Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi ya maaşallah iyi dayanıyosun o zaman ben sahurda tıka basa yediğim halde fenalaştım

Açlık vs bişey ypek hissetmiyorum ama hiç halim yok kızlar ya, bir de iş yetiştirmeye çalışıyorum burda, off.. Hepinize iyi haftasonları şekerler, iyi bakın kendinize, iyi haberler bekliyorum haftaya. :)) Ben haftasonu pek amıyorum kocam nickimi görüp okumasın yazdıklarımı diye.

İftar hazırlıgından da yırttım, kayınvalidem çağırdı

Hepinize iyi haftasonları, allah hepimizin oruçlarını, ibadetelrin ikabul etsin, hepimizi en kısa sürede bu dertten kurtarsın inşallah:))

valla ben erkek olduğunu düşünüyorum nasıl kötü laflar etmek istiyorum bir bilsen oruç ağzımla tööbe tööbee... biz burada özelimizi, bi sağlık sorunumuzu anlatıyoruz millet gelip nelerle uğraşıyor.. işte onların kafası anca başka bişeye çalıştığı için..

amin canım aminnn..

bende dün karnıyarık yapmıştım :) bugünde ne yapsam ya benimde cnm puding istedi bak bende yapim bari

valla bu ara acıkınca hep deniz mahsüllerinden çekiyo ca
nımm onun dışında aklıma gelen soganlı pilav üzerine karabiber patates kızartması ve tavuk cigeri bide bol köpüklü ayran susurluk ayranı ne güzel gider oh oohh. .

ohhh negüzel olurduuu iyice acıktırdın sende biziii yaa nese mutfağa girince ne yapcağım aklıma geliyo benim bi garipim

arkadaşlar, yeni değil de daha öncelerden yenen arkadaşlara bi sorum olacak. aklıma takıldı, sırf bunu sormak için girdim:
yenip üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra hiç vajinismus olmamış gibi oluyor mu insan? yani yine her giriş aşamasında az da olsa bir sıkıntı oluyor mu ya da tıpkı diğer vaji olmayan kadınlar gibi hiç sorunsuz mu oluyor giriş aşamasında veya girdikten sonra? tabi belli bir zaman alışma devresi olacaktır ama aramızda hiç vaji olmamış gibi ilişkiye giren var mı bu çok aklıma takıldı. bir de mesela doktora muayeneye gittiğimizde, ömür boyu hep ' ben önceden vajinismustum' (ona göre nazik muayene etsin diye) demek zorundamıyız. doktorda da hiç sıkıntı çekmeyen, ona söyleme ihtiyacı hissetmeyen arkadaş var mı aramızda? yani kısaca 'ben hiç vajinismus olmamış gibi ilişkiye tıpkı diğer normal kadınlar gibi çok rahat giriyorum, doktora da çok rahat muayene oluyorum diyen bir arkadaş var mı aramızda canlar? şimdi çok yoğun değil burası ama görünce cevaplarsanız beni mutlu edersiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…