- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #62.621
bende heheh
evet canım okumustum bende sayfanın briinde. ay o zamanda insan konusamaz gibime geliyor buradaki tad gibi olmaz kim bilir ?
bilmemki kız ne bilim buyulu ortam var sanki burada dısardada aynısı korunuyosa super :)
aminnnnn şekerimmmmmhaklısın canım bakalım ,nallah bis onrakinde bende gelirim tanısırız buradaki kızların hiç briinin destegini unutamam birlikte agladık birlikte gulduk resmen allah hepimizin yuzunu guldursun. su vajiden muzdarip herkese yardımcı olsun insallah.. :93:
nazlı_85 sen çalışıomusun canım?
aminnnnn şekerimmmmm
yok canım çalışmıyorum evlendim vajiden kurtulup iş arayacaktım.vajiden kurtuldum hamile kaldım
ben mesaiyi yedim canlar gorusmek uzere .. kenidnize iyi bakın egzersizelere devam sakın aksatmayın hadi bakalımmmmmm :81: bizi kuırtaracak olan egzersiz ve inanc ve cesaret unutmayın...
hemen ilk olduğunda mı hamile kaldın yoksa bir kaç denemeden sonra mı?
aaaaaaa bunu öğrendiğm iyi oldu ya o zaman ilk milk demeden korunmak gerek demek !!!
kızlaaaar selam herkese nasılsınız? ben sahuru bekliyorum yine
ben egzersiz yaptım yine bugün akşam. serçe parmağımı aldım ilk önce tamamını daha sonra işaret parmağımı aldım tamamını ve eş parmağı denedim hepsini alabildim sayenizde... oraya dokunamıyordum bile...ama vajina resimlerine falan baktım biraz gerçekten orda bi yol var ya :) bi de ıkınınca vakumluyo parmağımı...yalnız bi sorunum var parmağım ordayken bana bi gülme geliyo ne yapacağımı şaşırıyorum :) içimde bişey oynayıp duruyo bi fena oluyorumdün biraz üzülmüştüm azıcık aldım diye ama bugün baya ilerlemişim dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?