- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #74.021
bende 5 yıllık evliyim inşşş bende yenicem ama ben çok tembelim ya
süpersinizzzzzz ya tbrrrrrrrrrrrr ler ikinizede bekliyordum sizden en kısa zamanda
yaaaaaaaaaaaaa bizde dua edin lütfennnnnnnnnn artık bitsin bu çileeeee reglim şuan artık bi sonraki regle kadar bitirmek istiyorummmm
canım yasayan yasayanın halınden anlar dualarım sızlerle senı cok ıyı anlıyorum
yenen oldukca ınsan kendını kotu hısssedıyor bır yandan ama bır yandanda yenenlere sevınıyor
aynısı bız yenenler ıcınde gecerlı lutfen canım pes etme 5 yılımız heba oldu bos yere
bak ben nekadar korkaktık bakamadıgım o bolgeye ne egsersızler yaptım yendım
acı yok korktugumuz gıbı hıcbırsey degıl ama yenmenın tke sartı azımle pes etmemek
ben cok az parmak egsersızı yaptım ve senın bu sorunu bende sormustum ozamanlarsevgili vajili bacılarım özellikle parmak egzersizi konusunda deneyimli arkadaşlarım bir sorum var? ben bugün 2 parmak 2 boğum aldım hatta 2 parmak yaparken istemeden 3.parmak bile girdi. ıkınarak aldım nefes alarak ama elime değişişik böyle düğüm düğüm deyim bilmem tarif edebildimmi öyle şeyler geldi biraz korktum ama geçti .kaç gün yapayuım canlarım bu egz. ben mum denedim yapamadım kazık gibi bişey rahatsız oldum ya olmadı.tavsiyelerinizi bekliyorum
mınel cetın yada nursena soylemıstı o et parcası gıbı bırsey hanı kapak gorevı goruyor rahımden ıcerı mıkrop bısey gırmesın dıye
onu aparatla yada p. le hıssetmıyorsun canım mumu da pamuga sar canım sonra strecle ustune pre.. gecır ve yavas yavas dene
mum bana parmak egsersızınden cok daha kolay geldı