Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım bi çare bulurlar...aminnn Rabbim hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin ve diğer arkadaşlarada yaşatsın bir an önce...Allah kabul etsin tatlım görüşürüz hayırlı akşamlar

allah bagıslasın oncelikle hayırlı olsun. bu arada vaji den sonra mı hamile kaldınız ?

aminnnn Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda...ben vajiyi yendiğim ilk gün hamile kaldım canım ilk ilişki hediyesi bebişim prenses de çok ara geçmeden kaldı sanırım tam bilmiyorum ama

Son düzenleme:
simdiye coktan kutsal topraklarda olmasi lazim. insallah ailece iyidirler. insallah yol fazla sarsmamisdir arkadasimizi. ne mutlu ona, o.simdi dünyadaki en sansli kullardan 1.ri. peygamber efendimizin diyarinda.

herkes egzersisini yapmistir yada yapiyordur. bu gece p.... denemesi yapicak arkadaslarinda rabbim yardimcisi olsun. insallah yarina en az 1.yeni gelin cikartiriz

vallahi suan seni düsünüyordum bu kadar olur. ne yapiyor aceba , bu saatdede gelmezki diyordum anca yarina görüsüsürüz diye icimden geciriyordum nasilsin hayatim insallah moraller biraz düzelmistir. bebis ne yapiyor annesi uyuyormu uyanakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…