Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy canım benim ne güzel anlatmışsın okudum moral buldum adeta ve senin adına inanılmaz mutlu oldum, bende 5,5 aylık evliyim evliliğim ilk haftası buldum bu siteyi ama bir türlü cesaretimi toplayıp başlayamıyordum egzersizlere ama 3 gündür elh :nazar: başladım, çok mutluyum ve inş en kısa zamanda yenicem. tabi sizinde desteklerinizle. dua edin bizde sizin gibi biran önce yenelim. sen ne kadar yaptın egzersizleri?

saol canımmm Rabbim sizlerede nasip eder inşallah......inanın yenii evli olmanın avantazı çok büyükkk ben 1.5 senden fazla çektim bu sıkıntıyı artık içimden hiç birşey yapmak gelmioduuu hayata küsmüştümm kii burayı buldum dertleştimmm...bunu ne ablana anlatabiliorsun ne en yakın arkadaşınaa anlatırsın ama yaşamayan anlamıooooooo...çok sıkıntılııı günlerim olduu ben ogünleri aslaa unutamam diordumm unutuldu çok şükürr...egsersileree başlamassın bakk gerisidee gelir zaten egsersizi başardında bile seviniosunnnn p..s başarırım diosun inşallah hepiniz başaracaksınızzz...dualarım sizinleee her zaman.....

saol canım Rabbim sizleerede nasip etsin inşallah....özeldende yazarım burdanda yazarım aklınızda ne kalıorsaa sorun burdaa herkes cevaplasın burda bu işin mahremiyeti utanılması yokkkkk ne sormak istiorsanızz aklınıza ne takılıorsa çekinmeden sorunnn..oooo siz bizim geçmişi okumayın ozaman bütün herşeyimiz ortadaydıı.....ben jellle kaldım canım jelsiz yapmam mümkünmüüü ultrason jeliylee uni baby vazelin kullanıodumm ..kaldımmm bi problem olmadıııı...

msn nehirefe-01@hotmail.com ekle canımsın orasdan daha hızlı konuışuruz buv site yavaş

kısss içimi ferahlattın.ya biz yarısın yaptık itiyom itiyom gitmiyor eşim yok sadece yarıbaşı gişrdi diyor ama ben eminim eminim çünkü bent utuyodum elimle onun bişeyde n haberi yok ama git dgfel yapsakta eşim ben öle boşalamam diyorrr ya delircem

yaa bazen niyeysee öle oluoo p...s yarısına alıorum rahatlıklaa ertesi gün p...s ucunu anca alıodum bazen öle oluooo niyeyse bilmiorum kasıomuydummm ..sen bu aralarr fazla yoğunlaşşş nefes egserisiznii yapp iyice ıkın hepsi girer inşallah bak sende benim gibisin ben çoktan başarırdım kaynanamlar geldi olay bitti bizde...eşlerde bi dönem öle oluo p..s denerkenn sıkılıodu eşim p..s yumusuoduu az git gel yapim yoksaaa yapamıycaz dioduu bende yok diodum isin vermiodumm sonraa az çok az git gel yapıodu p..s kendine gelioduu.....eşinin öle demesine bakma ister istemesss boşş...lı olarrr ...bende tammm ilişki yaşayarak hamile kalmadımm yarısı girdi çok çok az git gel yaptıı yapmadı gibi bişiii boş...dı hamile kaldımmm...

kıslarrr egsersiz süresi size bağlııı ben 2 aya yakın yaptımmm tembellik yaptım oldu.. kaynanamlar bende oldu...burda yeni gelen bi kaç arkadaş bi haftadaa hallettiiiii çok şaşırmıstım onlaraa...yani tamamen size bağlı sizin o işe adapte olmanıza bağlııı hergün yarım saat parmak egsersizi yapıodum ben p...s geçtimdede gündüz yarımsaat egsersiz gecede eşimle deniodukk...yani tamamen bizee bağlıı zaten egsersizde aşama aşama geçtiğinizde başardınızda anlıorsunuzz aman bunu alıom p...s mi alamıcm diosunnn ben parmak egsersizini 2 parmak sonuna kadar alodum p..s boyutundaa da alıodum ama psikolojikmen p...s geçinceee direk korkuodummm sonra zaman zman onuda atlattımm p...s tende korkmadımm hatta ucu bile girdindee vayy bee dedim ne durumdaydım ne durumndayım suan dedim eşiniz bile sevinio sizin rahatlıkla p..s ucunu aldınızı onu ittirmedinizi artık oda anlıo eşim izin vermeye başladı die oda mutlu oluuoo..oyüsden tamamen size bağlııı nasıl derlerr ne kadar ödevinizee çalışırsanızz o kadarr başarılı olursunuuzz...hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyinnn...olacak Allahın izniyleeee burda neredeyse vajınusmuslu arkadaş kalmadıı burası önceden tıklım tıklım doluyduuu ...siz de başaracaksınız inşallahhhhh

merhaba canım ben sana birşey sormak istiyorum ben 1defa p...s tam alabıldım ondan sonrakı denemeler yarıya kadar oldu tam yumurtlama gününde eşim içime b.....ı.adet olmama 5gün var ama benim 10 gündür belim sırtım kasıklarım heryerim agrıyor sendede böyle olmuşmuydu ?

merhaba canım ben sana birşey sormak istiyorum ben 1defa p...s tam alabıldım ondan sonrakı denemeler yarıya kadar oldu tam yumurtlama gününde eşim içime b.....ı.adet olmama 5gün var ama benim 10 gündür belim sırtım kasıklarım heryerim agrıyor sendede böyle olmuşmuydu ?

abooooooooo bendede öle olduuuu:26::26::26: dediğin gibi 10 gün ağrıdı kasığım artık yok dedim bunda bişi var benim ağrım 10 gün hiç sürmess sürsede bu ağrılarda çoktan kanamam gelir demiştimmm test yapmıstımm.....olabilirrrr kalmısta olabilirsinnnn..hakkında hayırlısııııı

kıss bende biliom 8 aya kadar ilişki dieee benim bilmiş koca konusuooo işteee..manyah ilişkiyee girmesen girmeee benim için daha iyi diommmm canıma minnettt:60::60::60::60: sonraa başa dönersem diee korkuom benim korkummm ooo...neyse 3 aylık bi olim Allahın izniyleee başlıcam bendeee... zorlaa tecavüz edcem onaa:60::60::60: hey Allahım yaa hiç gülesimde yoktuuuu:60::60::60:

kiz yerim ben seni korkma basa dönmessin :66: ama sen yinede affetme kocayi :47:, bakma ona ama dikkat et. hamilesin :49: :40: kendine hakim ol, bebis olmasa ne istiyorsan onu yap kiz derdim, ama bebis yolda.

kiz yerim ben seni korkma basa dönmessin :66: ama sen yinede affetme kocayi :47:, bakma ona ama dikkat et. hamilesin :49: :40: kendine hakim ol, bebis olmasa ne istiyorsan onu yap kiz derdim, ama bebis yolda.

dönmem dime kısssss başa inşallahhhh:26::26: affetmicemm kocayıııı çıkıcam üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacıııııı:60::60::60::60::60: ayyyy manyadım geneeeeee:60::60::60:

hosgeldin midyem, nasilsin hayatim özledim seni :70:

nolsun bebısım ptesı sendromu yasıyorum okula gıtmek zor geldı valla bı de ev gel mutfagı topla yemek yap agzım ayrıldı tenızlık yapmak lazım ama usenıyorum haftasonu evde degıldım fazla durmadım:82::82::82::82: ev göçüyor

özüm avatardakı gogusler tam ben valla 90 takıyom zaten 80 falan olmasını ısterdım benden onde gıdıyor masallah

özüm avatardakı gogusler tam ben valla 90 takıyom zaten 80 falan olmasını ısterdım benden onde gıdıyor masallah

kıss memişlerine sahip çıkkkk koynundan düşcekkkkk:60::60: bende evlenirken 80 takıodum şimdi 110 aşmıştır herhaldeee:60::60:kilon varmı annemm ben evlenirken 60 tım şimdi 72 yimmm öenmli olan kilo anam güğüsü boşverrr:60::60::60:

kıss memişlerine sahip çıkkkk koynundan düşcekkkkk:60::60: bende evlenirken 80 takıodum şimdi 110 aşmıştır herhaldeee:60::60:kilon varmı annemm ben evlenirken 60 tım şimdi 72 yimmm öenmli olan kilo anam güğüsü boşverrr:60::60::60:
olmamı annem hemde cooooook 90 takıpta az olması ne mumkun gercı benım her zaman buyuktu Allahtan esım sevıyo:17::17::17:
ahhh bende bı zamanlar 60 ıdım anam hamıle kalınca korktum hıc bı dr benı kabul etmez bu kılolarla dıye esıme dıyordum ben evde dogum yaparım sen suyu ısıt temız havlu hazırla dıye:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X