- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #62.381
evet gelince görür inş. bende iyiyim çok şükür canım.. orucumu tutamıyorum malesefdayanamıyorum midem bulanıyor hemen. . sen napıyorsun nasılsın ?nasıl gidio
evet tutmayacağını okumuştum da sormadım o yüzden canım..
iyiyim diyelim hamd olsun..
bu aralar buralar pek sakin ya ramazandan olsa gerek dimi:26:
evet ramazanda oruç ken özellikle, nette takılmak bile yoruyor insanı rabbim tutanların yardımcısı olsun.
bugün hava sanki serindi yaa valla rahat ettik her gün yanıyordım sıcaktan.. sen ne yaptın egzersizlere başlayabildinmi
s.a. nazlıcım naptın orucu tutabildinmi bugün, zorlandın mı nasılsın
evet bende merak ediyorum Nazlı nasıl geçti günün ? çok zorlandınmı :26:
evet bugün serindi, evim üst katta balkona çıkıp yattım sabah:) çok bunalıyorum ben de sıcaktan, yoksa ben de mi hamileyim. dün p...s boyutu aparat almaya çalıştım yapamadım canım. bugün de su o kadar az akıyo ki kombiye çıkmadı duş alamam diye yapmadım, belki sahurdan hemen önce yaparım bi bakiim.. acele etmicem kaldığım yerden devam etcem iki parmaktan inş.
ayy kızlar görmedim annemle msn de konuşuyorum.iyiyim çok şükür ama acayip ishalimoruç tuttum çok zorlanmadım akşama doğru birazcık vurdu oda normal.ama yarın tutmayacam ishal devam ederse biterim sizler nasılsınız?nasıl geçti gününüz bakalım??
ayy kızlar görmedim annemle msn de konuşuyorum.iyiyim çok şükür ama acayip ishalimoruç tuttum çok zorlanmadım akşama doğru birazcık vurdu oda normal.ama yarın tutmayacam ishal devam ederse biterim sizler nasılsınız?nasıl geçti gününüz bakalım??
aman dikkat et kendine canım, bol sıvı tüket ishal için. inşallah geçer hemen.. ben iyi sayılırım hamd olsun.. yalnız yalnız geçti işte günüm..
valla bu sıcaklarda bunalmamak elde değil .. yoksa varmı şüphelerin kız :)
iki parmaktasın demi maşallah yaasona gelmişsin ne güzel. alışınca ona iyice olur aparatta Allahın izni ile. yada eşli parmak da çalışabilirsiniz eşinle aparat yerine .. onunda faydaları çok oluyor..
Kızlar hiç ilişkiye girememiş olanlarda bu aparatlar zarı bozmuyor mu :44: ilk deneyimimin bi aparatla olmasını istemem şahsen
elimde su şişesi sürekli içiyorum canım yarın tutmam zaten...bende yanlızım valla akşam 8 sabah 8 çalışıyor sabah 9 da evde direk uyuyor akşam da uyanınca 2-3 saat oturuyoz o kadar geri hep yanlızım bu hafta bir bitse
geçmiş olsun canım.. katı bişiler yesen ne iyi geliodu acaba :44: oructa zorlanmadın yani maşallah canımvalla çok sevndm adına ben tutabilecek gibi değilim bugünde hemen midem bulandı.
bi gün arayla mı tutacaksın bencede hergün tutma bebek aç kalmasın fazla içeride
bilmem belki vardır şüphemayy önce yenmem lazım tatlım ya..
eşli parmak itici geliyo bana ya p..s denemesi bile daha iyi sankiinşallah olucak canım ya kendimi çok motive ediyorum ve burdan çok cesaret alıyorum.. ama dün olmayınca canım sıkıldı.. napalım bu da bi imtihan..
en küçükten büyüğe doğru yavaşca yapılıyor o şekilde zar esniyor genellikle bozulmuyor.. ama tabi garantisi yoktur. sen de mi bu rahasızlığı yaşıyorsun ne durumdasın
kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım.. yalnızlık zor oluyo ya evet anlıyorum.. aslında yapmam gereken çok şey var, bitirmem gereken kitaplar var da tembellik ediyorum bugünlerde işte.. ramazan olmasa bol bol egz yapılırdı:)
yiycem canım acayip açıktım valla irden boşaldı içim ya...zorlanmadım çok şükür zaten 3 e doğru kalktım sabah 5 te yatmıştım zaten yarısı uykuda geçti belki o yüzden rahat olmuştur.valla öyle düşünüyorum aralıklı tutayım bebişte aç kalmasın
olsun canım hiç canını sıkma sakın .. bazen olmadığı tutar ama o illaki olur üstüne gidince inat et vajiyle :) eşli parmak aslında itici geliyor ama aslında eşine güven ve cesaret veriyor .. tabi gene senin seçimin egzersiz olsunda ne olursa olsun :) inşallah hemen yenersin bebiş haberlerini de alırız tez zamanda canım
valla aynen bende öyleyim bir tembellik var üzerimde hiç birşey yapasım yok:26::26:
Evet ne yazık ki.eşimin parmağıyla bir deneme yapabildik sadece hepsi o.ama azmettim haftaya inşallah ciddi bir mesafe katetmeyi düşünüyorum=)siz de mi egzersiz aşamasında olan çoğunluktansınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?