- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #63.521
esımın parmagı ıle denerdık ama ben ole esımın ustume gelmesınden korkmazdım yada bacamı acmaktan ama yınede olmazdııı ıste ama bır sekılde esımı ole bole tatmın ederdım ama bu benı bır sure sonra sıkmaya basladı ve esımden ayrı kalınca aklımda bıtırdım bunu bır keresınde ayna ıle baktım ve olur dedım ıcımden ve geldıgı gece uzun bır sevısme sonrası olmusss baktım kiii
tebriklerrr ne güzel bir haber.... darısı başımıza olsun.....
ay bende şu tickerden yapayım dedim saçma bişey yaptım galiba:44:
ne kadar guzel anlatmıssın hep erteledıgım seye bu aksam bu yazdıklarınız sayesınde kesın baslıyorum 1 aydan bahsedıosun bu cok guzel bısey artık ertleme yok hemen baslıorum cokk tesekkurler guzel anlatımın ıcın
kızlar aksam baslıyorum egz nasıl olcak yapabılecekmıyım ben cabuk sıkılıyorum bu huyumu hıc sevmıyorumm su an hırslıyım ınş hep boyle gıder dua edın bana
arkadaşlar merhaba
bende bu site sayesinde vajiyi yenenlerdenim.çok büyük konuşmayın derim ben.bende şu vajiyi yeniyim başka birşey istemem diyordum ama eşimle ayrıldık.biraz geçmişi okuyum dedim şu vajiyi bir yensek başka biey istemem diyen arkadaşları gördüm.sakın diyeyim.ayrıldık şimdi ailemle yaşıyorum.eşinizin ve yuvanızın kıymetini bilin.
üzülme diyicem ama sacma olucak. kendine iyi bakrabbim bundan sonra hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin sana. insallah bundan sonra hersey senin istedigin gibi olur.
isteyen bekleyen yolunu gözleyen herkesin başına olsun
arkadaşlar merhaba
bende bu site sayesinde vajiyi yenenlerdenim.çok büyük konuşmayın derim ben.bende şu vajiyi yeniyim başka birşey istemem diyordum ama eşimle ayrıldık.biraz geçmişi okuyum dedim şu vajiyi bir yensek başka biey istemem diyen arkadaşları gördüm.sakın diyeyim.ayrıldık şimdi ailemle yaşıyorum.eşinizin ve yuvanızın kıymetini bilin.
aa canımevetburda yendinhatırladımseni ne oldu nedenayrıldınız söylüyordunhep korkuyorum aldatılıcamdie çok endişeliydinama 1 haftada yendin değilmi
seni kutlarim,hazir deyildim diyorsunya, sende zamanla alisicaksin bu duruma eminim. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
aa canımevetburda yendinhatırladımseni ne oldu nedenayrıldınız söylüyordunhep korkuyorum aldatılıcamdie çok endişeliydinama 1 haftada yendin değilmi
seni kutlarim,hazir deyildim diyorsunya, sende zamanla alisicaksin bu duruma eminim. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
aileler problem oldu cnm onun ailesi beni benim ailem onu sevemedi.sürekli tartıştık bu yüzden en son ayrılma kararı aldık.ailemin yanına yerleştim.küçük bir tuhafiye işi kurdum şimdilik böyle bakalım
hayırlısı ama eğer buysa tek sebeb gururyapma derimsenbilirsingende tabikii... ne kadar sevinmiştim yendiğine hatta yendiğini sen değil kalabek haber vermişti burda
yaşadıklarının hepsini bire bir yaşadımmm..kimseyee gitmek istemiordum hiç bir toplulukta bulunmak istemiordum nere gitsen bi bebk muhabbettii laf dönüo dolaşıoo sana gelioo sen hala neden bekliorsun bak sıra sendee.....düşünmüoruzzz desen ki diosun insanlara komik geliooo anlıolar yalan oldunu....çalışan bi insanda değilsin evde oturuorsunn bahane uyduramıorsun bebek için .......artık kimseyle görüşmek istemiorsun ki sırf bebek konusunu sormasınlar diee vajınusmusluyumda diemiosunn çok zor günler geçirdimmm ağlamadığımmm gece yoktu 1.5 senem kabus gibi geçtiii ağlamaktan ....bazı zamanlar eşimle ağlardıkkkk ya okadar zor durumkiiii kimse anlayamaz bu durumu....derler yaaa Rabbim düüşmanımın başına vermesin aynen öle....okadarzor günlerim oldukiii artık secdede ellerimi açar Allaha yalvarırım ağlarr durumaaa geldimm...herkesin bi imtihanıı var gerçektenn daha öncede yazmıştım eltim benden 7 ay önce evlendi ilk geceden hamile kaldı ben 7 ay sonra evlendim beni bırak hamile kalmayı daha eşimle ilişkiye giremiordumm....o bebek heyecanını yaşarken bide erkek bebk heyecanını yaşarken ben her gece ağlıodum bide benden de bekliolardııı..... bebek doğduu bebeğin kalbinde sorun çıktı şok olduk böle bi durum yoktu hamilelik muanenelerinde hiç bahsetmediler zaten belli olmazdı dediler...bebek ilk gece annesiyle hastanede kaldı emzirdii kokladı ertesi sabah çocuk doktoru nefes almasında pproblem var dediler kuveze koycaz dediler araştırdılar bebeğin kalp damarcıkları oluşmamışş bebeği 3. günü kaybettik ama şok olduk hiç beklemedioduk bırak bizim üzülememizi annesini düşünemiorum bilee.....bide bugün bi tanıdığım vardı onla görüştüm oda benden bi kaç ay önce evlenmiştiii.......evliliği çok güsel gidiordu daha 25 yaşında bi kız eşiylede çok mutluydu yakınan tanıdım biri..bebek isiolardııı doktora muane gitmiş yumurtalık oluşmasını sağlayan damarmı ne tııkanıkmış anca tüp bebek yoluyla bebeği olurmus normal olmazmış düşünsenize daha 25 yasında ve denemişler 1. olmamış kız yıkılmış tabii.....yanii beterin beteriiii var ben kendimi bazen öleeee avutuorum çünkü yaşadıklarım gerçekten kolay değildiii Rabbim beterinden korusun bizim imtihanımızda bu beterinden korusun Rabbimm...hiç bir zaman Rabbimden umudunuzu yitirmeyin bende çok umutsuz vakkaydımmm bide yaşadıklarım beniii iyice yıprattığından hiç bir şey yapasım yoktu şimdi herşey geçti bitti elhamdülillahhh inanın hamile kaldımdaa oh be dedimm eşimee artık insnaalrın lafından kurtuldum dedimmm eşim bana kimin ne sölediğini nie umursuyorsun sen çocum oldu die sevinceğinee milletin lafından kurtuldum die seviniıorsun dediii kızdı ne yaşadımı ne kadar anlıyabilirdikiii doğru ilk çocum oldu diee sevinmem gerekirken ben milletin lafından kurtuldum die sevindimm....neyse kızlar çok uzattımmm Rabbimden umudunuzu kesmeyin geçecek inşallah benim geçtiyse sizinde geçecek inşallahh.......
bana beni anlattın sanki gerçekten çok zor inan hiç bişeyden zevk almaıyorum bide benim bi kaç defada olsa ilşkim oldu hiç yaşamaış olan arkadaşlar atlatıyolar bende atlatabilir miyim acaba en azından bakire değilim eşime karşı arzu istek var bacaklarımı açabiliyorum sadece o an geldiğinde bacaklarım kasılıyor nolur yardım edin ya durumum çok mu vahim yoksa düzelebilmem kolay mı off saçmaladım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?