- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #61.301
çok damarlı olan tarafa denk gelmiştir belki canım bi doktora görün istersen cesaretin kırılmasın tatlım sakin olmaya çalış kanaman duruyosa ciddi bişey olduğunu sanmıyorum bebiş yinede bi git derim dr a
Kanamam o an oluyor sonra olmuyor hamdolsun. Ama benim çok kötü muayeneler geçmişim olduğundan dr ye gitmek istemiyorum.
Kanamam o an oluyor sonra olmuyor hamdolsun. Ama benim çok kötü muayeneler geçmişim olduğundan dr ye gitmek istemiyorum.
Bulutlar, tahriş etmiş olabilir misin sen de?
Bilmiyorum,emin değilim, peki sende tahriş olmuş muydu?
Ya şuan ciddiyim sürekli moralim bozuk geziniyorum evde,hayattan zevk alamıyorum eşimin ise morali çok bozuk açıkçası egzersizden de çekiniyorum. acaba eşimle yapsam faydası olur mu ki ya işte hep başarmam gerek düşüncesi olduğu için kasıyorum ve isteksizliğe dönüşmeye başlayacak artık öf nasılsa yine olmayacak işte diye hep kaçma fikri geliyo aklıma bir yandan da olmaz öyle şey diyorum. Anlayacağınız iç savaş başladı bende :/
valla içime su serpttin tam bende egzersiz yapmadan yapanlar nasıl yapıyor diyordum sağolasın canım ya.kendime dündan beri acayip kızgınım neden diyorum ya neden? milletin ayılça bayıla yaptığı şeyden ben nasıl soğuyorum kaçıyorum şu reglim bitsin bak ben ne yapıyorum onakuzucum aslında yapamayacak tek kişi bendim siz egzersiz yapmaya calıstınız en azından ben yatıyordum allahım yardım et çaba göstermedim canım cok kıymetliydi agladım her seferinde kactım bırakıp yapıcam deyin direk p..isemi gecmek istiyorsunuz gecin ölüm yok ucunda düşünsenize bizler ordan dogduk allahım nasip ederse bebeişlerimizde ordan olucak yavas yavas sırayla ya allah diyerek baslayın.. 1 rahatlayın ve karısı olucam diyin 2 ön sevişme 3 kayganlastırıcı en azından ilk denemede gerekli bence 4 ayaklarınızı yukarı cekin sırtüstü yatarak 5 p..is ölüm değil acımıyor kendinizi inandırın 6 ucu denk geldikten sonra bacaklarınızı asagıya indirin yavas yavas 7 ıkının 8 yavas yavas kastıgınız yerde eşiniz beklesin rahatlayınca itsin kibar olsun 9 hersey bitince ki mutlulugunuzu paylaşın.....
1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne
2- Flash
3- Angelnesss
4- Nazanantalya
5- Duduklutencere
6- Cay2009
7- Tmzklp
8- Ceren_16
9- Pupa
10- Akayyy
11- Sas_2008
12- Mima50
13- Nehirsakarya
14- Zeing
15- Felif
16- Naazenin
17- Gizem6
18- Sel_ma_
19- Yakamoz1456
20- Betty_boop
21- Palis
22- Papatya1980
23-Simurgx
24- Aslikar
25- Life83
26- 357saco
27- Firstnur87
28- Cicekcim
29- Karadenizki
30- Aykurt
31- Heidi84
32- Fatmaal
33- Cilan_21
34- Daisy55
35- Morgelincik
36- Lilium85
37- Ykılıc84
38- Someone
39- Shelin
40- Gamzee91
41- Thejust
42- F1991
43- Buseumut
44- Lockamm
45- Hayat37
46- Hazanvakti
47- Perilous
48- Acemisurucu
49- 07belinay
50- C_k
51- Mnk661
52- İzmirlicanan
53- Elif06
54- Aybice
2. PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1- Pamukelma (2 p)
2- Yaren46 (2 p)
3- Sardunya (p bynda aprt)
4- Denizdery (2 p)
5- Nar1905 (1 ep)
6- Burcum86 (1 sp)
7- Sahara84 (?)
8- Ferzanca (3 p)
9- Nill87 (?)
10- Naz8 (1 p)
11- Mano (?)
12- Papatya1980 (mum)
13-Mirage9_2
14- Nsn (2 p)
3. P…S DENEMESİ :
1- Bıdıkcan
2- Yağmur1987
3- Deniz1987
4- Aylin06
ne kadarda çokmuşuz insan sayıyı görünce seviniyo sanki yani tek olmadığımızı anlıyoruz onu demek istedim[/QUOTE
Doktora her gidişimde birebir tanışıyorum vajinismuslu arkadaşlarla ve he rseferinde en az 5-6 kişi oluyor, orada biz de birbirimize mora lvedestek veriyoruz ve tekrar anlıyoruz yalnız olmadığımızı. Ve ben herkese KK'da sayfamızı takip etmelerini öneriyorum bir yandan da:)))
ne kadarlık evlisin canım taıpkı beni anlatıyorsun benim durumum daha vahim tamamen soğudum cinsellikten aman diyim benim gibi olmadan yen şu zıkkımı canım bak ben egz. bile yapamıyorum artık.eskiden egz yapardım şimdi öyle oldumki egz yapsam bile pe.. ilişkide gitgele dayanamam sanırım üffffff ne boktan iş bu ya değilmi? anlat canım ne durumdasın?
yağmurcukusu sana özelden mesaj attım gördünmü cevaplarsan sevinrim canım karar cerme aşamasındayımda
tekrar ne zamn başlıcan egzersize tahriş olmuştuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?