- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #62.701
Arkadaşlar, bu malum konudan ben de muzdaribim.. 1 senelk evlym ancak doktora geçen hafta gittim.. Bu sıkıntıyı yenmiş arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim..
bizimde bebişlerimiz olacakmıııı
hoşgeldin canım aramıza.. özelden yazmaya gerek yok herkes burada rahatça deneyimlerini paylaşıyor aslında utanmak çekinmek yok hepimizin derdi ortak
oyyy yerim ben onları olcak inşallah bizim de bebişlerimiz olcak
hoşbulduk :) ama yine de bu konuda rahat değilim..
olacak tabi kızlar kardeşleri bekliyoruzbu arada msn adresimi yazıcam özelden ok
yok canım gelmedi
hadi kızlar ben çıkıyorumm bişeler hazırlimde kocişi kaldirim şimdi sinirli ya kalkmazda olsun ben hazirlımda... iyi sahurlarr hepinize öpüyorumm sizii
Kızlar ya acayip bir derdim var son günlerde. Acayip paranoyak oldum, fec ibir kıskanlık içindeyim eşimin her hareketinden şühelenmeye başladım oysa ortada hiçbirşey yok. Evliliğinizin ilk günlerinde siz de mi böyleydiniz, yoksa bu bana has bir durum mu?? Eşimin tek ciddi ilişkisiyim hayatında dogru düzgün kimse olmamış. Biz tanıştıktan 4 ay sonra evlenmeye karar verdik. Öyle çok duygularını ilgisini belli eden bir adam değildi ama ben bu aralar iyice taktım bu duruma. Yok sarılmıosun, öpmüyosun, şunu şöyle yapıyosun bunu böyle yapıyosun diye durduk yerde hırgür çıkarmaya başladım. napcam ben ya????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?