Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:60:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn sexsiiii hatunlarrrrrrrrrrrrr:60::60::60: vajınusmuslaaaa ne kadar sexsiysek artıkkkk:60::60::60::60:

kısssssssssssss ECRİNNNN deliiii etmee beniiiiiii git test yaptırrrrrrrrrrr kesin hamilesindirrrr veeee hemen eşine süpriz yappppp ben hemen söledimmm soradannn dedim kendi kendimeee aaaa neden eve elince süprizle sölemedimdieeeeeeeee:60::60::60::60:

Canım yaa ayağa kalkacak Halim yok gidemiyorum ki.çok halsizim migdem bulanıyor. Regli de olmadım daha. Testte öyle çıktı iste. Ayy çok şaşkınım zaten yaa. Minnosum esime hemencik söyledim. İstiyordukya zaten dayanamadım iste. Sen nasılsın?bulantın ağrın falan varmı?benim kasığım ağrıyor.

:60:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn sexsiiii hatunlarrrrrrrrrrrrr:60::60::60: vajınusmuslaaaa ne kadar sexsiysek artıkkkk:60::60::60::60:

kısssssssssssss ECRİNNNN deliiii etmee beniiiiiii git test yaptırrrrrrrrrrr kesin hamilesindirrrr veeee hemen eşine süpriz yappppp ben hemen söledimmm soradannn dedim kendi kendimeee aaaa neden eve elince süprizle sölemedimdieeeeeeeee:60::60::60::60:

Canım yaa ayağa kalkacak Halim yok gidemiyorum ki.çok halsizim migdem bulanıyor. Regli de olmadım daha. Testte öyle çıktı iste. Ayy çok şaşkınım zaten yaa. Minnosum esime hemencik söyledim. İstiyordukya zaten dayanamadım iste. Sen nasılsın?bulantın ağrın falan varmı?benim kasığım ağrıyor.

canımmmmmm yaaaa sende şoktasın hele hele öğreninceee ben eşimleee hala şoktayız şaşkınızzzz kendimizee hala gelemedikk....canım.... benimde 3 gün geçmiştii eşime bekleyelim biraz daha dedimmm onun haberi olmadan kan testi yaptırdımmm çıkınca hemen mesaj attımmm İÇİMDE Bİ CAN VAR YARISI SEN YARISI BEN DEDİMMMM.....gayet normal karşıladııı dedim gibi oda hala şaşkın bi durumda bendeee.....cicim benim bulantım yok annemdede olmamış ablamdada olmamış onlara benzedim galibaaa...kasıklarım benimde çok ağrıoo doktor normal dediiii...ben adet günümee yakın adet sanısı gibi olurum hemen 2 gün sonra flean adet olurum baktım 10 güne yaklaştık kasık ağrılarım adet ağrısı gibi olduuu dedim bunda bi iş var ben bu kadar adet sancısı çekmedim dedimm tahlil yaptırdımmm....1.5 aylığım ben hala kasıklarım ağrır kimisinin 9 ay boyunca ağrırmıss kimisinin adet olacakmıs gibi adet günlerinde ağrırmıs kasıklarııı......benim hala devam edio kasık ağrılarımm.....cicim son adet tarihin kaççççç....

