Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[FONT=&quot]buda 2. bestem şair olcam kociş sayesinde o otursun kurtlar vadisini izlesin :63:
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]Vajiyi parmakla oyarlar balam oyarlar
İçine bade koyarlar
Sen bana bebişimi verde koşarlar balam koşarlar

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı

vajiyi rafa dizerler balam dizerler
İçine bade süzerler
Sen bana gelde spermlerde gelirlerrrr

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı

vajinin dibi düz olur balam düz olur
Sen bana olcak de söz olur
Bir defa denemek az olur balam az olur

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı

vajiyi doldur sıradan balam sıradan
gelmeyen çıksın aradan
Esirgesin yaradan balam yaradan

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı

karının orta göbeği balam göbeği
Hanımlar sever bebeği
Yedi mehlenin meleği balam meleği

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı[/FONT]

Kocişime bestemdirrrrr

Atem tutem men seniiiiiiii
şekere gatem men seniiiiiiiiii
Akşem yatağa gelende oy
Öğüne atem men seniiiiiiii

Hop hopun olsun kocişimm
Gül topun olsun kocişimmm
Sıralı gavak dibinde oy
Toyluğun olsun kocişim

Atem tutem men seniiiiii
şekere gatem men seniiiii
Akşem hemen gelende oy
Öğüne atem men seni

Ev süpüre toz edeeee
Hemama gide naz edeeee
İçi hep sperm içinde
Vermem diye naz edeeeee

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kocişime bestelemiştim bunları yawwwww
:62::62::62:

sürekli kadınlar kulübünde vajınısmus tecrübelerini okuyup morelmen kendimi iyi hissediyordum yeni üye oldum doğru yerdemiyim bilmiyorum sadece tecrübelerinizi okumak bu şekilde cesaret almak istiyorum

merhabalar bende yeni üye oldum banada yardımcı olurmusunuzzz???????????

sürekli kadınlar kulübünde vajınısmus tecrübelerini okuyup morelmen kendimi iyi hissediyordum yeni üye oldum doğru yerdemiyim bilmiyorum sadece tecrübelerinizi okumak bu şekilde cesaret almak istiyorum

hoşgeldin canım...tabiki oluruz niye olmayalım ne iyi ettinde yazdın ilk adımı attın gerisi gelecek merak etme :69: ne kadarlık evlisin ? cinsel geçmişini, korkularını bu konudaki düşüncelerini bize yazarsan daha rahat anlamış oluruz durumunu :92::74:

hoşgeldin canım...tabiki oluruz niye olmayalım ne iyi ettinde yazdın ilk adımı attın gerisi gelecek merak etme :69: ne kadarlık evlisin ? cinsel geçmişini, korkularını bu konudaki düşüncelerini bize yazarsan daha rahat anlamış oluruz durumunu :92::74:

öncelikle cok teşekkür ederim benim sorunum korku :50:hep etraftan duyduğum abartılışeyler beni cok etkiledi o korkuyla olanlar oldu doktora gitmeyi düşünüyodum ama burda sizin yazılarınızı okudukca belki kendim başara bilirim cesaretiyle sizlerle paylaşmak ve tecrübelerinizden yola cıkarak bu işin üstesinden gelirim diye düşündüm

Son düzenleme:
öncelikle cok teşekkür ederim benim sorunum korku :50:hep etraftan duyduğum abartılışeyler beni cok etkiledi o korkuyla olanlar oldu doktora gitmeyi düşünüyodum ama burda sizin yazılarınızı okudukca belki kendim başara bilirim cesaretiyle sizlerle paylaşmak ve tecrübelerinizden yola cıkarak bu işin üstesinden gelirim diye düşündüm

kesinlikle doğru yerdesin cnmm burdaki herkes sana yardımcı olacaktır...en kısa zamanda çözebileceğine inan gerisi gelecektir.

bende umutsuzlanmıştım kimse yazmayınca cokkk teşekkür ederimm.peki ben bunun üstesinden kendi kenndime gelebilcekmiyimm

peki benim nereden başlamam lazım yani ev ödevi olarak yapılanları burada okudum ama napıcamı nasıl yapıcamı tam anlayamdım bide heycanlandım galıba sizler cevap verince umutlandımmm mutlu oldumm

selamlar,
bi ara geldim sıkıntı anlattım sonra işlerin yoğunluğundan bir daha giremedim siteye.
2 ay oldu evleneli. parmak egzersizi yaptım eşimde yaptı. üzerine fizyolojik problem var mı diye doktora gittik. doktor da baktı kontrol etti. parmağını o da soktu.kızlık zarının geniş olduğunu vajinusmus olmadığımı eşime ilişki öncesinde anestol sürmesini söyledi. ordaki kız da hatta çok rahatsınız vajinusmuslu hastalar böle olmuyo dedi. sonra deneme yaptık. yarısı giriyor gibi sonrası yok.
16450 de bana mesaj göndermişti merak etmişti .teşekkür ediyorum kendisine ama bir gelişme yok.

