Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iki parmak egzersizini dediğin gibi yaptım oldu:) çok ilerleyemedim,ilk boğuma kadar yapabildim ama yaptımm:) çok mutlu oldum,çok teşekkür ederim:)

Halaylar eşliğinde gelmek istiyorum, bugün 2. günde doktorun verdiği aparatlar yaklaşık 350 kere egzersiz yaptım:)) bugün sadece ilk gitişteki acı vardı ama onun dışında öncesinde başka bir aparata vs. ihtiyaç duymadan yaptım, oleyy:) İnşallah herşey böyle gider:))

tatlım ben ilk parmaktan sonra mumla devam ettim inceden kalına doğru.elimle yapmak bana zor gelmişti.

Süper canım afferin sana iki gün Veriyorum sana en fazla iki gün sonra bir bakıcaksın ki aşmışsın..

sana özel mesas gönderdim aldinmi okudunmu

şimdi okudum, yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum ben daha... çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim:) dediğin gibi egzersizleri yapabildikçe nası mutlu oluyorum bilemezsin:) sizlerin buraya yazdıklarınızı okudukça baya inancım artıyo... inşallah başarıcam diyorum:) bugün iki parmak egzersizlerini de yapabildim:)

iki parmak egzersizini dediğin gibi yaptım oldu:) çok ilerleyemedim,ilk boğuma kadar yapabildim ama yaptımm:) çok mutlu oldum,çok teşekkür ederim:)
süperrrrrrrrrrrrr coook sevindimmmm.insalllah gerisi de gelecek.yavas yavas hic acele etme.kendini rahat hissettigin her an dene.cok sevindim inanki:))))

masallah iyi gidiyorsun.o giristeki aci hisside zamanla gidecek rahat olmaya calis.mutlu son cok yakin insallah:))))

tatlım ben ilk parmaktan sonra mumla devam ettim inceden kalına doğru.elimle yapmak bana zor gelmişti.

parmak egzersizleriyle anladığım kadarıyla orası J harfi gibi devam ediyo yani dümdüz değil, mumu soktuğun zaman o kavisi nası veriyosun? yarın da iki parmak egzersizine devam edip eğer becerebilirsem sonraki gün muma geçmek istiyorum...

sizlerin yönlendirmelerinizin payı çok:) çok teşekkür ederim:)

maasallah kim tutar seni, böyle devam et senin halayinida cekmemiz yakindir.

ıyı aksamlar hatunlar nasılsınız benım dr randevum cok sukur ıyı gectı hersey yolunda ondan keyfım yerınde sızler nasılsınız

hanımlar , durumumu anlattım ama sanırım pek göze çarpmadı. ben ikihaftalık evliyim. ve eşimle 5 yıldır flört ediyoruz. yüzeysel şeyler yaşadık ama esas konuyu hep ilk geceye sakladık. düğünden önce,çok utandığım için kimsenin bana bişey anlatmasına da izin vermedim. biraz da bilgisizim diyebilirim. ön sevişme esnasında her şey iyi giderken birleşmeye gelince korkuyorum ve nefes alamiycakmış gibi oluyorum. vajinismus olduğumuz zannetmiyorum. bendeki biraz yönlendirme eksiği. bana özelden yazarak tam olarak neler yapmam gerektiğini ve yöntem belirtirseniz minnettar kalırım. benim durumumdaki en büyük pay korku sanırım. lütfen biraz cesaret verin ve yöntem öğretin

yasadigin korku bence vajinismusun belirtisi cunku bizde ayni seyleri yasadik.ayni korkulari.bide 5 sene hep kendini saklamissin o gece icin ve beyin de bunu boyle kabul etmis aynen bizim beyinlerimiz gibi.yapman gereken egzersizlere baslamak.once serce parmaginla dene.parmagina prezervatif gecir.uzerine de jel sür.derin nefes al nefesini verirken yavasca parmagini sokmaya calis.sonra bunu rahatca yapabilecek duruma gelince diger parmaklarinla da dene.en son olarakda iki parmak denemen lagzim.parmaklari soktugunda icerde git gel yapmaya calis.yavasca parmaklarini oynatmaya calis.egzeriszler bu sekilde anlamadigin yer varsa sor gene.ama ilk olarak bunlari yapmadan once vajinani tani aynayla bak incele.
bunlari rahatca yapabildigin zaman pe...is denemesine gececeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…