Son adet tarihim 10 Mart. Canım yaa benimde iste adet olacakmışım gibikasiklarim ağrıyor. Soktayim yaa ama diyorum ki bisey olmasaydı testte de cikmazdii. Ama ağrılarda korkutuyor beni. Ne bilim canım yaa hayırlısı olsun insallAh.
canımmmmmm yaaaa sende şoktasın hele hele öğreninceee ben eşimleee hala şoktayız şaşkınızzzz kendimizee hala gelemedikk....canım.... benimde 3 gün geçmiştii eşime bekleyelim biraz daha dedimmm onun haberi olmadan kan testi yaptırdımmm çıkınca hemen mesaj attımmm İÇİMDE Bİ CAN VAR YARISI SEN YARISI BEN DEDİMMMM.....gayet normal karşıladııı dedim gibi oda hala şaşkın bi durumda bendeee.....cicim benim bulantım yok annemdede olmamış ablamdada olmamış onlara benzedim galibaaa...kasıklarım benimde çok ağrıoo doktor normal dediiii...ben adet günümee yakın adet sanısı gibi olurum hemen 2 gün sonra flean adet olurum baktım 10 güne yaklaştık kasık ağrılarım adet ağrısı gibi olduuu dedim bunda bi iş var ben bu kadar adet sancısı çekmedim dedimm tahlil yaptırdımmm....1.5 aylığım ben hala kasıklarım ağrır kimisinin 9 ay boyunca ağrırmıss kimisinin adet olacakmıs gibi adet günlerinde ağrırmıs kasıklarııı......benim hala devam edio kasık ağrılarımm.....cicim son adet tarihin kaççççç....

Son adet tarihim 10 Mart. Canım yaa benimde iste adet olacakmışım gibikasiklarim ağrıyor. Soktayim yaa ama diyorum ki bisey olmasaydı testte de cikmazdii. Ama ağrılarda korkutuyor beni. Ne bilim canım yaa hayırlısı olsun insallAh.

benimde son adet tarihimm 14 subat 19 marrtta hamile oldumu öğrendimm...evet insan korkuoo bende test yaptırmaya korka korka gittimmm yaa hayal kırıklığına uğrarsam dieeee...ben sonucu aldığımda doktoraa gösterdimmm değerlerim 801 olduğu halde benden bebek yaşıomuu gibisinden tekrrar aynı tahlili istediii bennde aynı parayı bi daha verene kadar devlete gidim yaptırım dedimmm...devletteki doktorrr direk hamilemisin dedi bende çaktırmadımmm galiba dedim evde idrar testii yaptımmm bi tane tam bi tane silik çizgi çıktııı dedimmm doktor bana hamilesindir ozaman dedi...genede kan tahlili yaptıralım dediii........sonra içimden dedimm demekkkiii bi silik bi tam çıkınca kesin hamile olunnuooo doktor bile böle diosa dedimmm bence sendede var 2 gün bekle en fazlaaaa sonra aklında kalmasın yaptır...ben ummuyodummm dedimmm ne ben umutlanim ne eşimmm umutlansın yaptırım gitsin su tahlili dedimmm öle yaptırmıstım benimde 3 gün geçmiştiii....hakkında hayırlısı canımmmm...RABBİM İSTEYEN BÜTÜN HERKESEE VERSİNNN....İNŞALLAHHH.....

arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım çok ağladım çok üzüldüm doktora gitmeyincede düzelemedim kendi kendinize düzelemiyosanız mutlaka doktora gidin ama daha sonra gene iş size düşecek ilişkiye girmeden önce kendinizi rahatlatın derin derin nefes alın ve gülümseyin, ilişki esnasındada en çok neyi istiyosanız gözlerinizi kapatın onun hayalini kurun bakın ben öyle yaptım ve yendim bunu düzelinceye kadar yapın..:34:

merhaba canım öncelikle tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah.hamilelikte kasık ağrıları çok normal korkma sakın.ben hamileliğimin 4. ayında bile acaba bu ay reglimi olacam diyordum herşeyin yolunda olduğunu bildiğim halde.sanki regl olacakmış gibi ağrılarım olurdu.sonra oda geçiyo merak etme tatlım.hamilelik çok güzel bişey tadını çıkar.çocuk olunca bu günlerini çok arayacaksın:))

cnm inşallah hamilesindir bir an önce kesin sonucu alırsında mutlulugunu paylaşırız :emir_bebek:

merhaba canım öncelikle tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah.hamilelikte kasık ağrıları çok normal korkma sakın.ben hamileliğimin 4. ayında bile acaba bu ay reglimi olacam diyordum herşeyin yolunda olduğunu bildiğim halde.sanki regl olacakmış gibi ağrılarım olurdu.sonra oda geçiyo merak etme tatlım.hamilelik çok güzel bişey tadını çıkar.çocuk olunca bu günlerini çok arayacaksın:))

