- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #75.381
Merhaba herkese. ben yurtdisinda yasiyorum ve 20 yasindayim ve 2010 yilinda evlendim. ve sadece 1 kere iliskiye girebildim. olur diye erteledim ama olmadi su an 2011 yilindayiz ve ben yenilerde doktora gittim ama burda bu konuyla ilgili bisi bilmiyolar. doktorum altimdan muayene etti bi sorun olmadigini søyledi ben cok umitli eve gittim ve denedik ve gine olmadi kendimi kasiyorum esim okadar iyi bir insanki bana cok destek oluyor.. yazin turkiyeye ablam gitti ve benim icin bir doktora danisti yani yardim istedi ve o doktor ben yapabilirim demis ben ginede cok umitlenmek istemiyorum hayal kirikligina ugramak istemiyorum. cunku bu yasta bukadar sorun gercekten insani cok yoruyo. neyse ablam bana anlatti ve ben denemeye karar verdim artik mecbur yazi beklemek zorundayim o doktor 13 yillik evli siftleride tedavi ettigini søylemis insan ister istemez umitleniyo. insallah banada yardimci olur o zaman sizlerede tavsiye edebilirim. su an gitmem mumkun degil. neyse banada tavsiyeleriniz varsa lutfen yardimci olun :) severek evlendim esimle birbirimizi hic bu konu yuzunden uzmuyoruz. o cok iyi biri gercekten tek destekcim :) parmak egzersizi doktorumda tavsiye etti ama ben istemiyorum yani sevmiyorum øyle seyleri.. galiba barisik olamadigim icin vucudumla.
aramıza hosgeldın cnm buradakı soylenen egzersızlerı yaptıgın surece kurtulursun bu ılletten...canım o gıttıgın doktorda parmak egzersızı verıcektır sana geçmiş yazıları oku ve hemen egzersızlere basla derım bıraz sabır cesaret ve zmana ıhtıyacın var sen de basarabılırsın...