- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #51.681
ayyy canım benim ne güzel anlatmışsın okudum moral buldum adeta ve senin adına inanılmaz mutlu oldum, bende 5,5 aylık evliyim evliliğim ilk haftası buldum bu siteyi ama bir türlü cesaretimi toplayıp başlayamıyordum egzersizlere ama 3 gündür elhbaşladım, çok mutluyum ve inş en kısa zamanda yenicem. tabi sizinde desteklerinizle. dua edin bizde sizin gibi biran önce yenelim. sen ne kadar yaptın egzersizleri?
saol canımmm Rabbim sizlerede nasip eder inşallah......inanın yenii evli olmanın avantazı çok büyükkk ben 1.5 senden fazla çektim bu sıkıntıyı artık içimden hiç birşey yapmak gelmioduuu hayata küsmüştümm kii burayı buldum dertleştimmm...bunu ne ablana anlatabiliorsun ne en yakın arkadaşınaa anlatırsın ama yaşamayan anlamıooooooo...çok sıkıntılııı günlerim olduu ben ogünleri aslaa unutamam diordumm unutuldu çok şükürr...egsersileree başlamassın bakk gerisidee gelir zaten egsersizi başardında bile seviniosunnnn p..s başarırım diosun inşallah hepiniz başaracaksınızzz...dualarım sizinleee her zaman.....