bende bazen hamile oldumu unutuorumm aa adet olcam diorummm....4 aymııı anam ben 1.5 ay sonraaa 3 aylık olcam daha ağrımaz inşallah diodmmm:53::53::53::53: neyse hayırlısııı gülü seven dikeninee katlanacakkkkkk:71::71::71:

selam arkadaslar ben bıraz kötüyüm daha dogrusu nötrüm hıc bısey hıssetmıyorum sabah dusuk yaptım bugun okuldan sonra hastaneye gıtcektım guya tahlıl yaptırmak ıcın degerlerın katlanmasına bakacaktı dr ama sabah 2. dersten cıkıp tuvalete bı gıttım kanama baslamıs hastaneye gıdene kadar zaten hızlandı dr tahlıle bakınca dusuk olmus yapacak bısey yok dedı. sabah uyandıgında da evde yapmıstım hergun yapıyordum bısey var mı dıye sabah evden cıkmadan yapınca 2. cızgı ıyıce koyulasmıstı hatta esımı uyandırıp gosterdım 'bak hala burda korkma dıye' ne dıyeyım nasıp ama bu olay bıze umut ısıgı oldu Rabbıme cok sukur bu gunlerıde gorduk normal yoldan hemde ılk aydan dollenmenın olabılecegını gormek ozellıkle esıme cok moral oldu artık daha umutluyuz yılmak yok calısmalara devam dıyoruz aglayıp sızlanmanın kımseye faydası yok RABBIM ISTEYINCE HERSEY OLUYOR bunu bıkez daha mucızemızle anladık 3 gunde olsa annelık duygusunu yasadım(galıba 2-3 haftalıktı)

canım çok üzüldüm düşüncelerin ne kadar güzel helal olsun sana. tekrar olacaktır sen pozitif olduktan sonra lakin neden düştü onu mutlaka araştır tekrar tekrar yaşamamak için dr mutlaka söylemiştir bir müddet korunman gerekecek kendine de çok iyi bak öpt sseni

canımmmmmmmmmm inşallah hamilesindiir yaa dün okduum yazamadım çatladımm :1:
çoook sevinndimm yaaa.. :62::62:
yaa kız korkma kasık ağrıları falan hamilelik belirtileri çoook dikkat et kendine iş miş yapma sakın yat hep dinlen. vee kan testi yaptııır ilk fırsatta çok heyecanla seni bekliyooruzz .. :66::66:

slm kıslar ya p.. denemesinde ancak 3-4 cm olabilio offf ya napmam lazım çok moralim bozuluo yine :84::84::84::84::84:
biraz daha egzersiz yapmam lazım galiba:43::43:

slm kıslar ya p.. denemesinde ancak 3-4 cm olabilio offf ya napmam lazım çok moralim bozuluo yine :84::84::84::84::84:

zaten hemen tamamını alamassın canımm bi kaç gün sadece ucu girerrr sonra kendiliğinden p...s ucu girerr sonrada tamı benim öle olmustuu..bende ilk p...s ucunda sadce 3-4 cm aldımmm sonraa bi kaç gün böle denedik bende nasıl olsa sadce ucu girio deyip kendimi koy verdim rahat bıraktım bi baktım yarısı hatta yarısından fazlası girmiş birazz deneyin sonra olurrr hemen pes etmee tamammmm

zaten hemen tamamını alamassın canımm bi kaç gün sadece ucu girerrr sonra kendiliğinden p...s ucu girerr sonrada tamı benim öle olmustuu..bende ilk p...s ucunda sadce 3-4 cm aldımmm sonraa bi kaç gün böle denedik bende nasıl olsa sadce ucu girio deyip kendimi koy verdim rahat bıraktım bi baktım yarısı hatta yarısından fazlası girmiş birazz deneyin sonra olurrr hemen pes etmee tamammmm

