- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #51.821
hiiiiiiiiiii çok güzeeeeeeelllll :)
teşekkür ederim jasminciiimm, sağol canım benim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım orası hep esnek aslında :) bizim egzersizle beynimiz esniyo :))
bak canım oraya bişey girdiğinde esniyor çıkardığında kapanıyor tekrar,normali bu yani mikrop falan girmesin diye öyle hep açık duramaz ki... parmak girdiğinde parmak kadar esniyor pe.. girdiğinde pe.. kadar esniyor.. hiç korkma canım, ordaki kaslar öyle bir çalışıyor ki, ne girerse girsin alacak kapasiteye sahip.. maşallah sen de egzersizleri yapabiliyosun canım inşallah seninde yakındır.. Allah yardımcın olsun..
canım beni tutuyır işte o yüzden sıkıntım ama napıyım artık deneme yapıcam yani nereye kadar kaçıcam önceden hiç yapamazdım şimdi en azından içime bişiler alabiliyorum ilerledim siyah nevresim kullanıcam akşama en azından bişi görmem yada ben kendimi avutayım bu şekilde aslında yaptığımızda basit dicem ama bunuda biliyorum işte ilki bi olsa gerisi gelicek inşallah bu hafta sonuna kadar bu işi bitirmem lazım çünkü sıkıldım artık bide kendimi yıpratıyorum burdaki herkez beni anlıyordur bi burda içimi döküp rahatlıyorum zaten![]()
inşalah isteyen herkesin bebiş haberlerini alırız kızlaaaarr bu arada ranasena nerede? göremedim hiç bilgisi olan varmı
slm canm ranada pc sorunu var şu an pc si olmadığı için giremiyor inşallah en kısa zamanda döner aramıza.nasıl gidiyo egsersizler?
slm kızlar 3-4 gündür kociş deneme yapalım diyo ben deneme yapmaya bile çekiniyorum olmicak die mumla aram iyi ama p.. gelince yapamayacağım sanıyorum ya psikolojik destek mi alsam acaba :84::84::84:kendimi kötü hissediyorum bide kırmızı olcakmı die düşünüyorum o beni korkutuyor olsun istemiyorum :84::84:![]()
kıslar ben çıkıommm eltime gidiommmm bebek sevmeyeee......çağrıoo kaynanam bensiz duramıo herhalde hey Allahım yaaa bi köye gitselerde rahatlasam neyse 1 saat sonra gelirimm kendinize iyi bakın Allaha emanet olunn görüşürüzzz![]()
bugün pre. bitti canım eşim getirsin devam edeceğim. dün yüzük parmağındaydım. kaslar hala sıkı bi öğrenseler gevşemeyi ilerleyecem allahın izniyle
arkadaşlar ben şu parmak dan sonra mumu denemek istiyorum ama mumu nasıl kalınlaştırayım biraz mum korkutuyorda parmak olayını aştım ama yinede bu hafat parmakla devam edicem
cnm öncelikle hiiç korkma. yapabilirmiyim acaba diye düşünme bile. çünkü yapıcaksın. kendine güven.
kalınlaştırmak için pamuk yada peçete sarabilirsin. benim mumum zaten çok ince olmadığı için bi kat peçete sarmıştım. ama senin mum inceyse daha fazla da sarabilirsin. sonra streç fil sarmıştım ben,üstüne prez... geçirmiştim ve bol bol da jellemiştim. sakın yapamıcam hissine kapılma bi an öyle bişi düşünürsen de hemen çıkar o düşünceyi yapabileceğini hatırla. nefes al, ıkın ve yavaş yavaş ilerle. nasıl kolay olucak bak gör. hadi cnm sana güveniyoruz ve iyi habelerini bekliyoruz :)![]()
tamam canım saol bir hafta parmakla iyice alıştırayım zaten parmakta rahatım bi yerden sonrada boyutu yetmiyo mumda tedirgindim ama dediğini yapıcam allahım hepimize yardım etsin inşş
hangısıne sıra geldıgını en ıyı sen bılırsın canım kendını hazır hıssedınce bı sonrakı asamaya gecersın muma gecınce dahada hızlancaksın emın ol once parmak kalınlıgındakı mumla(hanı beyaz olanlar var ya) basla sonra daha kalınları oluyor onu yap sonrada havlu pecete ve strec yardımıyla kalınlastırma ıslemı sonrada p...ınsallah uzun anlattım ama ınan bı kac gununu alıyor bu ıslemler![]()
kız ne bu hergün eltindesin bu kadar çok mu seviyosun sevgili eltini![]()
kıss eltimle bi problem yok Allaha şükürrr severiz birbirimizi şimdilik sonra ne olur bilmemmkıs yeni doğum yaptı eltim bebeğe gidiom hergünnn
![]()
merabalar kızlar ya saglık problemim ve derslerimden dolayı yazamıyorum size kızzz özümmm sen yendinde hamilemi kaldın yoksa bişeyler okudum kelebek naptı oda hamiş kaldımı pandocum yenmiş yag ne çok şeyler olmuş süpersiniz valla ben de bebiş istiyorum ama malesef tiroidim bozuk oldugu için olmuyo derdin biri bitti biri başladı napalım allah daha beterinden korusun![]()
günaydınnnnnnn doğurdum bile bennnnnecrin hamile ben hamile nazlı_85 hamileee kelebek ve yaslandim dan beklioz bu ay bakalım hayırlısı......kilon kaççç tiroidlerindemi sorun var geçmiş olsunn