canım nasıl gelişme yok var işte bak yarısına kadar gelmişsin artık geriye bişey kalmamış ki.genelde çoğunluk orda takılıyor zaten.bak ben yendiğim halde muayeneden korkuyorum ama ben bile başardıysam sen hayli hayli yaparsın.güzel haberlerini bekliyorum

kızlarr vajinismusum ben ve 7 haftalık hamileymişimmmm :52: ne yapacağımı bilmiyorum çok ani bir şey bu çok garip ve istem dışı:2:

tebrikler canım darısı başımıza:49:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:arkadaşlar sırf bu yüzden üye oldum.önceleri burda gizli gizli okuyarak,burdaki egzersizleri yaparak yendim bize beynimizin oynadığı bu zulümü.dün akşam saat 24 sularında evliliğimin 1 buçuk senesini doldurmaya 21 gün kala yendim Allahıma hamd olsun.önceleri utanıyordum üye olamıyordum ama şimdi burdaki arkadaşlarım için üye oldum onlara yararlı olabilmek için,egzersizin vaji yenme konusunda çok önemli yerinin olduğunu söylemek için onlara yaptığım egzersizleri anlatmak için...oleyyyyyyyyy yendim.adımın parıltılı harflerle yazılmasını bende istiyorummmmm:80::79:

maşallah yaw çok tebrik ederim Allahım bir daha yaşatmasın inşallah bir kişi daha kurtuldu ne güzel:64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65:

ben egzersize tam gaz başladım reglim geçti yarın duş almam gerekiyodu dayanamadım bu akşam çalıştım çok güzeldi ya son büyük aparatlarımın küçükleriyle yapıyorum çok rahatım git gel yapıyorum sanırım başarma zamanım geliyoooooooooooo:66::66::66::66::66:çok mutluyum allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir sınav herkz kurtulsun inş......... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ............ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ......................:16::16::16::16::16::16::16::16::16: DUANIZI EKSİK ETMEYİN NE OLUR ÇOK İHTİYACIM VAR:16::16::16::16:SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM:54::54::54:

seram benim ya aferin kıs sana çok mutlu çok azimli gördüm seni başarı çok yakın görünüyo hadi hayırlısı :66::66:

2. çizgi çıktı ama azcık silik gibi ne oluyor yani hamileyim bi tuaf oldum ben ya :1::1::1:

tekrardan tebrikler nazlıcım darısı başımıza inşallah:nazar::nazar::nazar:

darısıııııııııııııııııııııı inşallahhhhhh...kelebek00 , venüsten , 16540 ,jas_min ,pando ,midyee , ve diğer arkadaşların başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh en yakın zamandaaa onlarıda duyarız inşallahhhhhhhhhhh............aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........:71:

amiiiiiiiiiinnn şekerim ağzın bal yesin emi:9::9:

Kizlrrrrrrrr şimdi doktordan çıktım Rabb'ime şükürler olsun tam 5 haftalık hamileyim. Rabbim bütün vajinismus yaşayanları tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın ve dileyen herkese en hayirlisiyla bebisler versin insallAh. Hepiniz kurtulacaksınız Allah'ın izniyle insallAh. Dualarimdasiniz.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar bende yaklaşık 2yıllık evliyim ve benimde sorunum vajinismus eşimle hala ilişkiye giremedik ve başta çok takmadım zamanla olur diye ama olmadı şimdide bir bebeğim olsun istiyorum sizin yazdıklarınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamadım aşırı hassasım 23 yaşındayım ama saçlarım bile beyazladı lütfen bana yardım edin

hoşgeldin aramıza canım forumu sürekli takip edersen kesinlikle başarılmıycak bişey değil Allah yardımcın olsun

