- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #75.641
çok çok teşekkr ederimm..hoşbuldukk..bu konuyu ööle çok okuyorum ki anlatamam..heran açık sayfalarım...diyorum ya 350. sayfadayımm..yaşananllar hepp aynıı..evet evet bnde aynısını yaşıorum bu kaadar olur diyorum
( ilk gece daha doğrusu sabahı kızlığm bozuldu..yani kanamam oldu tmm yırtıldı dedk..tekrra denedk ama olmadı..doktora gttm evet yırtılmş dedi..deneme yap dedi emlayla pasflora verdi..emlayı aldım bide bebe yağı..ama biz ööle hergün fln denemyrz istemyrz herhalde
15 gn snra emlayla denedk bayağı olduu yarısından çoğu girdi..ööle gelgit olmadı ama...işte çok yanma oldu ara verdk..ondan snraa taaa 1 2 hafta snra denedk yani dün...olmadı..ay ben bi ağladım bi ağladım sinirim bozuldu..olmuo die..banyod otrdum ağladımm..belki çok erken daha ama canım sıkılıo iştee
( okuduğm kadaryla biliorum yapılan egzerszleri..orta parmağımı tamamını sokabiliroum..bgn 2 parmak küs işaretyle denym dedm yapamdım..kalktım
( çok üzülüurm hem eşime hem kendime.eşim çook anlayşlı..o bana moral verio ne ağlıosun dio sanki hiç olmycak dio ama ben elmde değil...emla sürüorum bebe yağı sürüorum neden dn olmadı anlamadım
((ben daha 350. sayfalarda olduğm için buralarda neler oluo blmyrm ama sanırım bi koçluk durumu varr...ay nolur banada yardım edin..söz ne derseniz yapıcam :)))