Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım senin adına çok ama çok sevindim. bugün eşim beraber yapalım egzersizleri dedi ama ben onunla yapamıyacağımı düşündüm sanırım biraz çekindim. oda rahatsız oluyorum die beni yanlız bıraktı sağolsun. ben bugün 2 kulak çöpünü senin dediğin gibi streç filmle sarıp tamamen içime alabildim ondan sonra daha kalın bir kalemi streçledim ve onuda içime alıp biraz içimde daireler çizdim. fakat ıkınarak içime alabiliyorum ve nefesimi tutuyorum, nefes alıp veremiyorum canım hiç yanmamasına rağmen kendimi fazla sıkıyorum.

tebrikler tatlımmm..nefesleri ihmal etme cnmm sonra diceksinnn bu nefesi niye daha önceden yapmamışım diye....adına çok sevindimmmm cnmmm..hayde bakalımmm hayırlı haberlerini bekliyorusss

ne güzel tebrikler arkadaşım ben daha tek kulak çöpünde sayıyorum. buaralar denemiyorum bile. tembellik yapıyorum

ahh canım ben tam 5,5 ay tembellik yaptım bir türlü başlayamadım egzersizlere, ben okadar kötü durumdaydım ki düne kadar egzersiz yapıcam die alıyordum elime jeli aynayı ama saatlerce cesaretimi toplayıp başlayamıyordum. çok şükür dün kulak çöpü ile başladım ve bugünde kaleme kadar geldim. sende lütfen tembellik yapma ara verme, biliyorum o cesareti yakalamak çok kolay değil. umarım ikimizde en kısa zamanda bu sorunu halletmiş oluruz. bu arada ne kadarlık evlisin?

ahh canım ben tam 5,5 ay tembellik yaptım bir türlü başlayamadım egzersizlere, ben okadar kötü durumdaydım ki düne kadar egzersiz yapıcam die alıyordum elime jeli aynayı ama saatlerce cesaretimi toplayıp başlayamıyordum. çok şükür dün kulak çöpü ile başladım ve bugünde kaleme kadar geldim. sende lütfen tembellik yapma ara verme, biliyorum o cesareti yakalamak çok kolay değil. umarım ikimizde en kısa zamanda bu sorunu halletmiş oluruz. bu arada ne kadarlık evlisin?

bende 6 aylık evliyim cnm.ewet bu akşam bende denicem tekrar çok ara werdim ben. sopalığım biraz.sen maşallah çok hızlı ilerlemişsin.darısı başıma inş.

ya bayanlar benbu yaptıklarımı anneme bile anlatmadım ablama :34::34::34: çok gizli tutuyorum hahaaa:51::51:

ya bayanlar benbu yaptıklarımı anneme bile anlatmadım ablama :34::34::34: çok gizli tutuyorum hahaaa:51::51:

anlatma zaten canım bizi bizden başka kimse anlamıyor çünkü. ben bi kere ablama anlatacak oldum sık dişini zor değil bir anlık falan dedi bi dahaki telefonda oldu demek zorunda kalmıştım

bende cesaret edememiştim canım yapamıyordum parmağı ama kulak çöpünden sonra dene bak hem yolu öğrenmiş oluyorsun hemde parmak yumuşak olduğu için daha rahat oluyor.

bencede parmak p... ye en yakin sey. diger seyler yabanci cisim.ben yillarca parmak egzersisi yaptim,kayganlastirici kullanmadan. bakmayin yeni basardigima bizim evliligimizde baska sorunlar vardi

canım senin adına çok ama çok sevindim. bugün eşim beraber yapalım egzersizleri dedi ama ben onunla yapamıyacağımı düşündüm sanırım biraz çekindim. oda rahatsız oluyorum die beni yanlız bıraktı sağolsun. ben bugün 2 kulak çöpünü senin dediğin gibi streç filmle sarıp tamamen içime alabildim ondan sonra daha kalın bir kalemi streçledim ve onuda içime alıp biraz içimde daireler çizdim. fakat ıkınarak içime alabiliyorum ve nefesimi tutuyorum, nefes alıp veremiyorum canım hiç yanmamasına rağmen kendimi fazla sıkıyorum.

tebrik ederim canımm maşallah çoook sevinnddiiimmm :nazar::62:

kendini sıkma rahat oll canın yanmıcaak zaten kontrol sende hep sıkıntı duyarsan çıkarırsınn canımm. içindeyken sürekli nefes alıp ver inan çok iyi gelecek :70: eşinle ileriki egzersizlerde yaparsınız beraber eğer gerek kalırsa. sen şimdi iyice alışş. çok güzel gidiyorsun maşallah:nazar:

parmağınlada denersin serçe parmakla başlayabilirsin iyice jelleyip parmaklada orayı keşfedebiliyorsunn daha iyi oluyor. :70:

Merhaba canım ;

Denemenizde ne kadar içine alabilmiştin peki.. zardan korkma aslında bunlar acı verecek şeyler değil ama istem dışı kastığımızdan dolayı acı hissi oluyor.. normalinde zarı ince bişey düşün sivilce gibi düşün nasıl sivilcen patlar kan gelir biraz onun gibi düşün esası böyledir.
orası kasılmasa aslında çok esneyebilen bir yapı.

en son iki parmak yaptıysanız o zaman sende aparat yapabilirsin kendine p...s boyutuna yakın bir aparat yapabilir ve onunla egzersiz yapabilirsin bu sayede de kasılmalarını daha da azaltabilirsin alıştırarak en azından kontrol sende olur..
iki parmaktan sonra zorlanan arkadaşlarımız o şekilde yaptılar sonrasında başardılar.
mumları peçete veya pamukla sarıp kalınlaştırıp streçleyip yada prezervtf geçirip egzersiz yapabilirsin
yararı mutlaka olacaktır ..

:70:

3-4 cm kadar hissettim.aparatı denicem.son denememizden sonra epey bi kan geldi.biraz zorladık sanırım.en kısa surede denicem.size teşekkür ederim

3-4 cm kadar hissettim.aparatı denicem.son denememizden sonra epey bi kan geldi.biraz zorladık sanırım.en kısa surede denicem.size teşekkür ederim

evet dediğiniz gibi zorlanmış olabilir. . birde eşle olunca uzun süre deneyemiyor insan , eş de uzun süre duramıyor o yüzden hemen olsun istiyorlar.zorlanıyor o zaman.. en iyisi aparatla alışmak. ve o şekilde daha rahat ilişkiye girileceğini düşünüyorum Allahın izni ile..
birde eşle ilişki denemeden hemen öncesi egzersiz yapıncada iyi geliyor gerçekten

tebrik ederim canımm maşallah çoook sevinnddiiimmm :nazar::62:

kendini sıkma rahat oll canın yanmıcaak zaten kontrol sende hep sıkıntı duyarsan çıkarırsınn canımm. içindeyken sürekli nefes alıp ver inan çok iyi gelecek :70: eşinle ileriki egzersizlerde yaparsınız beraber eğer gerek kalırsa. sen şimdi iyice alışş. çok güzel gidiyorsun maşallah:nazar:

parmağınlada denersin serçe parmakla başlayabilirsin iyice jelleyip parmaklada orayı keşfedebiliyorsunn daha iyi oluyor. :70:

teşekkür ederim kuzucum.. bugün baya çalıştım en son parmağa geçmeye karar verdim ama baş parmak bir boğumdan fazla ilerletemedim sanırım birazda yoruldum bugünlük bu kadar yeter :) yarın inş aynı hızla devam ederim.

teşekkür ederim kuzucum.. bugün baya çalıştım en son parmağa geçmeye karar verdim ama baş parmak bir boğumdan fazla ilerletemedim sanırım birazda yoruldum bugünlük bu kadar yeter :) yarın inş aynı hızla devam ederim.

Evet dün yaptıklarınla çok iyi ilerledin canım Maşallah sen bu işi çok kısa sürede çözersin Allahın izni ile :66:

Baş parmak derken bildiğimiz baş parmakmı kız o en kalını değilmi :44: serçe parmakla başlasaydın keşke yada işaret parmağı ile . baş parmağın bir boğumunu almanda çok iyi bi başarı. parmakta rahatsız değilsin demekki o zaman biraz daha parmağınla yapmaya çalış olmazsa rahat edemezsen mumla denersin .

Birde parmak denemeden önce biraz kulak çubuğu vs. onla bir süre yapıp hemen ardından denersen daha rahat olacaktır. :29:

Çok güzel haberlerini bekliyoruz inşallah balım :70: :71:

benimde bi dönem öle olduu bekle diyince p...s yumuşama oluooodu..eşlerde artıkk yoruluoo nasıl olsa olmıcak dioo onlarda bi ödev gibi bakıoooo yani ilişki edasında yapmıolarr yani sadece eşinde olan bişi değill buu...eşlerde yıpranıooo artık ben eşimee bekle dyeince sinirleniodu hemen istemedende olsa p...s yumusuoduuu git gel yapim bariii inmesin dioduuuu..bende tamam diodumm hafiften git gel yapıodu girmesede bile ucundan yapıodu p...s ayakta tutmak için:))) sende öle yappp bi dönem öle oluoooo...bayağı ilerlemişsinn başarman an meselesiiiiii .....