Hayırlı Cumalar kızlar o kadar hızlı ilerliyorki sayfalar artık takip edemiyorum.Ecrincim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin son günlerin en güzel umut dolu örneğisin sen yeni gelen arkadaşlarımıza.Hepimiz ne zorluklar yaşadık umutsuzluğa kapıldık resmen hayatımızı kararttık ama Allahın izni vede buradaki arkadaşların güzel taktikleri ile başardık.onun için hiç üzülmeyin egzersizleri zaman kaybetmeden yapmaya başlayın nasıl ilerlediğinizi kendi gözleriniz ile göreceksiniz.Ben hala inanamıyorum kendime,çok korkak birisiyimdir ama ben bile başardıysam kimse korkmasın diyorum.Allah şükürler olsun artık çok rahat yaşıyorum ilişkiyi çok zaman aldı ama değdi.İmtihanlarımız bitmiyor bebek istiyoruz bizde deniyoruz allahtan ümit kesilmez diyerek ama her ay yinede üzülüyorum olmayınca:97: 1 aydırda eşim işten çıktı evde oda çok üzüyor beni.dualarınızı bekliyorum

Allah yardımcınız olsun canım bak senin gibi sorun yaşayıp normal yoldan hamile kalan arkadaşlarımız da oldu inşallah darısı senin de başına canım

kızlar bu akşam çok mes'udum kociş dedi hadi bebek yapalımmmm artık oda istiyorrrrrrrrr pek bi sevindirik oldum reglim bitsin bu ay başlayacaz çalışmalara bakalım hayırlısıyla versin rabbimmmm o yüzden sizeeeeee pastaaaa ve kahve ısmarliiiim dedimmmmm :68::69:

Eki Görüntüle 178244

Eki Görüntüle 178245

vay vay vayyy enişteyi yola getirdin sonunda hee hadi hayırlısı dünürüm:9::9:

hoşgeldin canım aramıza.sürekli forumu takip edersin umarım burda herkes yardımcı olmaya hazır tez zamanda sen de kurtulursun inşallah

hhuuuhhuuuu hemşommm günaydınnnn kıssssssssssssss......

günaydınnn hemşom yeni gördüm epeydir takip edememiştim anca bitti sayfalar:54:

sen hangi aşamadaydınnn balımmm ??

ben şöle anlatayım 11 aylık evliyim ilk gecemde cok kasıldım ama kanamam oldu yani galiba genc bi kadın oldum ama 3 d cm fazlasını alamadım kasıldım eşim cok tatlı hiç üstüme gelmedi bana hep destek oldu gecen hafta parmak egzersi yaptım 2 parmağımı yarıya kadar içeri aldım fakat karnım cok ağırdı ara verdim şimdi nappmam lazım bunu bilmek istiyorum

ben şöle anlatayım 11 aylık evliyim ilk gecemde cok kasıldım ama kanamam oldu yani galiba genc bi kadın oldum ama 3 d cm fazlasını alamadım kasıldım eşim cok tatlı hiç üstüme gelmedi bana hep destek oldu gecen hafta parmak egzersi yaptım 2 parmağımı yarıya kadar içeri aldım fakat karnım cok ağırdı ara verdim şimdi nappmam lazım bunu bilmek istiyorum

oo çok güsel tatlım maşallahh sanaaa senin işin çok kolayyy...:1::1::1:
önce biraz derin nefes al ver sonra tekrar nefes al ve nefes verirken parmağını ittirmeye başla aynı hareketi bi kaç kez yap bazısında gitmiyo sanıcaksın sonra bekle hiç çıkarma tekrar dene bakıcaksın olucakk..bu arada kayganlaştırıcı jel kullan hayatımmm ...burdaki ark çoğu ultrason jelini kullanıyor
hem fiyatı uygun hem mantar filan yapmıyorr...bu iş olucak hiç unutma kendini kasma olurmu
yapamadığın anlarda üzülmek yokkk azimli olucazzz hiç yılmayacağızzz bak bi çok ark göre durumun çok iyii haydeeee bakemmm pamuk parmaklarrr vajiyeeee...:1::1::1:

oo çok güsel tatlım maşallahh sanaaa senin işin çok kolayyy...:1::1::1:
önce biraz derin nefes al ver sonra tekrar nefes al ve nefes verirken parmağını ittirmeye başla aynı hareketi bi kaç kez yap bazısında gitmiyo sanıcaksın sonra bekle hiç çıkarma tekrar dene bakıcaksın olucakk..bu arada kayganlaştırıcı jel kullan hayatımmm ...burdaki ark çoğu ultrason jelini kullanıyor
hem fiyatı uygun hem mantar filan yapmıyorr...bu iş olucak hiç unutma kendini kasma olurmu
yapamadığın anlarda üzülmek yokkk azimli olucazzz hiç yılmayacağızzz bak bi çok ark göre durumun çok iyii haydeeee bakemmm pamuk parmaklarrr vajiyeeee...:1::1::1:

cok tatlısın yaaaa peki ben bu jeli nerden alcam ve pazartesi başlaya bilrim cünkü bugün ve yarın annem de olucam

Back
X