Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam canım Allah razı olsun sağolasın...bide dünden önceki gün ilişkiye girmiştikepey uzun tuttuk o mu etkiledi ki neyse dr kadar herşeyime dikkat edeyim dediğin gibi

tamam canım Allah razı olsun sağolasın...bide dünden önceki gün ilişkiye girmiştikepey uzun tuttuk o mu etkiledi ki neyse dr kadar herşeyime dikkat edeyim dediğin gibi

İlişkinin uzun olmasındanda olabilir,sen önlemini al yine ne olur ne olmaz...İyi haberlerle gelirsin,inşallah.Bebeğine ve kendine iyi bak,canım.

canım benim çok sevindim ya bak bide yapamam diodun sana çok yakın oldugunu söylemiştim çoooook sevindim adına ya darısı bizlerin başına inşallah

jel olarak ne kullanılıyo acaba hiç bi jel kullanmadım da ben. bi de nerden alınıyo?

jel olarak ne kullanılıyo acaba hiç bi jel kullanmadım da ben. bi de nerden alınıyo?

eczanelerden alabilirsin evet. gleitgelen diye bir jel var birde femolub var ilişkide de ferahlık sağlıyor . ama ben ultrason jeli kullandım hem ucuz hem çok büyük bol bol kullanabilirsin hemde zararsız. ama medicallerde bulunuyormuş ben eczaneye getirtebilirmisiniz demiştim getirmişlerdi.

kızz bunlar bende de oluyor ya mutfağı falan temizlemiştim bigün ertesi gün bir tutulmalar başladı kasığımda ağrılar falan namazımı zor kıldım. secdeden kalkamaz hale geldim iki üç gün baya sürdü hep yattım. doktoruda aradım sordum olur bu hafta falan yorma kendini dedi asistanı konuştu zaten kendisine ulaşamadım..
ama gidince bende sorcam bu hafta doktora inşallah.

bende yatıyorum iki gündür canım...valla tuvalete çömelemiyorum bugün de belime vuruyor sanki bebeğin olduğu kısım ve bebeğin çıkacağı kısımda acayip ağrılar ve sızılar var.dün netten iyice araştırdım.bebek yukarı çıktıkça bazı organlar sıkışırmış ve yer değiştirirmiş ağrılar normalmiş ama yinede ihmal etmeyin diyor.alt tarafımın ağrımasına anlam veremiyom.çok şükür bebişimde kımıldıyor salı günü gidicem diye gitmiyorum da Allah sağlık versin hepimize ve bebişlerimize demekki artık dikkat etme vakti bu zamana kadar oyan zıpla bu yana zıpla hiç yatmadım şimdi artık yat diyor demekki,sende dikkat et canım kim önce giderse sorsun bakalım bu ağrıların nedenini

Belinay 07 ve arkadaslar
ben de 26 günlük evlıyım ben de cok zorlanıyorum.1 haftalıkken doktora gttm.idrar yollarımda enfeksıyon cıktı 2 hafta ılaç kullandım.ağrımın bu enfeksıyondan oldugunu dusunmustum.ilaçlar bıttı ama hala agrı var.yarın doktora gtcem ilişkiye girememe yuzunden hangi doktora gıdecegım kadın doğuma değil mi.acaba alttan mı muayene edıyorlar cok korkuyorum

ayy aynen benimde o bebeğin çıkacağı yerde ağrı sızı oldu ama o geçti çok şükür bende anlam verememiştim. haklısın canım dikkat etmek gerekiyor artık . bende de bebeğin olduğu yer hem tutuldu ağrıdı biraz iş yapim hareket edim bi müddet gene başlıyor gibi oluyor. bende yarın yada salı günü gidecem inşallah. sorarız bişey yoktur inşallah. Rabbim korusun bebişlerimizi ve bizi ... yarın gidersem mutlaka bende sorcam yazarım inşallah hemen..

evet idrar yollarındaki enfeksiyon ağrı yapmıyor diyorlar .. belkide vajinanda enfeksiyon olmuş olabilir benim de olmuştu enfeksiyon alttan muayene etmem gerekiyor dedi doktor kadın doğuma gittim bende. alttan muayene ile anlayabilirim enfeksiyon olduğunu falan dedi. kendini rahat bırakırsan zor geçmiyor. kaşıntı ve akıntın falan varmı

kızlar egzersizlere, içeride bir boguma denk geldiniz mi hiç? SAnki o bogumdan sonra daha dikey ilerleyip içine çekiyor gibi?

canım bir boguma geldiysen sonrasında vakkumluyo çekiyo içine hiçbir şey anlamıyosunhiç bakamıyodum benvajinaya 2. denemede işaret parmagımı tam aldım hiç birşey anlamadım girişte çıkartıeken kastım biraz acı yoktu hiç..hala inanamıyorum kendime..inşallah tamamıda olucak...

durucum hiç ilişkiye girdinmi peki ne durumdasın kısaca özetlermisin ???? doktor alttan muayene ediyo evet ama korkulcak gibi deilmiş..

durucum hiç ilişkiye girdinmi peki ne durumdasın kısaca özetlermisin ???? doktor alttan muayene ediyo evet ama korkulcak gibi deilmiş..

Merhabalar herkese. Ben de bu başlığa yazdım, yazılanları denedim,tam üç tane farklı jinekoloğa gittim,en son ve 4. olarak Doktor Süleyan ESERDAĞ'A gittim. Vajinamın alt girişinde hassasiyet olduğunu bunun psikolojik değil fizyolojik nedenli olduunu ve oradak dokunun basit bir operasyonla alındıktan snra bir günlük bir terapi ile sorunumun çözüleceğini söyledi. Kendisine güvendim kesinlikle.İnşallah bu ay sonunda krtuluyorum bu dertten.

gittigin bütün doktorlarda operasyon geçirmen gerektigini söyledimi peki..

canım ben ağrıdan duramadım gittim acile...idarar da enfesiyon çıktı vajina ve rahim ağzında kırmızı oralarda da enfeksiyonun var dedi.ilaç yazdı salı tekrar gel aynı ilacı yine vericem dedi.bebişim çok iyi kıpır kıpır yerinde durmuyor bu ölçümü zor yapıcam diyor dr.pipimizi de gördük kesin erkek dedi...birde rahim büyüdüğü için annenin organlarına baskı yapıyormuş onun etkiside vardır dedi

aa gittinmii canım iyi yapmışsın çok mu ağrın oldu :26:
idrar enfeksiyonundan mı oluyormuş . alttan muayene mi etti ? inşallah geçer biran önce canım.. yani önemli bişey yokmuş demi ..
maşallah erkek he :) Rabbim sağlık sıhhat versin bebişine inşallah hareketli olacak demekki :) bende yarın gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…