Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet gelince görür inş. bende iyiyim çok şükür canım.. orucumu tutamıyorum malesef dayanamıyorum midem bulanıyor hemen. . sen napıyorsun nasılsın ?nasıl gidio

evet tutmayacağını okumuştum da sormadım o yüzden canım..
iyiyim diyelim hamd olsun..
bu aralar buralar pek sakin ya ramazandan olsa gerek dimi:26:

evet tutmayacağını okumuştum da sormadım o yüzden canım..
iyiyim diyelim hamd olsun..
bu aralar buralar pek sakin ya ramazandan olsa gerek dimi:26:

evet ramazanda oruç ken özellikle, nette takılmak bile yoruyor insanı rabbim tutanların yardımcısı olsun.
bugün hava sanki serindi yaa valla rahat ettik her gün yanıyordım sıcaktan.. sen ne yaptın egzersizlere başlayabildinmi

evet bugün serindi, evim üst katta balkona çıkıp yattım sabah:) çok bunalıyorum ben de sıcaktan, yoksa ben de mi hamileyim. dün p...s boyutu aparat almaya çalıştım yapamadım canım. bugün de su o kadar az akıyo ki kombiye çıkmadı duş alamam diye yapmadım, belki sahurdan hemen önce yaparım bi bakiim.. acele etmicem kaldığım yerden devam etcem iki parmaktan inş.

s.a. nazlıcım naptın orucu tutabildinmi bugün, zorlandın mı nasılsın

evet bende merak ediyorum Nazlı nasıl geçti günün ? çok zorlandınmı :26:

ayy kızlar görmedim annemle msn de konuşuyorum.iyiyim çok şükür ama acayip ishalimoruç tuttum çok zorlanmadım akşama doğru birazcık vurdu oda normal.ama yarın tutmayacam ishal devam ederse biterim sizler nasılsınız?nasıl geçti gününüz bakalım??

Kızlar hiç ilişkiye girememiş olanlarda bu aparatlar zarı bozmuyor mu :44: ilk deneyimimin bi aparatla olmasını istemem şahsen

valla bu sıcaklarda bunalmamak elde değil .. yoksa varmı şüphelerin kız :)
iki parmaktasın demi maşallah yaa sona gelmişsin ne güzel. alışınca ona iyice olur aparatta Allahın izni ile. yada eşli parmak da çalışabilirsiniz eşinle aparat yerine .. onunda faydaları çok oluyor..

aman dikkat et kendine canım, bol sıvı tüket ishal için. inşallah geçer hemen.. ben iyi sayılırım hamd olsun.. yalnız yalnız geçti işte günüm..

geçmiş olsun canım.. katı bişiler yesen ne iyi geliodu acaba :44: oructa zorlanmadın yani maşallah canım valla çok sevndm adına ben tutabilecek gibi değilim bugünde hemen midem bulandı.
bi gün arayla mı tutacaksın bencede hergün tutma bebek aç kalmasın fazla içeride

aman dikkat et kendine canım, bol sıvı tüket ishal için. inşallah geçer hemen.. ben iyi sayılırım hamd olsun.. yalnız yalnız geçti işte günüm..

elimde su şişesi sürekli içiyorum canım yarın tutmam zaten...bende yanlızım valla akşam 8 sabah 8 çalışıyor sabah 9 da evde direk uyuyor akşam da uyanınca 2-3 saat oturuyoz o kadar geri hep yanlızım bu hafta bir bitse

bilmem belki vardır şüphem ayy önce yenmem lazım tatlım ya..
eşli parmak itici geliyo bana ya p..s denemesi bile daha iyi sanki inşallah olucak canım ya kendimi çok motive ediyorum ve burdan çok cesaret alıyorum.. ama dün olmayınca canım sıkıldı.. napalım bu da bi imtihan..

kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım.. yalnızlık zor oluyo ya evet anlıyorum.. aslında yapmam gereken çok şey var, bitirmem gereken kitaplar var da tembellik ediyorum bugünlerde işte.. ramazan olmasa bol bol egz yapılırdı:)

yiycem canım acayip açıktım valla irden boşaldı içim ya...zorlanmadım çok şükür zaten 3 e doğru kalktım sabah 5 te yatmıştım zaten yarısı uykuda geçti belki o yüzden rahat olmuştur.valla öyle düşünüyorum aralıklı tutayım bebişte aç kalmasın

olsun canım hiç canını sıkma sakın .. bazen olmadığı tutar ama o illaki olur üstüne gidince inat et vajiyle :) eşli parmak aslında itici geliyor ama aslında eşine güven ve cesaret veriyor .. tabi gene senin seçimin egzersiz olsunda ne olursa olsun :) inşallah hemen yenersin bebiş haberlerini de alırız tez zamanda canım

en küçükten büyüğe doğru yavaşca yapılıyor o şekilde zar esniyor genellikle bozulmuyor.. ama tabi garantisi yoktur. sen de mi bu rahasızlığı yaşıyorsun ne durumdasın

Evet ne yazık ki.eşimin parmağıyla bir deneme yapabildik sadece hepsi o.ama azmettim haftaya inşallah ciddi bir mesafe katetmeyi düşünüyorum=)siz de mi egzersiz aşamasında olan çoğunluktansınız?

valla aynen bende öyleyim bir tembellik var üzerimde hiç birşey yapasım yok:26::26:

ayyyy canım yaa birde hamilelikte açlık hissi de daha çok artıyor tabi insan zor duruyo.
miden falan bulanmadı demi ?
bencede aralıklı çok mantıklı bebişide düşünmek lazım gelişme zamanıymış

kızlar iyigeceler herkese..
dr ile görüştüm önbilgi almak için.. seanslarında kesinlikle aparat kullandırtmadığını söyledi. tabi şuanda aparat ile deneyebilenler için değil bu söylediğim benim gibi yeni başlayanlar için.. parmağınızın daha kolay olacağını söyledi ve henüz cinsellik yaşamayan bie bayanın daha fazla irite olabileceğini söyledi... ayrıca egzersiz yaparken hazır olmadan ilişki deneyimi yapmayın fln dedi bunu mutlaka biliyorsunuzdur ama hatırlatayım dedim sonuç hüsran olacağı için sizin umutsuzluğa kapılacağınızı söyledi.. ben öğrendim sizinlede paylaşayım dedim gece gece belki bi faydası olur..

ilerde belki iyice ilerleyince yaptırırım eşime de.. aslında inat edip yapıyodum mutlaka egzersizde yapmam gerekeni canım da dün sahur vakti yaptım yine, sularda sorun var o saatlerde geliyo, onun için vakit azdı.. ya ne kadar ütopik geliyo bana şu an hamile olmak falan.. inşallah o günleri de görürüz tatlım..

valla aynen bende öyleyim bir tembellik var üzerimde hiç birşey yapasım yok:26::26:

geçicidir canım inşallah..

Evet ne yazık ki.eşimin parmağıyla bir deneme yapabildik sadece hepsi o.ama azmettim haftaya inşallah ciddi bir mesafe katetmeyi düşünüyorum=)siz de mi egzersiz aşamasında olan çoğunluktansınız?

inşallah canım , eş parmağını aldıysanız çok iyi bence.. haftaya kadar belki olur bile. bende bu sorunu iki sene yaşadım da egzersizle iki buçuk hafta sonra oldu ben çok vahimdim hiç bişey alamıyor dokunamıyordum. egzersiz gerçekten çok faydalı rabbimin izniyle oluyor sonrasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…