- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #63.661
nasilsin canim neler yapiyorsun, hersey yolundami
teşekkür ederim canım iyiyim elhamdülillah sen nasılsın nasıl geçiyr ramazan???
saol canim bende iyim, güzel geciyor ramazan bende izin telasi icindeyim. alisveris baska isler oraya kos buraya kos.
nasilsin kuzum bebis nasil, nasil gidiyor bakalim hamislik.
kendinize iyi bakin, önce biraz ütü yapim sonra carsiya gidim su ütüyü hic sevmiyom, cünkü 1.ütü siresinda hep kirecten ütümün alti akiyor, ütü yaparken camasir islaniyor, dövücem su ütüyü1.türlü caresini bulamadim kafayi yiyicem 2. elbise dolabim artik almiyor elbiselerimizi yani camasir kuruyunca, ütü zamani gelince banada geliyorlar ben bunlari nereye sigdiricam, diye :26:
kendinize iyi bakin, önce biraz ütü yapim sonra carsiya gidim su ütüyü hic sevmiyom, cünkü 1.ütü siresinda hep kirecten ütümün alti akiyor, ütü yaparken camasir islaniyor, dövücem su ütüyü1.türlü caresini bulamadim kafayi yiyicem 2. elbise dolabim artik almiyor elbiselerimizi yani camasir kuruyunca, ütü zamani gelince banada geliyorlar ben bunlari nereye sigdiricam, diye :26:
nerde bu kizlar yaaa hele sevcihani meraktan ölüyom of ya bu kiz bilmiyormu onu burda merak eden yaslandimi ve diger arkadaslari var. diger kizlar niye gelmiyor. insallah hepsi iyidir.
tekrar meraba kızlar nasılsınız akşama menüsü hazır olan varmı
her gün ne pişircem diye düşünmek istemiyorumm
nerde bu kizlar yaaa hele sevcihani meraktan ölüyom of ya bu kiz bilmiyormu onu burda merak eden yaslandimi ve diger arkadaslari var. diger kizlar niye gelmiyor. insallah hepsi iyidir.
Günaydın kızlarrrrrrrnasılsınız egzersizler nasıl gidiyor bakalımmmm
valla benim dünden yemeğim var arpa şehriye çorbası bi de kabak,patlıcan dolması yapmıstım...bugün bi de tavuk göğsü yapıcam bi arkadaşım da gelebilir o dagelirse bi de tavuk alıp kızartırım ok yeter :)
nazlı meraba nasılsın bebişin nasıl
kızlar, yenen arkadaşlara soruyorum; ilk p...s denemenizi nasıl yaptınız, emla, vs kullndınız mı? Ben de artık p..s deniyim diyorum ama cesaret edemiyorum nedense, bana bir yol gösterin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?