- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #60.781
yenenler artık eskisi gibi takılmıyolar galiba burda hepsi uçmuş. ben bu sayfaları okuduğum zamanlar daha hareketliydi. e siz egzersiz yapanlarda kendi kendine yenenler haricinde kimseyle muhabbete girmiyosunuz zaten. o zaman yapılacak bişey kalmıyo. kolay gele
çoğu kişi izinde tatilde olduğu içindir
yenenler artık eskisi gibi takılmıyolar galiba burda hepsi uçmuş. ben bu sayfaları okuduğum zamanlar daha hareketliydi. e siz egzersiz yapanlarda kendi kendine yenenler haricinde kimseyle muhabbete girmiyosunuz zaten. o zaman yapılacak bişey kalmıyo. kolay gele
selam hanımlar
dün p..s denedik ama çok korkuyorum içime alırken neyse bi de mum deneyim dedim. Mumu çok rahat aldım içime ama hiçbişe olmadı nasıl olucak bu iş anlamadım gitti. Mum da hangi boyutunu yapmalıyım var mı fikri olan
bu forumu takip ederek şifa buldum demişsin, hayırlı olsun darısı bizim başımıza:) ben bi süredir egzersiz yapıyorum, işaret ve orta parmağımı içime alabiliyorum ama iki parmağı sokamıyorum... canım acıyo gibi oluyo (büyük bi acı değil) ama ben kendi kendimi bozacağımı sanıp kasılıyorum ve vazgeçiyorum, yapamıyorum... iki parmağın (orta parmağın ve işaret parmağının) biri uzun biri daha kısa olduğundan nası sokacağımı bilemiyorum... nası yapmam gerektiğini anlatır mısın lütfen... yeni üye olduğum için özelden mesaj da atamıyorum...
Kızlaaaaaar cumartesi günü oldu, olduğuna inanamayıp her halde bir daha yapamam deyip size haber vermedim ve dün gece yine denedik ve yine tam anlamıyla oldu.
Hala şoktayım, sadece 3 haftalık egzersiz sonunda bu illetten kurtardı Rabbim beni. Darısı diğer muzdarip arkadaşlarımın başına. Burada bana her aşamada destek olan bilgi ve cesaret veren arkadaşlarıma, hepinize sonsuz teşekkürler, özüm, sevcihan, jasmin, yaslandım, aykurt, akayy, venusten ve ismini hatırlayamadığım kardeşlerim, Allah hepinizden razı olsun, tüm hayır muradlarınızı versin. Hakkınızı helal edin, üzerimde çok hakkınız var. Bebiş ağlıyor pek iyi ifade edememiş olabilirim mazur görün.
evet kızlar gercekten son 1-2 hafta oncesinde daha yogundu bende aynı fikirdeyim. birileri okurda cesaret gelir diye fikir paylaşımı olsun diye bende kendimce bişiler yazmaya cabalıom ama pek kimsede yok ortada biz yeniler kendi halimizde kaldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?