bu saatten sonra başardın sayılır aaa ne o öyle ağlamak falan kızzz ben kaç ay sayıkladım şu gün olsun bu gün olsun diye ama olmadı en son 1 mayıs sevgili olduğumuz gündü o güne hazırlandım yine olmadı ama 3 mayısta oldu herşeyde bi hayır vardır bebişim sakın olumsuz düşünme ben seninle gurur duyuyorum şahsen mahçup olacak bi durum yok elinden gelse olurdu hem böylesi daha iyidir özlemiş olucaksınız birbirinizi sil bakiiim gözyaşlarını bi daaa vaji yüzünden ağladığınızı görmiiiim heeee geliyo bak kızılcık sopası :69: çok güzel bi noktadasın bebişim bundan sonrası çok kolay geçecek ama sen böyle olumsuz düşünme olurmu ?

Çok teşekkür ederim canımcım, allah razı olsun hepinizden hepinizi çok seviyorum iyiki de tanışım sizleri :71::71::71:

Back
X