Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy cnm benimm inşallahh hepimiz en kısa zamanda başarırızz inş... en sonuncusu biraz zorluycak ama galiba beni hiç alamadım çünkü onu yarın bakalım napcm :9

canım, kaç gün önce başlamıştın egzersz yapmaya?

ayy cnm benimm inşallahh hepimiz en kısa zamanda başarırızz inş... en sonuncusu biraz zorluycak ama galiba beni hiç alamadım çünkü onu yarın bakalım napcm :9

canm walla öncekileri rahat yapıosan onuda kolaylıkla alırsın kendi kendini telkin et öncekileri yaptım bunuda yapabilrim die bence öle dşünmeki rahat yapabilesin çünkü oraya artık bişey girebileceğine inandın koolay gelsin canm yapabilirsin bunna inan

ewt cnm öbürkülerinde hiç zorlanmadan aldım hiç acı falanda hissetmedim cnm bu sonuncusu biraz zorladı sadece ama yarın inşallah onuda alıcm

akaycım, kullandığın jel ultrason jeli mi? Ayrıca bu ultrason jelleri sadece medikallerde mi satılıyr?

canım pc başında değildim cevap veremedim kusura bakma. ben ultrason jeli kullanmıyorum, ama burda genelde onu tavsiye ediyolar ucuz diye. doktorların muayenede kullandığı jel bu. medikallerde de satılıyor, internette de. ben lubricant ty&ja diye bi jel var onu kullanıyorum, eczaneden aldım, memnunum.

kızlaaaar, benim jelim bitti gibi, yarın alacğm ama bugün de yapmk istiyrm egzersz.. ne kullanablrm??*

bebeyağı kullan demek istemiyorum, çünkü içeriğinde parfüm var. vazelinlerde de parfüm var. sen en iyisi prez... varsa parmağına geçir. prez.. kaygan oluyor zaten onunla yapmaya çalış

cnm son aşamadayım ben pe..s boyutunda aparatdayım yarın onu alamaya çalışcam... sen peki

ben orta parmaktayım dün de bugün de aynı parmağı denedik hepsini alabildim ama bi sorum olcak girişte bi yer var mı sizde de oraya baskı yapıyo gibi sanki ilk girişte bi sorun yaşıyorum orayı geçince rahat alıyorum

ewt cnm oluyo bazen baskı olunca çıkarmıyorum hemen derin nefes alıyorum daha bi rahat bırakıyorum kendimi ıkınıyorum birazda geçiyo cnm sende öle yap derin derin nefes al verirken ittir hiçbişe hissetmiyosun ozamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…