Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Thejust
Canım çok tebrik ederiiiiiiim,Allah mutluluğunuzu daim etsin..... Başka sıkıntı yaşatmasın,inşallaaaah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına....

canım benim egzersiz sırasında hiç kanamam olmadı...zaten aşama aşama aparat denediğin için esniyor zar.benim pe...olduğunda kanamam oldu ama zar kanaması mı bilmiyorum.ama zarı düşünmeyeceksin eşinlede konuş sonra problem yaşamayın kanama olmadı falan diye..

tabiki yazacağım canım mutlaka eğer bir adım ilerleyebilirsem herkesin yararlanmasını isterim. ağrı acı konusunda çok haklısın düşünememişim okuduktan sonra farkettim bende..

Böyle gidersem uzayacak zaten yakındık önceleri yani deneme yapabiliyorduk şimdi o da yok itiyorum hemen. Ama ben de şu egzersizlere başlamayı düşünüyorum ve kendime süre veriyorum ramazan ayına gelin olarak gireceğim Allah izin verirse.

eşim inanılmaz rahat o konuda ondan yana sıkıntım yok aslında ama işte ama türk kadınıyız heralde o nedenle aklıma gelen bişey oldu... öyle tabularla büyütüldükki insan düşünmeden yapamıyor..

hahh şöyle kararlı ol canım sen halledeceksin eminim :)

hahh şöyle kararlı ol canım sen halledeceksin eminim :)

Ya kafayı sıyırcam ya da yapıcam :) Mantar ilacı kullanıyorum zaten denememe engel olamayacak başarısız da olsam yılmamaya karar verdim yeter ya kaç gündür evde ruh gibi dolanıyorum. Az süslenip püslenip eşime daha çekici görüneyim o halde :) Paspalitem artmıştı başarısızlıktan ötürü :)

verdiğin bilgiler için çok tşk.bende inş ramazan boyunca parmak egz. deniycem olmazsa artık ramazandan sonra doktaora gidecem

albuneaa sen nasılsın nasıl gidiyo egzersizler

Valla canım cumadan beri tahriş için ilaç kullanıyodumi, ki 5 günü tamamladım. Bugun akşam başlıycam artık egzersizleree doktorun bana verdiği son aparatla, inşallah. İyi haberlerinizi gördükçe çok mutlu oluyorum, cesaretleniyorum, inşallah ben de en kısa sürede yenicem bu derdi :)) Senin keyifler nasıl?

insan hiçbişeyden zevk almıyo canım haklısın yaparsın hiç şüphen olmasın

canım merhaba anladıgım kadarıyla mantar sıkayetın var benımde vardı cok cektım spreyler kremler kullandım olmadı gecırmedı 10 gun rahatlıyordum sonra yıne baslıyordu canesten dıye bı krem var hemde cok ucuz 3 4 lıra falan esım eczanede onu aldı duzenlı sabah kalktıgımda aksam yatarken surdum okadar rahatladımkı 10 gunde gectı aaylardır hıcbı sıkıntım yok tavsıye ederım cok rahatlıcaksın benımkı tamamen gectı arada bır nuksetmesın dıye banyodan sonra suruyorum okadar ısıne yarar belkı ...

kızlar bu soru bende takıntı oldu galiba kimlere sorduğumuda unutuyorum.kusura bakmassınız artık(vaj. bende unutkalıkta yaptı ahh ahhhhahh ki ne ahhh)sen nezamn evlendin

hadi bakalım canım zaten baya az kaldı seninde 1 hafta içinde halledersin benim keyifler iyi canım ama bi sorunum var git gel yapınca yanmam oluyo onun haricinde bi sorunum yok bide hep alttayım pozisyon değiştiremiyorum üstte denedim yapamadım böyle işte canım tamamen yoluna girse artık yaaa

Teşekkür ederim şimdilik trav..ol kullanıyorum. Bi de fun.an diye bi tek kapsül var onu verdi dün gitiiğim jinekolog onu kullandım. İnşallah geçer yoksa ondan mı daha kötü acı hissettim ben :S

kızlar bu soru bende takıntı oldu galiba kimlere sorduğumuda unutuyorum.kusura bakmassınız artık(vaj. bende unutkalıkta yaptı ahh ahhhhahh ki ne ahhh)sen nezamn evlendin

Güzelim, sen önce bi gevşene, bir rahatla, parmakta zorlandıkca moralin düsmeye basladı senin. moralimizi bozmuyoruz şekercim, bunu yaapcagını telkin ediyosun önce kendine, sunu bir yerleştir aklına. Sonra egzersize devam ediyosun, takıldıgın yerde derin nefes alıyosun. Yakın olsan atlar gelirim yanına kızmak için, hııı

lütfen motive et kendin iyiice

verdiğin bilgiler için çok tşk.bende inş ramazan boyunca parmak egz. deniycem olmazsa artık ramazandan sonra doktaora gidecem

rica ederimmmm herzaman aklınıza takılan seyleri açıkça sorabilirsinizzzzz...burda mahremiyet yokkk çekinmeee utanma sorarmamazlık yapmayınnnn ....bide su egsersizee bi başlayın en küüçük parmağınızzz çok kolay girio ondan hiç süpheniz olmasın canım acıcak endişesine bile kapılmayın onu aldınızmıı zaten bi cesaret geliooo inatlaşıosunuzzz o parmağım girdiyse bu parmağımda girer gibisinden 2 parmağınız 3 boğum yani 2 parmağınızı tamamen aldınızda olay bitmiştirrr.......vajına p...s e hazır hale gelmiştirrr rahatlıklaaa....inşallah hepiniz kurtulacaksınız Allahın izniylee inşallah....

:) 25 gün önce :) Ama hala ben hissetmedim ama belkide ucu girmiştir çünkü bi ara 2 3 gün oturamadım bi denemeden sonra...

Bu arada mima50 burda sorun yok gaza geliyorum ama ilişkide bi şeytan giriyo kulağıma fısır fısır fısırdaşıyo ama bu sefer namaz kılıp başlayacam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…