- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.821
ya kusura bakma ama dayanamadım...burda ınsanlar bıırbırlerıne fantazıalrını anlatmyor ayıp ya2 aylık evliyim eşimde yanımda oluyor bana destekçi çıkıyor ve balayında ilişkiye acıdan ağrıdan girilmiyorki ve penis vajinaya değdiğinde neler oluyor nasıl bi zevk çıkıyor
ya kusura bakma ama dayanamadım...burda ınsanlar bıırbırlerıne fantazıalrını anlatmyor ayıp yaklava:...kac kezdır soruyosun yeterrrr...cok merak eıdyosan yaparsın egzersızını denersn pe... bakarsın nasıl bı sey olduguna ..burdakı kzıların hıc bıırı olayın zevk boyutunu dusunmuyor...
:roflol:Ay boş ver sallama, biraz daha saçmalarsa yönetime haber veririz.
Ben bu kişinin erkek olabileceğini düşünmüştüm ama diğer başlıklardaki yazılarına da bakınca yanıldığımı anladım. Kurmaya çalıştığı cümlelerden ve ifade etmek istediklerinden anlaşılıyor ki en fazla 14 yaşında. Çocuk bu ayol :roflol:
Herkese günaydın bu arada
ya bırde o hamıle olabılırım falan dıyordu heralde adet oldu tam hatırlayamıyourm ama sonuc ne olduGünaydın deyince de saziye19 geldi aklıma. O hep günaydın, kimse yok mu der, ben cevap yazana kadar uyumaya giderdi geri :roflol:
Bayağıdır yok sanırım buralarda, iyidir inşallah.
cok cok gecmıs olsun ...heheh burdayım kızzz sayfaları okuyorum kac saattır ne uzun yazmışsınız :) netim yoktu faturayı ödemeyı unutmuşuz kaydirigubbakcemile3 gunaydııın herkezeee nasılsınız.. baya cokmuş egzersız yapan ınsallah basarırsınız kızlar... Dün doktora gıttım adetımın üstünden 20gun gectı.. doktor önce gebelık varmı dıye bakdı cıkmadı sonra suraya uzan dedı soyundum elinde uzunca bı ultrason aleti alttan sokup bakcakdı ay bı heycan bastı benı sormayın orda.. bsardıkdan sonra ılk defa gıttım doktora yendın degılmı vajınısmusu dedı evet dedım 1 ay kadar felan oldu ,ozaman bunu sokmamızda bı sakınca yok dedı ama nasıl ittiriyo bı görsenız bende tavana bakıyorum tabi... sonra canım kasma kendını cevıremıyorum dıyo sonra bıraktım kendımı oldu bakdı etti yumurtalıklarımda hep kist varmış adet söktürücü verdı PROGESTAN dıye bı hap bılen varsa hakkında yorum yapabılır :) opuyorumnanaktan
cok cok gecmıs olsun ...
ıste o bahsettııgn alttan ltorsyon yuzune gıdemıyourm doktora ck korkuyorum yatamam yendım ama aklıma gelınce bıle ck urkuyorum ..canın yandımı nasıl gectı
ck tesekur ederım ..ıste ne bıleym ck urkuyorum o olaydan aynı pe... asamasında hıssetıgım korkuyu hıssedıyorum ..neyse mecbur gıdıcez tekrardan gecmıs olsuntsk canım, acı felan olumuyo canım hıc yanmadı ben tek öyle hanı heycan yaptım ama hıc acımadı zaten ultrason jelı sürüyorya ucuna kayıp gıdıyo ama tabı kendını sıkmazsan.. ilk başta sıktım kendımı niyeyse sonra bıraktım oldu ..ıcındeyken hıc bısey hıssettırmıyo zaten doktor bakıyo önünde monıtor sende ızlıyosun sonra baktımkı cıkarmış bitti diye :)
günaydın kızlar
geçmiş olsun şaziye önemli bir şek değildir umarım
ck tesekur ederım ..ıste ne bıleym ck urkuyorum o olaydan aynı pe... asamasında hıssetıgım korkuyu hıssedıyorum ..neyse mecbur gıdıcez tekrardan gecmıs olsun
heheh burdayım kızzz sayfaları okuyorum kac saattır ne uzun yazmışsınız :) netim yoktu faturayı ödemeyı unutmuşuz kaydirigubbakcemile3 gunaydııın herkezeee nasılsınız.. baya cokmuş egzersız yapan ınsallah basarırsınız kızlar... Dün doktora gıttım adetımın üstünden 20gun gectı.. doktor önce gebelık varmı dıye bakdı cıkmadı sonra suraya uzan dedı soyundum elinde uzunca bı ultrason aleti alttan sokup bakcakdı ay bı heycan bastı benı sormayın orda.. bsardıkdan sonra ılk defa gıttım doktora yendın degılmı vajınısmusu dedı evet dedım 1 ay kadar felan oldu ,ozaman bunu sokmamızda bı sakınca yok dedı ama nasıl ittiriyo bı görsenız bende tavana bakıyorum tabi... sonra canım kasma kendını cevıremıyorum dıyo sonra bıraktım kendımı oldu bakdı etti yumurtalıklarımda hep kist varmış adet söktürücü verdı PROGESTAN dıye bı hap bılen varsa hakkında yorum yapabılır :) opuyorumnanaktan
tsk ederım kristalin annemde söyledı dün kızım sogan suyu ıc dıye ben ozaman bı ocaga koyupda gelıyım lımon sıkar ıcerım
arkadaşlar meraba bende başardım sonunda 2 gün önce hala inanamıyorum yaşadığım okadar olaydan sonra bumuymuş yani diyorum garip bir ruh hali içindeyim mutlumuyum şaşkınmıyım bilmiyorum hala şoktayım heralde netim yoktu o yüzden sizlere teşekkür etme fırsatım yeni oldu destek olan olamayan herkese binlerce teşekkürler Allahın izniyle bu sayfadan okuduklarımla başardım:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?