Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaarrrr su jel dediginiz sadece kayganlastırıyomu ? isim vs verilemezmi hangisi iyidir
daha egzersize gecemedim delircem yenelim artık sunu yaa

ewet canım sadece kayganlastırıyor ben vagiday kullandım p..iste egzersiz yapmadım ama p..is girişte rahat yol almasını sağladı tabiki yenicez tüm ömrümüz böyle gecmesin azmedin yapacaksınız.....

ewet canım sadece kayganlastırıyor ben vagiday kullandım p..iste egzersiz yapmadım ama p..is girişte rahat yol almasını sağladı tabiki yenicez tüm ömrümüz böyle gecmesin azmedin yapacaksınız.....

nasilsin canim hersey yolundami varmi 1sorum, biliyorsun burda her zaman hersey sorabilirsin:34 sen hangi pozisyonda yenmistin:

Son düzenleme:
Slm kızlar bilmiyorum sorunumun cevabını burdan bulabilir miyim ama ben ilişkiye girebiliyorum ama sadce kendimi kastığım için rahatlıkla giremiyo eşim ve rahat giremediği içinde ben ilişkiden zevk almıyorum sizce bende bu egzersizlerden mi yapmalıyım

rahat olmaya calis, nefes al ver, eger vaji kuruysa ondanda olabilir, jel kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…