- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #51.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlaaaar regl oldummmmmmmmpuf 4 5 gun egzersız yapamıcam zamansız oldu bu alısmaya baslamıstım parmak egzersızlerıne.. arkadaslar bısı sorucam ben egzersızlere basladıgım gun serce ve yuzuk parmagımı sokmus ılerı gerı ypmıstım ıkıncı gun ısaret ve orta parmagımı soktum ılerı gerı yaptım ıc kısmın dar olması cok tuhafıma gıdıp soguyup egzersızlere bu nedenle 2 gun ara versemde regl bıtınce tekrar baslıcam ıkı parmak denedım bıkac kez yapamadım zorlamaya cesaret edemedım ama ılk gunden parmak egzersızlerını basarabılmem benım ıcın bır gelısmedır degılmı?
yanı bunları ılk gunden yapabılmıssem penıs denemesını de ıkı parmagıda mumuda deneyebılırım degılmı pufff morale ıhtıyacım varrrrrrrr
![]()
cnm gerçekten tek parmak bile çok çok büyük bi gelişme vaji için. düşünsene biz ki(vajililer) oraya hiç bişeyin girmiceni bynimizin enn derinlerine kazımışızdır. hatta ve hatta bi delik bile olmadığına inanmaya başlamışızdırve bi gün bütün bu önyargıları yıkar ve parmak egzersizini başarıyla tamamlarız. ve işte o beynimizin enn derinlerindeki önyargılar yavaş yavaş yüzeye gelmeye başlar. biz ne zaman bisonraki adımı yapabileceğimize inanırsak işte ozaman o önyargılar beynimizi terketmeye başlar.
sen parmak egzersizinin ilk adımını başararak beynine kök salmış önyargılarını söktün cnm.yani en zor kısmını. şimdi geriye o beynini içinde hala ordan oraya dolanan ama hiç biyere tutunamayan "acaba 2 parmak olur mu, mum olur mu, p... olur mu" düşüncelerini atmak kaldı. moralini bozma, kendine güven ve yen o önyargıları. önce onları sök at beyninden. ve gerisi nasıl çabuk ve kolay gelicek gör.
burda vajiyi yenen herkes senin gibi hissetti bi zamanlar ama unutma inanan kazanır ve kazandıda. hadi cnm sıra sende![]()
cnm cok tesekkur ederım bu sözlerınız benı nasıl rahatlatıyo anlatamam regl olduguma bi kez daha uzuldum bu moralle gıdıp egzersız yapabılırdımınsallah basarırım yaa benım gıbı bu dertlerden muzdarıp ınsanları kurtarsın Yarabbııııııııııım
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bilinmeyen numaralar 118 reklamlarından bıktım nefret ediorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bu aradaaaa selam kıslarrrrr![]()
mrb cnm :) nasılsın, bebiş nasıl bakalım :)
bu 118 reklamlarından bana da fenalık geldi, kendimce protesto ediyorum 118 reklamı yayınlayan kanalları, zap yapıyorum. ama yayınlamayan da yok gibi![]()
iyiyizzz elhamdülillahhhhhhh.......ayenen zap yapıom ama bütün kanallarda varlar yaaa
iyiyizzz elhamdülillahhhhhhh.......ayenen zap yapıom ama bütün kanallarda varlar yaaa
özümüm bişi sorcam ben vajiyi yendim kadın oldum ya adet günlerim değişebilirmi?hani fizyolojik bi değişim oldu belkim oda değişir.dün olmam lazımdı.kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim normalde acayip şişer ve ağrırdı çok az bir ağrı var.
bilmemkii canım olabilirde olmaayabilirdeeee bünyeye göre değişir ...bi kaç güün bekle olursun olmazsan vardır bi anormallik:))) bende öle olmustum baktım 1 hafta siddetliiii adet sancım var günümde geçioooo Allah Allah dedimm ben bu ağrıylaaa çoktan kanamam gelmiş adet olmustum dediiim baktım olmadımmm ....idrar tahlili yaptımmmm.....korunmuon herhalde canımmmm inşallah bebeiş vardırrr yoksada adet gününden sonra devamlı bebeiş denemesi yapınnnnn...canlarım Rabbim hepinize nasip eder hayırlısıyla inşallahhh......
ağrım var evet normalde kasıklarım adet olunca ağrırdı ama şimdi olmadan ağrıyor.ilk denemede korunmamıştık.artık korunuyoruz ama bebiş istiyorum ama alışayım iyice diye bekliyoruz.birde evimiz sobalı kışa denk gelmesin ilk doğduğu aylar diye sonbaharda çalışmalara başlayacağız.ama o ilk denemede olduysa artık bilmiyorum.bekleyeyim bakalım bir hafta daha normalde hiç aksamaz ama hayırlısı artık![]()
olurmu olurr cicimmm...Rabbim istemişte ne olmamışşş....hakkında hayırlısı olsun...sobalı evi düşünmeeee ne olcak bizdeee sobalı evlerde büyüdükk zor şatlardaaaa ...herşeyin hayırlısıııı......
Tembel tenekeler......> 46
Egz. yapanlar...........> 38
Yenenler.................> 113
Anne adayları..........> 23
Toplam>>>>>>>>>>> 220 kişi (1 yıl içinde tespit edilen)
taze gelinler listesinde olup sonra anne adayları listesine geçen fakat bebeğini kaybeden arkadaşlar onlar listeden silinmişti anne adayları benim hatırladıklarım :
1- Nurulebrar
2- Yaseminimmm
3- İzmit1982
4- Midye
diğerlerini hatırlayamadım ?????
1 yıl içinde ortalama 250 kişinin bu sayfada bu sorunu yaşadığını farzedersek yaklaşık olarak;
250 vajili X 3,000 TL. (ortalama tedavi maliyeti) ===> 750,000 TL. ülke ekonomisine katkıda bulunmuş oluyoruz wayyyyy be paraya bak anammmm gözlerim de $ işaretleri fışkırmaya başladı :13:
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bilinmeyen numaralar 118 reklamlarından bıktım nefret ediorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bu aradaaaa selam kıslarrrrr![]()
ayyyyy hele o 118 33 var ya bugunlerde cıktı erkek adama yakısır mı beee o ne oyle topluma cocuklara kotu ornek oluryor
teşekkür ederim canımregli den sonra egzersizlere devam etcem Rabbim inşallah herkese kurtulmayı nasip eder amin