• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar çok şükür bizde halletık ya harbiden bumuydu:32: pozisyonu bulduktan birazda kendını serbest bıraktıktan sonra hiç bisey yokmus yaa şimdi rahat ve inanın zevk alıyorum ne kadar ağlamışım boşuna ya darısı diğer ardaslarımın basına ben ilaç alıyorum korunmak amaçlı ama kocam gecen gece içime boşaldı acaba hamile kalırmıyım acil cevap

tebrikler elis23 :nazar::64::64::64::64::64:

canım nasılsın ? dün yazmışsın bana cevap veremedim ya kusura bakma , deneme yapmadım ben 9 cm denedim yarısı girdi demiştim ya ondan sonra aparatımı 11 yad 12 ye getirince deneme yapıcam bu sefer tam olsun istiyorum fakat regli oldum olucak ağrım çok var egzersizde yapamıyorum çok hassasım şuanda artık regliden sonra devam edeceğim yani 1 hafta tık yok :)))) sen ne yaptın? tekrar deneme yaptınmı?

kızlar bu gidişle topikte kimseler kalmıcak herkes bu işi sonlandırıyo bayram bize iyi geldi hadi bakalım diğer arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz.Egzersizleri ertelemeyen arkadaşlar hep başarıyor,demek ki üzerine düşüp egzersizi sık yapınca bu iş bitiyoo.Bundan sonraki yazılarımız hep BAŞARDIMMM olsun inşaallah.::::))))))))

canım nasılsın ? dün yazmışsın bana cevap veremedim ya kusura bakma , deneme yapmadım ben 9 cm denedim yarısı girdi demiştim ya ondan sonra aparatımı 11 yad 12 ye getirince deneme yapıcam bu sefer tam olsun istiyorum fakat regli oldum olucak ağrım çok var egzersizde yapamıyorum çok hassasım şuanda artık regliden sonra devam edeceğim yani 1 hafta tık yok :)))) sen ne yaptın? tekrar deneme yaptınmı?

canım ben p..s denemesi yapmak istiyorum artık.dün yapacaktık ama ben biraz hasta gibiydim,yemeğimi bile zor yedim ağırlık çöktü.o durumda da zoraki gibi yapmak istemedik.kısmet olursa bu akşam deneyeceğim.bakalım p..s olmazsa yeniden aparata girişirim.ama önce denemek istiyorum.çünkü çok hoşuma gitti bu kadarını bile başarmak.çok güzel bi duyguymuş.reglin 1 hafta sürüyor mu uzunmuş.neyse sonrasında kaldığımız yerden devam ederiz karabiberim.birlikte başladk birlikte bitiriyoruz ne güzel

arkadaşlar biey soracaktım ya ben şimdi egzersiz yapıyorum fakat regli oldu olucam haliyle ara vereceğim lakin ben evliliğimin ilk aylarında doktara gittiğim zaman bana parmak egzersizini reglimde de devam edebileceğimi ara vermemem gerektiğini söylemişti acaba benmi yanlış anladım , okuduğum kadarıyla burdaki bütün arkadaşlar regli olunca ara veriyor .... niyekü neee?

kıs miden bunamicakmı sanki ohalde egzersiz yaparkenn

canım ben p..s denemesi yapmak istiyorum artık.dün yapacaktık ama ben biraz hasta gibiydim,yemeğimi bile zor yedim ağırlık çöktü.o durumda da zoraki gibi yapmak istemedik.kısmet olursa bu akşam deneyeceğim.bakalım p..s olmazsa yeniden aparata girişirim.ama önce denemek istiyorum.çünkü çok hoşuma gitti bu kadarını bile başarmak.çok güzel bi duyguymuş.reglin 1 hafta sürüyor mu uzunmuş.neyse sonrasında kaldığımız yerden devam ederiz karabiberim.birlikte başladk birlikte bitiriyoruz ne güzel

evet canım malesef 1 hafta sürüyor :( ama olsun her işte bir hayır vardır, bitince hemen egzersizlere devam size yetişirim inşallah hep beraber yeneriz şu illeti :)))

tebrik edrim canım sen daha önce görmedim sanki yada hatırlayamadım kusura bakma .bu yenme sürecünü bi özet geçebilirmisi.kaç aydır çekiyorsun.egzersiz yapmışmıydın

karabiber kıs o halde egzersizmi olurmuşş:20::20::20: ben wc ye bile gidemiyorum..doktor olur dediyse anormalmiş normal deilmiş doktorun..:37::37:

Allah hayrını versin güldürdün beni:)) ne yalan söyliyim doktorumu bende hiiiiç sevmemiştim belkide onun için yarım bıraktım ama inanki öyle söyledi hemide internetten bulmuştum kendilerini meşhur doktorlardandı :))))

Back
X