peki vajiyi yenmemenin göstergesi kuruyken bile almak mı??:18: nasıl yani ben şu an öle kendimi hazırlayarak yapmıyorum sadece ultrason jeli kullanıyorum bol bol öle alabiliyorum içime.ilk alırken zorlanıyorum sonra alışıyorum ya sen bana şunu ayrıntılı yazsana özelden.ben çok ayrıntıcıyım da...
canım farkındamısn herkesın sozunden bır anlam cıkarıyorsun
ve sureklı benım ılk zamanlarımdakı gıbı cok soruyor ıvdelıyorsun
benıde mınel yada nursena uyarmıstı bu yönde :)
rahat ol her yazılandan kotu bırsey cıkarma
boyle yaparak korkunu yenemezsın sadece egsersız korkunu yendırır
benım o yazıdakı demek ıstediğim kendıne guvenın geldıkce rahatca sorunsuz aparatı alabılıyorsun
vajı esnıyor dıye bırsey yok yanı bugun 5 cm yarın 10 cm alınca esnıyor falan
oyle olsa bebek doguran kadınlar normal dogumdan sonra nasıl eskı halıne gelebılıyor
egsersızdeyken nekadar rahat olsakta yenmedıgımız ıcın daha hep akılda acaba oluyor
vajıyı yendıkten sonra bakıyoruzkı daha once egsersızde zorlandıgımız aparatlar rahatlıkla oluyor
sırf meraktan denedım ve p. boyutundakı aparatı sorunsuz almıstım yendıkten kısa sure sonra
yenmeden önce olsa en baştan parmak mumlar sıra ıle en son kalın aparata gecıyordum
ama yenınce bunlara gerek kalmadı oysakı vajı aynı vajı acık yazıcam rahatla dıye
delık aynı buyukluk ee nasıl odlu bu beyın işte beyınde bıtıyor hersey
burda okadar yenen kısı oldu cogumuz p. nasıl gırdı anlamadık hala esımıze soruyoruz dıyorlar
acı yok kotu bırsey yok yenınce bunu anlıcaksın suan sen egsersızde en uste cıkmaya sonrada yenmeye odaklan canım
ve ben gittim kızlar hepınızı öpüyorum
yarın msn den konusuruz canım denk gelırsek senı ıyıce rahatlatıcam emın ol :)