Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kaç zamandır misafirim eksik olmuyor ondan netede çok giremiyorum egzersizlerim hep yarım kalıyor

kızlar hepinize tekrar günaydın bi sabah uğradım bir daha uğrayamadım... kusuruma bakmayın artık inşaallah herkes iyidir...

Gunaydin minnoslarrrrrr

Kizlar bu aksam dr.randevum var ayrintili ultrasona bakacak. Nolursunuz dualarinizi benden eksik etmeyin. Insallah hayirli haberlerle gelirim.

inşaallah canım dualarımızdasın her zaman.. cinsiyetini de öğrenirsin çok güzel haberlerle de gelirsin inşaallah

ayrıntılı ultrasona hangi hafta bakılıyor acaba bende haftaya gidicektim..

aykurt nasıl gidiyor egzersizlerin

valla tatlım egzersiz yapamadım ((( cuma biraz evde uğraştım... cumartesi mukix misafirim oldu ok mutlu oldum... pazarda işte öööle evle uğraşmakla geçti... kafa yorgunluğu oldu birazda sıcaktan evde sızıp kaldım sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor senin?

miss.figoooooooooooooooo tatlım çok ama çok sevindim senin adına... ALLAH ım hep mutlu etsin sizi gülüm...

selam bayanlar yazılanların bir kısmını okudum bu işi bir şekilde halledenler var parmak egzersizlerini nasıl yapıyosunuz canınız yanmıyo mu

hmmmmmmmm ölemiymiş(( biz nezaman tam aşk yaşayabilecezki?

sen hangi aşamadASIN CANIM umudunu kaybetme kendine güven bende bir ara güvenimi yitirmiştim hep böyle kalmaktan korkuyordum herşey beyinde başlayıp beyinde bitiyor yendikten sonrada diyorsun bu kadarmıydı bu kadar basitmıydi inş.güzel haberlerini alırız cnm.

TAZE GELİNİMİZ
:123:

TEBRİİİKLEER

tebrik eden herkese cok cok cok tesekkur ederim kızlar. jasmin cim bunu hazırladıgın için cok tesekkur ederim beni cok duygulandırdın butun huzunlerim balayındaki iç acılarım her sey aklımdan uctu gitti ama unutmadım tabiki film seridi gibi oldu resmen..vajiyi yenmek için birine yardımcı olabilrisem bende cok mutlu olurum iannın.

bugunde denedim lik basta olmadı sonra biraz ara verdik moralimiz bozuldu basamı donduk diye az sızladı ama diyomya cok cok az biz kendimizi ay aman cok diye hemen pes ediyoz halbuki cok kolaymıs cidden sonrasında oldu işte yine :) tamamını alamıyom ama cogu oluyo.. buyuk basarıydı benim için hala kasıyom gerci farkındayıma am o da geceicek zamanla. eminim... sizlere elimden gelen her turlu yardımı yapabilirim kızlar. allahıma sukurler olsun ben 2 dir denedim oluyo ve farkettimki deneme oncesinde es parmagı yaptım bu beni rahatlattı..(ben kendim yapamıom yapabilen varsa oda faydalı olabiilr)

bu mesajı gorecegim hayaldi benim için cok duygulandım su an bunları yazarken aglamaklıyım inanın hala birdahakine de olacakmı diye korku var içimde ne salagım burada bir arkadas ardı nickini anımsayamadım oda bir defa denemişti gecen hafta olmustu ama snrasında olmuyo diye uzuluyodu sızı var diye bırakıodu canım okuyosa eger burada sizinde nezdinizde o durumu da anlatayım o sızı oluyo ama sanki ufacık bi kesik (jilet kesigi gibi ama ufacık) hafften bi yere degerde sızlar ya oyle bişi bende su anda da var ama kotu degil. inanın hepimiz yapacagız.. bende tam anlamıyla yapamıyorum ama yarısından cogunu aldım galiba eşimin anlattıgına gore o an nası yani oldumu simdi diye dusunmekten olayı anlayamıyosun birazda kasman hala devam ediyo etmese hepsi girecek :)

bunu basarabilirz kızlar emin olun ordan bebek cıkıo cidden ben bunuda dusundum basarılı olcaz hepimiz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…