bitanem haftasonu annemlere gidicektim..cumartesi reglden sonra ilk denememdi..hiç eski aparatı denemeden 2 kat daha peçete sardım..baya ugraştım geç oldu ama oldu hepsini aldım..baya bekledim üzermi giydim çıkarmadan penguen gibi evde dolaştım bi elmle uçtan tuttum çıkmasın die..wc ihtiycm vardı çıkardım gittim wc ye bide baktım ki benim gıymatlı gitmiş..çıktım tekrar aldım aparatı öncekinden daha rahat oldu ama kalkamadım yanmam oldu hafif çıkardım..akşamına denerim pns öyle çıkarım dedim evden eşim geç gelince denemedik çıktık hemen..pazar gec geldik bira geçti sonra gittim ben odama aldım aparatımı vajene azıcık anestol sürdüm gleitgelen sürdüm aparatada booollcaa ultrason jeli sürdüm yavaş yavaş aldım..ıkındım nefes alırken karnımı çekebildigim kadar içeri çektim nefes verirkende karnıma dogru şişirdim aynen tekrar ettim her nefes alışımda içeri dogru rahatlıkla gitti..aparat içimde ucundan tuttum çok yorgun ve uykum vardı o halde uykuya geçer gibi olmuşu

eşim geldi aparat içimde ön sevşme olsn dedim ama bi türlü konsantre olamadım..aparatı çıkardım eşimn pnse jel ben vajene azck anestol ve jel sürdüm eşim içine dogru soktu rahatlıkla gitti inanamadık şaşırdık gözlerimizn içi güldü ben inanamadm elimle yokladım gerçekten olmuştu..rahatlıkla git gel yaptı hızlıda yaptı..ben aparatla gitgel yapamyodum..pns çok yumuşak görndügü gibi deilmiş

aparat öyle sertki anlatamam onu yapıyrz pns yanında hiç ama hiç bişey egzersiz yapanlar bütün samimiyetimle söylüyorum çook rahatt..cnm sonra wc ihtiycm oldu pns çıkarttk gittim geldm tekrar denedik hemen oldu tekrar ggit gellr oldu..ben alttaydım eşim üstte aparatı denedigim pozisyonda yaptım sonradan ben üstte eşim altta geçti öyle rahat olduki anlatamam daha rahattı..ben fkendm gitgel yaptm çok rahat..çok yorulmuştum başta kasılmalarım olmuş sonradan bacaklarm çook agrımıştı..oldu yani bitti

gerçekten bitti ya

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNNNN.. BİRAZ KLASİK OLCAK AMA GERÇEKTEN ÇOOK ABARTMIŞIZ BÜYÜTMÜŞÜZ GÖZÜMÜZDE..pns boyu aparata gelin içerde bekletin hemen ardından pens garanti çözüm yüzde100..