- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #59.721
kızlar bşi merak ettim 4+2 nedir :)
4 + 2= 6 hahah:)))demektir
mutlaka söyle canım belki bişey önerirde rahat edersin hiç olmazsa.adetime 3 gün kala dayanamayıp beta hcg. baktırdım ilk kontrolümüzü olduk kesemizi gördük hayırlısıyla bende haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah hepimize.ben çıkıyorum canım namazımı kılacağım tekrar görüşürüz geçmiş olsun tekrardan kendinize iyi bakın allaha emanet olun
4 hafta 2 günlük demek canım ama hay allah bende yanlış yazmışım zaten 4+3 olmuşum çizelgemi görünce yanlışımı farkettim
allah bagıslasın oncelikle hayırlı olsun. bu arada vaji den sonra mı hamile kaldınız ?
esprimi yaptın anlayamadım:26:
ay dusunmesi bile heyacan verici.. kac yıllık evlisiniz? kac yasındasınız :)
vajiyi nası yendin :)
ne yapiyorsun nasilsin bebis ne yapiyor
ne yapayım ablacım can sıkıntısı oyalanmaya çalışıyorum.tv izliyorum iyiyim şükür bebişte iyi hamd olsun...sen nasılsın??ne yapıyorsun?
ne yapayim kuzum bende oturuyom. aman aman oturuyonuzmu anali kizli. kiz baktir o.yarana iltihap olmus diyordun. kiz ben kiz dedim ama belli oldumu cinsiyeti
yara yok ablacım ya sert iltehaplı şişlik var sıcak su komprenksi iyi geliyormuş onu yapıyorum.oğluşum olcak teyzesi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?