İnşallah canım yaaa ayyy artık olsun ben hazırım:52: bi an önce yapim bitsin diyorum her hafta sonu yapcam diye diye bi hal oldum valla:61:

kızlar ben bişey sorucam. kulak çubuğuyla denedim. bi sıkıntı olmadı. yani rahatça alabiliyorum. bunu görünce 2 kulak çöpünü birleştirip streçledim. ama gözüm korktu.yani 2 tane olunca beceremem sandım. sonra direk kaleme geçtim. kalemi de aldım onda da sıkıntı yok acı kesinlikle yok. kalemi alabiliorum ama 2 kulak çöpünü alamıyorum ben. şimdi ne önerirsiniz? ama parmak yapamam yaaaa. yani en azından kendi parmağımla yapamam:(((

kızlar ben bişey sorucam. kulak çubuğuyla denedim. bi sıkıntı olmadı. yani rahatça alabiliyorum. bunu görünce 2 kulak çöpünü birleştirip streçledim. ama gözüm korktu.yani 2 tane olunca beceremem sandım. sonra direk kaleme geçtim. kalemi de aldım onda da sıkıntı yok acı kesinlikle yok. kalemi alabiliorum ama 2 kulak çöpünü alamıyorum ben. şimdi ne önerirsiniz? ama parmak yapamam yaaaa. yani en azından kendi parmağımla yapamam:(((

korkacak bişey yok canım inanki oda kolaylıkla oluyor nefes alıp ver ıkınarak ittir ama zaten kalem yapmışsın süpeer
maşallah :nazar:
kendi parmağınla hiç denemişmiydin banada kesinlikle yapamam gibi geliyordu ama sonradan baktım bişey olmuo yapmıştım birde yapmadan elimle vajiyi tutuyordum rahatlatıyordu o beni.

beyaz mumlar varya ona geçebilirsin eğer rahatsan kalemde. bu beyaz mumları biraz bıçak gibi bişeyle incelt kalın gelebilir sonra güzelce streçle kapat . bolca jelleyip deneyebilirsin. deriin nefes ve nefesi verirken ıkınarak ittir içine alacaktır yavaşça. bundan sonrası çok kolay gelecektir emin ol bacımm :70::71::71:

Bişey sora bilirmiyim ben şu mum olayı cok ürpertici geliyo bunu parmakla aşamazmıyız ???

zaten parmakla daha avantajlı canım orayı keşfedebiliyorsun tanıyorsun içeriyi :) korkun daha azalıyor

mum parmak yapamayanlar için alternatif olarak tercih ediliyor.. ne olursa olsun yeterki içeriye bişey girebilsin :1::1: herşey mübah :1:

sen parmakta rahatsan zaten öyle devam et canım :70:

zaten parmakla daha avantajlı canım orayı keşfedebiliyorsun tanıyorsun içeriyi :) korkun daha azalıyor

mum parmak yapamayanlar için alternatif olarak tercih ediliyor.. ne olursa olsun yeterki içeriye bişey girebilsin :1::1: herşey mübah :1:

sen parmakta rahatsan zaten öyle devam et canım :70:

teşekkür ederim jas-min özel mesajını aldım ama ben yazamadım sana yeni oldum için:)parmakla rahatım ama şöle bişey wc de oturur gibi deniyorum hep...2 parmağı bitirdikten sonra üçe gecicem bu arada ben popoya doğru oldunu dün keşfettim burdan bi arkadaş sölemişti düşün artık yönünü bile bilmiyordum:)cesaret varda pi türlü beynimdeki korkuyu aşamıyorum

teşekkür ederim jas-min özel mesajını aldım ama ben yazamadım sana yeni oldum için:)parmakla rahatım ama şöle bişey wc de oturur gibi deniyorum hep...2 parmağı bitirdikten sonra üçe gecicem bu arada ben popoya doğru oldunu dün keşfettim burdan bi arkadaş sölemişti düşün artık yönünü bile bilmiyordum:)cesaret varda pi türlü beynimdeki korkuyu aşamıyorum

onuda aşarsın Allahın izni ile canım cesaret olduktan sonra gerisi gelir korku bir süre sonra yaptıkça gidiyor egzersizlerle , artık anlıyorsun bişey olmadığını, çok iyi bir yerdesin maşallah senin bu sorunu yenmen an meselesi bence canm :nazar:

kız bende ilk zamanlar yönü bilmiyordum yanlış yere ittiriyordumm buradan öğrenmiştim :1:

onuda aşarsın Allahın izni ile canım cesaret olduktan sonra gerisi gelir korku bir süre sonra yaptıkça gidiyor egzersizlerle , artık anlıyorsun bişey olmadığını, çok iyi bir yerdesin maşallah senin bu sorunu yenmen an meselesi bence canm :nazar:

kız bende ilk zamanlar yönü bilmiyordum yanlış yere ittiriyordumm buradan öğrenmiştim :1:

sorma ya herşeyi adım adım öğreniyoruz 11 aylık evliyim daha cumartesi popoya doğru oldunu öğrendim:)yaa ben bebek yağı aldımm u.jeli henüz alamadım bi sorun olmaz dime

Back
X