özüm ciddimi bebeğim normal diyosun yani kocişte normal aşkitom hemen olmaz yavaş yavaş dio ama ben hemen olsun istiyorum işte neyse biraz daha egzersize devam edim bari canımcım sağol bebeğim:54:

özüm ciddimi bebeğim normal diyosun yani kocişte normal aşkitom hemen olmaz yavaş yavaş dio ama ben hemen olsun istiyorum işte neyse biraz daha egzersize devam edim bari canımcım sağol bebeğim:54:

canım benimm normal egsersiz bile aşama aşama olmadımı ..ben bi parmakla başladım egsersizee sonraa zaman ilerledikçee 2 parmağımıı sonunda kadar alabildim alamıycam sandım parmağım bile bana artık okadar basit geliodikii ben hatta..p...s ereksiyon halindeki enini metreyle ölçtümmm bide 2 parmağı ölçtümm beynimm anlasın bazı seyleri diee aynı dedimm p..s alamam imkansız dedimmm..ama aşama aşama geçioruzz ben en son aşamadaa 2 parmağımı rahatlıkla alıodummm hee tamam dedimmm bayağı esnetmişim neredeyse 3 parmağım girer dedimm..p..s başladımm p...s ucu alırken hoppp bi baktım yarısından fazlası girmişşş....seninde öle olacak herkesin öle olduu...sen gene egsersizleini gündüzden yap geceden p..s le yap ben öle yapıodummm artık o benim ödevimdi zaten gündüz parmak egseriisizii gece p...ss:60::60::60: moralini yüksek tutt bak eşin doğru demiş benimde eşim öle dioduu...hatta p..s yarısı denerken içime boşaldı hamile kaldımmm ...hatat bana eşim dediikiii her erkeğin p..s boyu uzun die bişi yok sen bneimkini kısa farzett yarısı girmiş farzetme dediii ölede oldu hamile kaldımm ..pozitiflik moral çok önemliiiiii...geçecek bugünler inşallahhh....ben düşünemiordum bile vajınusmsu atlatacam hamile olccam dünyadaki en imkansız bişi gelioduuu bana bak geldi geçti Allahın izniyleee ...sizinde geçecek inşallahh..sadece ödevlerinizeee iii çalışınnn tememm:71::71::71:

arkadaşlar ben 39 yaşında bi kadınım 8 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım.ama cok şukur allaha artık kurtuldum ve 6 haftalık ta hamileyim.hayatımda bu denli mutlu olmamıda doktor SAYGIN MICOZKADIOGLU na borcluyum .allah ondan razı olsun.vermiş oldugu telkinler ve yöntemler sayesinde şimdi evlat sayıbi ve mutlu bir yuva sayibiyim.2002_2011 arası dert dolu yıllarım sona erdi.bu sorun malesef tekbaşına cözülmüyo cok şanslıyımki karşima ilk doktor tecrubemde SAYGIN bey cıktı.allah ondan ve sekreteri SEMA hn.dan razı olsun.benim gibi insanlarda inşallah şifa bulurlar inşallah yanlış kişilerin eline düşmezler.

Son düzenleme:

kız nasıl mesaj o öyle çocuk yapasım geldi:emir_bebek:

