- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #75.021
cok ııy bır doktorda hastaneye bellı gunlerde gelıyor vakıt sorunu oluyorcanım benim muayenenin güzel geçmesine ve sorunsuz olmansına çok sevindim. sağolsun doktor hanım çok anlayışlı insan psikolojisinden anlayan biri. seninde memnun kalmana sevindim. evime yakın olsaydı kesin ona giderdim ama ne yazıkki uzak. zaten vajinismusu bi kere yenen bi daha başka doktorlara rahatlıkla muayene olabiliyor. önemli olan yolun açılması.fileyi ve pileli eteği hiç unutma demişti banada![]()
ozel muayenesıne gıtsem daha ıyı aslında yada baska doktor bulup ozelıne gıdeym dıyorum bıde o hastane hersey ıkı katı fıyat
bakalım hamılelık donemım gelsınde:)
mınelcım acıklamıs sana doktorun korkularımız yenmemız ıcın soyledıgı seyler:)vajinin file ve etek olayı ne ki?? :)))
normal degılkı bu erkeklerde her gun olabılcek guce sahıpler sadece yaslanınca sorun oluyorhayır canım kural değil de hani sık sık olmuyo anlamında söledim öyle oluyor bana kalsa hergün denerim hyani
nursenacım merhaba.
annemin bana bir tembihi var bende sana söyleyeyim. sende büyüklerine danış daha iyi bilirler tecrübeliler. hamile olduğun zaman doktora sakın alttan muayeneye izin verme diyor annem. ablam 2,5 aylık hamile olduğunda gitmiş doktor alttan baktığı gün düşürmüş. Allah kimseye öyle bir üzüntü yaşatmasın.![]()
ılkdefa duydum dogrumu acaba bu