Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa:64::64::64::64:

canımm çoook tebrik ederim rabbim başka sıkıntı yaşatmasın inşallah bundan sonra bu kadar kolay bişey işte artık gönül rahatlığıyla tadını çıkar taze gelinliğin:66::65::64::64::64::64::64::64:

sayenizde canım tamamen burda okuduklarım sayesinde oldu. sabahtan beri içim içime sığmıyo. balkona çıkıp olduuuuuuuuuuuuuuu diye bağırasım geliyo vallaa. kociş de o kadar mutlu gitti ki işe bugün. inşallah allahım herkese nasip eder bu duyguyu. dualarım sizlerle hepinizden allah razı olsun

tebrik ederim cnm :) balkona çıkıp bağıramıyosun ama burda istediğin hadar haykırabilirsin :) hepimiz seni çok çok iyi anlıyoruz çünkü :64::64::64::64::64::64:

canım şimdi bitirdim egzersizi Allah nazarlardan saklasın :nazar: çok mutluyum. önce serçe parmağı sonra baş en sonda orta parmağı tamamen aldım şimdi biraz ağrım var ama geçicek gibi.. tabi ben böyle çoştum iki parmağa geçirim falan dedim ama girişte takıldım bir kaç kere denedim sonrada kendimi korkutmak istemedim, hızlı başladım erken bitmesin die bugünlük ara verdim :) böyle yavaş yavaş vajinin ağzı genişlicek öyle değilmi? yani aslında içerisi baya geniş ama giriş işte orası egzzersizle genişler dimi?

hoşgeldin canım tekrardan:16:seninle aynı gün üye olmuştuk bu topiğe sen benden daha azimliydin o dönemler.farklı sebeblerden dolayı ara vermek zorunda kaldığın için biraz zaman uzamış olabilir ama kesinlikle başaramıycak biri değilsin.zaten sen de herşeyin farkındasın.çok da iyi başlamışsın.kısa sürede bu sorunu aşıcağına çok eminim:54:

burdayım kuşum ya bu aralar gündüz yoğunum akşam da kursa falan gidiyorum eşim de izinliydi o evde olunca girmiyorum ayrı kaldık birazcık sen nasılsın bebişin nasıl?msn yle aran nasıl:9::9::9:

kıs ne kursuna gidionnnnn...iyiyim elhamdülilllah bebekte iyidir inşallahhh...msn yi sormaaaa:60: eşim geçenlerde msn açcak msn nerde yaa yedinmi naptın ne yapıon sen bu bilgisayara dediii meğer virüs bulaştırmısım msn yi buldu açmıoooo hata verioo virüs bulaştırmısım format atacak kaç gündr onla uğraşıooooo ..:60::60::60::60::60:

kıs ne kursuna gidionnnnn...iyiyim elhamdülilllah bebekte iyidir inşallahhh...msn yi sormaaaa:60: eşim geçenlerde msn açcak msn nerde yaa yedinmi naptın ne yapıon sen bu bilgisayara dediii meğer virüs bulaştırmısım msn yi buldu açmıoooo hata verioo virüs bulaştırmısım format atacak kaç gündr onla uğraşıooooo ..:60::60::60::60::60:

sürücü kursuna gidiyorum her akşam.eşimin tabiriyle yeni bi kamyon şoförü yetişiyo diyooo:9:msn aşeriyom deseydin sen de eşine çok biliyolar herşeyi yaw:33:pc yi bile çökerttin kız en sonunda ne dayanılmaz bi caziben var:60::60::60:

taceeeemmm çık ortaya canım:4:ilerleme olmayınca biliyorum insan topiğe girmek istemiyo ben de öyleydim ama yine de elinizden geldiğince paylaşın ne aşamada olduğunuzu

dur kiz beraber kahvalti yapalim ekmek kizartayim yag, 1.bardak cayimi alim geliyorum

geldüm bebis nasil sen nasilsin ne yiyiyorsun kiz 1.ara sana email.imi verimde beni ekle. bundan sonra msn.de görüsek sinir oluyorum form.da yazdigimiz 2.saat sürüyor. ben sana yaziyorum sen bekliyon, sen yaziyon ben bekliyom

Son düzenleme:
geldüm bebis nasil sen nasilsin ne yiyiyorsun kiz 1.ara sana email.imi verimde beni ekle. bundan sonra msn.de görüsek sinir oluyorum form.da yazdigimiz 2.saat sürüyor. ben sana yaziyorum sen bekliyon, sen yaziyon ben bekliyom

kıss sen bende varsın msn de zaten ..ne mi yedim peynir zeynir yumurta reçel bal domates süttt yedim:((((((

Back
X