herkesin bi imtihanı var öle değilmiiii bizimde imtihanımız bu...Rabbim anamızın babamızın sevdiklerimizin acısını göstererek imtihan etmesin biziii..bize zor gelen imtihan belkide başkalarının imtihanııı yanında hiççç....eltimle 7 ay arayla evlendik o hemen ilk geceden hamile kaldıı bebeğin herşeyini hazırladık beşiğini kıyafetlerini herşeyini herşey okadar normal gidiodkiiii bebek eve gelemeden beşiğine yatamadan annesiylee bi gün hastanede kaldı 2 .gün küveze aldılarr nefesinde sorun var dediler bizde geçer dedikkk 3 .gün bebeği kaybettikkk...eve eli boş geldikkk....o beşiğiiii yerinden sökmekkk bebek kıyafetleriniii görünmiycek yerlere kaldırmak bize okadar koydukiii...meğer kalbinde sorun varmıs bebeğin anne karnında belli olmaya bilirmiş....o öle imtihan oldu evladıylaaa ben vajınusmuslaaa oldummm...Rabbim kimseyiii evladıyla sevdikleriylee imtihan etmesinnnn..Herzaman beterin beteri varr..her şerde bi hayırr vardır demeliyizz.....eltim bebeği için Allahtan geldii Allaha gitttiii dediii her zaman metanetini korudu...6 ay sonra tekrar hamile kaldıı şimdii evindeee 4 günlük bebeği var okadar tatlı okadar şirinkiiiiii..belkii yaşanan kötü günler unutulmuorrr ama ....ben çok şey yaşadımm..1.5 sene içinde nelerrr yaşadımıı anlatmaklaaa bitmezz ve gerçektenn öle bişi olsunkiii o yaşananların hepsini unutmakk çok isterimmmm........Rabbiim neylerse güzel eylerrr ...en doğrusunuuu o bilirr biz asla bilemeyizzz...herkesin hakkındaa hayırlısı...Rabbim kimseye kaldıramıyca yükü vermesin ......BÜTÜN KÖTÜ GÜNLERİMİZ GEÇECEK BİZDE BİR AİLE OLACAZ BİZDE ÇOLUĞA ÇOCUĞA KARIŞACAZ ALLAHIN İZNİYLEEEE....SADECE BİRAZ SABRETMEMİZZ GEREKECEK HEPSİİ BUUUU.......

canım çok normal ya bi kerede hepsini alsaydık vajili olmazdık ki zaten.siz sık sık deneyin deneye deneye sonunda sen de alışıcaksın bıkıcaksın ve rahatlıycaksın o anda da hepsi girmiş olucak sen farkına varmadan bıdıkcanım:16:

canım benimm normal egsersiz bile aşama aşama olmadımı ..ben bi parmakla başladım egsersizee sonraa zaman ilerledikçee 2 parmağımıı sonunda kadar alabildim alamıycam sandım parmağım bile bana artık okadar basit geliodikii ben hatta..p...s ereksiyon halindeki enini metreyle ölçtümmm bide 2 parmağı ölçtümm beynimm anlasın bazı seyleri diee aynı dedimm p..s alamam imkansız dedimmm..ama aşama aşama geçioruzz ben en son aşamadaa 2 parmağımı rahatlıkla alıodummm hee tamam dedimmm bayağı esnetmişim neredeyse 3 parmağım girer dedimm..p..s başladımm p...s ucu alırken hoppp bi baktım yarısından fazlası girmişşş....seninde öle olacak herkesin öle olduu...sen gene egsersizleini gündüzden yap geceden p..s le yap ben öle yapıodummm artık o benim ödevimdi zaten gündüz parmak egseriisizii gece p...ss:60::60::60: moralini yüksek tutt bak eşin doğru demiş benimde eşim öle dioduu...hatta p..s yarısı denerken içime boşaldı hamile kaldımmm ...hatat bana eşim dediikiii her erkeğin p..s boyu uzun die bişi yok sen bneimkini kısa farzett yarısı girmiş farzetme dediii ölede oldu hamile kaldımm ..pozitiflik moral çok önemliiiiii...geçecek bugünler inşallahhh....ben düşünemiordum bile vajınusmsu atlatacam hamile olccam dünyadaki en imkansız bişi gelioduuu bana bak geldi geçti Allahın izniyleee ...sizinde geçecek inşallahh..sadece ödevlerinizeee iii çalışınnn tememm:71::71::71:

insan bu yazılanları okuyunca o kadar hevesleniyoki.bunun bi hastalık olmadığına o kadar inandım ki artık.inşallah ben de en kısa zamanda yenerim.zaten iki parmağımı alabiliyorum rahatlıkla ama aparatla denemeye çalışıyorum...inşallah ben de yenerim ve allahın izniyle bi bebişim olur.buraya yazıp bizlere moral veren herkesten allah razı olsun.

Back
X