• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuzular,

Mevcut durumda;

-aybice
-buseumut
-ficklebird
-acemkizi
-burcum_86
-sekeristan
-aquamarin var.

Herkes sonu durumu bildirsin bir bakalım, sopayı ele alıcam az kaldı:)) İyice serdiniz, hadi biraz gaza gelin yahu:)))

Ben bu akşam başlıyorum canım ayy mesaim bitsede eve gidip başlasam kızlzr çok heyecanlıyımm ayyyyyy:))))

sago lbitanem, hersey yolunda cok sükür, bebiş nasıl:)? Sopayı aldım elime yaslandım:)) kel mahmutum artık:)) Bayrama akdar en az 1 gelin çıkacak bu forumdan :37:

maasallah herseyin yolunda olmasina sevindim.:70: saol canim bebisde iyi teyzesi. iyi yapmissin hayatim,zaten 1.rinin sopayi eline almasi lazim.:47: insallah bayrama kadar 1deyil, onlarca gelin cikarrriz.:21::21: kendine iyi bak canim öptüm:54:

Şekeristancım sana gebelik testi alma maceramı anlatayım:))

Hatırlarsınız hamilelik şühem vardı ya benim 10 gün kadar önce gittim eczaneye test almaya, eczane de tıkış tıkış. Ve ne hikemtse erkek müşteri de çoğunlukta , elemnların da hemen hemen hemen hepsi erkek. Tek birtane bayan vardı çalışan, boşta olan erkek eleman, kadın personeel beni gösterdi kız b isn gibisinden bir işaret yaptı, ben de gittim o erkek personele; gayet kendimden emin bir tonla "gebelik testi" istiyorum dedim:)) Nasıl söylediysem adam kızardı:)) ama yine de vermedi, kıza baktı, kızın müşterisi gitmişti o anda kız poşete alelacele sokuşturdu verdi elime:))

Evet nilayım, artık kel mahmut durumuan geçiyoruz hep beraber :19::20::20::20::20: Sakın elektrikler kesildi egzersizimi yapamadım diye bir bahaneyle gelmeyiniz hatunlar, "0" çekerim acımam:20:

Her gün akşamki egzersizinizin durumunu bildiriyorsunuzu, sorun varsa hemen müdahale diyoruz, çok uzattınız ama aaaaaa:20::37::51:

:))))) canımsınız yaaaa şuan iş yapamıyrum kendi kendime yorumlara gülüyrum işin kötüsü kamerada var diyecekler bu kız kime gülüyorr..Eşim benden meraklı egzersizlere başladın mı diye sorup duruyorrr :))9

Şekeristancım sana gebelik testi alma maceramı anlatayım:))

Hatırlarsınız hamilelik şühem vardı ya benim 10 gün kadar önce gittim eczaneye test almaya, eczane de tıkış tıkış. Ve ne hikemtse erkek müşteri de çoğunlukta , elemnların da hemen hemen hemen hepsi erkek. Tek birtane bayan vardı çalışan, boşta olan erkek eleman, kadın personeel beni gösterdi kız b isn gibisinden bir işaret yaptı, ben de gittim o erkek personele; gayet kendimden emin bir tonla "gebelik testi" istiyorum dedim:)) Nasıl söylediysem adam kızardı:)) ama yine de vermedi, kıza baktı, kızın müşterisi gitmişti o anda kız poşete alelacele sokuşturdu verdi elime:))

:))))))))))alemsin yaa geçen bende prezevatif almaya gittim bitane bayan yardımcı oldu ama kıpkırmızı oldu suratım alev alev yandım resmen kız anlatıyo dinleyen kim kaygan olsun dıyebıldım sadece:))))))

:))))))))))alemsin yaa geçen bende prezevatif almaya gittim bitane bayan yardımcı oldu ama kıpkırmızı oldu suratım alev alev yandım resmen kız anlatıyo dinleyen kim kaygan olsun dıyebıldım sadece:))))))

hayatım, benim böyle bir huyum var işte:)) yenmeden nöce de eczannnibirinie ultrason jeli getirtebilirmisiniz diye sordum, eczacı kadın idi. Neden isityorusunu deyince, "ben vajinismusuum" dedim, o ne dedi, biz eşlerimizle ilişkiye giremiyoruz dedim:)) hadi ya ded ikadıncagız kızardı kusura bakamyın faaln oldu:))

Back
X