- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #74.821
merhaba kizlar konunuzu bayadir takip ediyorum... ve bunu yazip yazmamakla cok kararsiz kaldim, kendimden cok utaniyorum....
ben 3 aylik evliyim gerdek gecesinde hic zevk alamadim, aceba bunun nedeni nedir? o geceden sonra 1 ayi geckindir kanamam oldu...
sorunlar daha bitmedi gerdek gecesinden 1,2 hafta sonra karnima agrilar girdi, tuvalete cikamiyordum surekli bi yanma hissetiyordum..
gece cok fenalasttim hemen acile gittik, enfeksiyon kapmisim doktor ilac verdi... cok sukur simdi iyim, ama benim sorunum gerdek gecesinden zevk alamama aceba diyorum bende vajinismus olabilirmiyim? o gun bugundur iliskiden, nefret eder oldum![]()
sen bu özel ve korkarak yaşadığın durumu tatsız 2 olayla atlattın diye böyle.ilk birkaç sefer kimse için sorunsuz ve kolay olmaz.yaptıkça alışıyor oradaki kaslar.hiç korkma,sen özel iki durum yaşamışsın,10kişiden 2-3ünün yaşayacağı bir durum ve geçmiş gitmiş.zevk olayı ilk seferde olmuyo ki,3.4.seferlerde başlıyosun.neden korkarsan o kabusun olur,başaramıycağın,geçemiyceğin bir duvar olur. birdaha aynı şeyler tekrarlanmayacak,bunu tekrar et kendine. temizliğine d eçok özen göster,ayağına kalın çorap-terlik giy mutlaka.eşin de aynı şekilde özen göstersin hijyenine,sorun olmaz.sen gibi başta kanama yaşayıp,uzun sürüp 2. 3.denemelerinde normale dönen bir kişi daha tanıyorum.üzülme korkmadan dene ama önsevişme olsun mutlaka,eşin seni okşasın,öpsün hazırlasın bir süre.eşin senin en yakının,evliliğinizin mutluluğu için bu çift taraflı paylaşımı göstermelisiniz.inan ki kötü bişey değil eşinle bu özel anı yaşamak,en sevdiğinle bütünleşmek,bir olmak.hiç yersiz korkma,geçmiş gitmiş,bundan sonra sorun olmıycak.hani hastayızdır,yediğimiz bişey midemizi bozar o an ve bidaha o yiyeceği her gördüğümüzde o anı hatırlar ve terkarlıcakmış sanki gibi korkar,yemek istemeyiz oysaki tekrarlamıycaktır.öyle bişey seninkide.erteleme daha fazla,eşinle de aran açılmasın.güzelce hazırlan,eşine d ecesaret ver.dıuşa girin beraber,mum yak odada,yatağa geçin ve dediğim önsevişmeyi yapın,hazırlasın seni.gerisi çook kolay olucak.
Son düzenleme: