- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #51.141
kız özüm son regli tarihini sölede bebişe ticker yapalım hani bizim yazıyoya sukadar evliyiz diye :))) sanada yapalım .
11 10 2010 daa evlendim 14 subat 2011 son adet tarihimmm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız özüm son regli tarihini sölede bebişe ticker yapalım hani bizim yazıyoya sukadar evliyiz diye :))) sanada yapalım .
ben neler yapıommm yaptım ilk sey 7/24 kk dayımyok kısssss ne bulantısı ne canı çekmesiii hiç bişiyim yokkk bende anlamadımmm yaw gerçi annemde olmamış ablamda olmamış bulantısı can çekmesiii..bazen hamile oldumu bileee unutuorummm....bebişde 2 aylık oldu galiba Rabbim her nerde varsa herkese nasip etsinnn..Rabbim hiç bir kadını anne duygusunu yaşamasından mahrum etmesinn...hamile olanlarda hayırlısıyla kucağına alsın inşallahh...şimdi senin bebeiş haberini beklioz gülümmmmmm
![]()
yemeklerimi yaptım kocamın gelmesini beklıyrm sen neler yapıyrsn özüm hnmmm
ayyyy inşallah cnm yaa uzun süredir bi kısmını alabılıyrm zaten ama artık kasılmadıgımı hissediyrm ve daha fazlasını alabılıyrm en yakın zamanda halayımı çekeriz inşallah...
hım ne yemeği yaptın kıssssssssssben ne yapim evde boş boş duruommm
![]()
yoksunnn ben burdaydım bütün gün sen yoktun
ay ne güzel işte, bulantı falan olmasın sonra hayat çok zorlaşıyor o bulantılarla. maşallah sana canım, kendinde söylerken maşallah de :)
amin canım amiiiinn, inşallah benimde yakındır. bu ay denemedik ama inşallah bidaha ki aya denemelere başlarız, Rabim herkee nasip etsin. çok sağol özümcümmm...
patates yemeği yaptım sehriyeli çorbam vardı dünden,pilav yaptım,patlıcan közledim salatasını yapıcam.erik hoşafı yaptım bi de akşam çayın yanına poğaça yaptım bugun hamaratlıgım tuttu![]()
ben bu akşam saharayaa gidiommm tutmayın beniiiiiiikıs patlıcan salatasını nasıl yapcan buzlukta var benim közlenmiş patlıcan ne yapim bilemedimmmm nasıl yapcan sen
ben bu akşam saharayaa gidiommm tutmayın beniiiiiiikıs patlıcan salatasını nasıl yapcan buzlukta var benim közlenmiş patlıcan ne yapim bilemedimmmm nasıl yapcan sen
http://lbdf.lilypie.com/TsZFp3.png cnm bu linki profilinde profil düzenlemede çizelge var ona yapıtırcan okey ...
annem ben bunu nasıl yapcammmmmmmsormaaa poğaçanın başına gelmeyen kalmadıııı maya yoktuuu kabartma tozuylaa yaptım değiştirdimmm...eşimin gelmesineee yakın aceleyle yaptım fırına koydum eşim geldiii haydiiçıkıoz dedi fırını kapattım akşammmm 12 de açtım bi daha ozaman yedimmmmmm sonrada ertesi gün kahvaltıdaaaaaa ....zar zor oldu bişilerrr
özeldn şifreni at bana istersen ben yapım kız kuduruk .
kıssssss çizelgeye ne yazcam gördümdeee 14 subat yazdım amaa neyse sifre gönderem sanaaa yappp
yaptım cnm bak böylece bizlerde nekadarlık oldugunu görcez olallaaa nasıl olmuş begendinmi cnm ???
saoll bebeişimmmmmm.......hiç farkında değilimmm heeee bu sey ne diodummmmmm:))))) Rabbim sanada nasip etsin seninkinide ben yapam gulümmmmmmm inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
![]()
inşallah tatlım hayırlsıyla arka arkaya kardeş gelcek seninkine kız kudurukben kaçıyorum kociş gelcek bebek yapcaz
ii akşamlar allaha emanet olun muck yarın görüşürüzzz
![]()
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ...iyi akşamlarr sende Allaha emanet ol cicim.......bendee patatesimi alam gelem pc başında soyammmm..bırakamam burayıı kaçırırlar kıslarııııı kk yıı![]()
ozumum sana özelden mesas gönderdim cevaplarsan cok sevinirim.:2: :18: