Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canımm amin hepimizin inşallh.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...ben de burda yendim vajiyi o illeti!!okurken ne hissettiğinizi biliyorum.başaranların hikayelerini okurken duygulanıyordum hatta ağlıyordum ama bir yandan ben bu kadar şanslı değilim başaramıyorum deyip gıpta mı kıskançlık mı desem garip bir ruhhaline bürünüyordum!!ama öyle değil emin ol değil.2 yıl 2 ay her gece ağladıım,ölmek istedim,kimseye anlatamadım ...ama çareyi kendimde buldum kendi göbeğimi kendim kestim kim için yine kendim için..allah başka dert vermesin hiçbirimize ama insana kendini ne kadar çaresiz hissettiriyor iyi biliyorum.dedim ya yapmanız gereken tek şey :inanmak.mutlu sona ulaşacaksınız yeter ki pes etmeyin egzersizleri kesinlikle

Alllah HayırLısıyLaa Doğum Yapmanı NAsipp Etsinn Canımm.. Umarımm Bizlerdee BiGünn Başka arkadaşlara nasıl yenebileceklerinii AnlatırıZz..

seninde iyi dileklerin için çok sağol... bende 2 aydır burayı tyakipteyim... okuyup okuyup ağlıyordum... şimdi buradan ayrılamıyorum kardeşlerim gibi herkes... bilen bilmeyen ne olursa olsun elinden gelen yardımı yapıyor sağolsun... bende tek parmakta başarılıyım ama 2 parmakta 1boğum anca oluyor... aceba mum mu denesem diye düşünüyorum...

BU ARALAR içim pırpır ediyor çok mutluyum eşimin tavırları bile değişti sanki Bu sıkıntıyı ne kadar yaşadım ama doktorla 3 günde aştım evdede parmak çalışması yapmıştım zorluk çekmeden yapabılıyordum ama aşamıyorduk sanki bu hastalık üstüme yapışıp kalıcaktı hayatımda yeni bir ufuk açan doktorum süleyman eserdağ sonsuz tşk ediyorum içimden dua ediyorum ona.

çok güzel anlatmışsınız,yardımcı olmaya çalışan bildiklerini paylaşan herkes sağolsun... ama ben bu mum işini yapamıyorum.. parmak egzersizinde sorun yok ama mum olmuyo... alamıyorum, tedirgin oluyorum,çok kasılıyorum ve yönünü kestiremediğimiçin tam ittiremiyorum...

çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim, çok doğru bunu yapan p...si de alabilir ama ben bunu yapamıyorum.. parmak egzersizinde sorun yok ama mum olmuyo... tedirgin oluyorum, kasılıyorum ve yönünü kestiremediğimiçin tam ittiremiyorum...

olsun canım sende parmakla çalış eşli parmaktan sonra pe...denemesine geçersin

ben parmak egzersizlerinde hiç sıkıntı yaşamıyorum ama mumla denerken bile aynen senin dediği gibi yönü kestiremiyorum ve canım acıyo,duvara çarpmış gibi bi his... zaten kendimi çok kasıyorum... mumu bile alamıyosam p...se nası geçicem ben...

sanırım seninle aynı aşamadayız şu an... işaret ve orta parmak sıkıntısız giriyo ama iki parmağı küs yapıp sokarken çok zorlanıyorum ben... sende de aynı mı canım

böyle moral verici mesajlar okumak nası cesaretlendiriyo nlatamam:) Allah sana bebeişini sağlıkla kucağına almayı,bize de tez zamanda bu illetten kurtulmayı nasip etsin inşallah...

merhaba kızlar

1.5 yıl önce bende burada yazıyordum ..
vaji hala devam ediyor yenemedim ..
yeniden başlamak istiyorum
artık son raddeye geldim ...
yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar :'(

eskilerden kimler var ?

canımm mutlaka mumu dene derim iki parmağı ben de becerememiştim mumu çok rahat aldım sabırlı ol ama mumda hemen pes etme bir gün olur ikinci belki hiç girmez ama üçüncü gün yine girer denemekten vazgeçme sakın..

günaydın tatlım... önerin için çok sağol... dün bi eşime çıtlattım mumu uyuz dalga geti benimle neyse ben mumu denesem iyi olacak herhalde... hayırlı sabahlar tatlım... senin bebiş kız mı erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…