• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şu anda bana da öyle geliyor herkes sormaya başladı çocuk yok mu diye buda üzerimde bir stres yaptı inşallah ben ve benim gibilerde biran önce yeneriz bu durumu ama dediğin gibi tamamen psikolojik insanın kendi vücudunu tanımaması ve yanlış anlatılagelen şeylerden kaynaklı bir durum

en kısa sürede atlatırsın umarım..yenmenin yolu bu forumu sürekli takip düzenli egzersiz ara verme garanti çözüm..

kızlar ikinci denemem de başarıyla sonuçlandı.ama şu baskı hissi çok fazla onu ne yapıcam nasıl geçicek?gerçi bu kadar oldu ya çok şükür ama o baskı hissi çok acaip bişi bağırsaklarım bi tuhaf oluyo resmen.kasmaktan mı kaynaklı dicem ama kasmadığımda da oluyo..git geli çok yavaş yapabiliyoruz o yüzden.

Arkadaşlar emla kremi kullanmak istiyorum ama trombositopeni hastasıyım trombositlerim çok düşük emla kreminin kana temas ettiğini duymuştum bi zararı olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar var mı bı konuda..[/QUOT

o konu hakkında bilgim yok ama anestol de aynı işi görüyor belki onun bi yan etkisi olmaz neden kullanmak istiyorsun vajinismus mu var öleyse krem yerine burayı takip etmeni öneririm yardımcı oluruz cnmm

evet vajinusmusum burayı da takip ediyorum egzersizler yapıorum ama birleşme olmadı henüz bende kremi kullanarak bi an önce olsun istiyorum : (

kızlar ikinci denemem de başarıyla sonuçlandı.ama şu baskı hissi çok fazla onu ne yapıcam nasıl geçicek?gerçi bu kadar oldu ya çok şükür ama o baskı hissi çok acaip bişi bağırsaklarım bi tuhaf oluyo resmen.kasmaktan mı kaynaklı dicem ama kasmadığımda da oluyo..git geli çok yavaş yapabiliyoruz o yüzden.

wuuu tebrikler canım, bende de oluyor o baskı hissi.sanırım alışınca geçecek. çok şükür atlattık o kötü günleri

çok iyi cnm seniii canıı gonulden tebrık edıyorum:)))))))bendede baskılar hala devam edıyor kastıgımızdan bence maaledef kasılmalarım devam edıyor eminim ki gececek o uzden takma cnm kafana bizim git gellerımiz hızlı oluyor ama yüzifadem sekılden sekıle gırıyor :9::9::9::9::9::9:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 1buçuk aylık evliyim vajinismus olduğumu kadın doğum doktoru söyledi ve piskiyatriste gitmemi önerdi. İlk ilişkimiz balayında oldu ve çok acıdı o zamndan beri aynı acı olucak diye korkuyorum ve kendimi kasıyorum ilişkide acı çektiğim için tam olarak olamıyo ne yapmam lazım bilemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

cnm hoşgeldin öncelikle
bu acı olayı kendini çok kasmandan olmuştur canım,zaten acıyacak korkusu yüzünden kendimizi kasıyoruz ve acıyo
sen de bizler gibi egzersiz yaparak bu sorununu çözebilirsin,ilk sayfada kegel egzersizleri var onları yaparak vaji kaslarını kontrol etmeyi öğrenebilirisin
ve daha sonra da serçe parmaktan başlayıp,yavaş yavaş kalınlaştırarak egzersiz yaparsan kendini kasmamayı öğrenebilirsin
aslında hiç acı yok,tamamen beynimizle alakalı zaten egzerszie başladığında sen de göreceksin hiç acımadığını
sadece biraz baskı hissi oluşuyo başlarda,daha sonra o da geçiyo
sen başla egzersizlerine , takıldığın yerleri sor,buradaki herkes sana yardımcı olur
buraya gelip ,egzersizleri düzenli yapıp da yenemeyen yok canım
sadece kendine inan ve egzersizlerine bir an önce başla

canım ikinci denemeyi de hallettiğine çok sevindim,o baskı hissi hepimizde oluştu
ama zamanla geçiyo,o yüzden sık sık yapmakta fayda var
bir de eşin git yaparken nefes alıp,gel yaparken de nefes verirsen çok rahatlarsın,daha da hızlanır

arkadaşlar yazılanları çok okudum ama ben bu hafta sonu emla krem ile denicem kadın doğumcuda ana emlayı önermişti sizin fikirleriniz ne emla konusunda?

ben bu kremi epilasyon yapmadan önce kullanıyorum 45 dakika önce sür yani 45 dakika yada 1 saat önce anca uyuşamaya başlıyo ama dışını uyuşturuyo sen içine sürmeyeceksinki onu zaten sürebilsen parmağını sokabilsen ilişkiye girersin ama içine sürebileceksen işe yarayabilir tatlım dene ama olmazsa hayal kırıklığı yaşama emi o yüzden dedim zamanla geçiyo inannın bana bukadar takmayın dua edin ben bir ömür olmayacak sanırdım ama 3 ay sonra düzelmeye başladım azar azar olsun sizde rahat bırakın kendinizi lütfen bu kadar takmayın ben çok üzülüyorum bunları okudukça ben çok üzülmüştüm geçen sene başıma geldiğpinde lütfen tatlım inanın bana geçecek o gce olacak diye bi şart yokki

günaydın cancağızlarım,size haberim var.ben yarı gelin oldum sanırım:)bayramın son günü iki defa denedik ikisinde de yarısına kadar aldım p..si.iki farklı pozisyonda denedim ikisi de oldu.biraz zorlasa belki tamamı da olacaktı ama eşim zorlanmamı istemedi,bu kadar rahatlamışken yeniden kasma dedi. oldu kadarını yapalım sonrası nasılsa rahatça olur dedik.yarısı bile çok mutlu etti beni.hiç giremiyordu bu kadarı oldu çok mutluyum.inşallah önümüzdeki günlerde tamamı olur.hepinizi öpüyorummmm

Supersın canım ıkı farklı pozısyonda ben daha hala bır pozısyonda kaldım
boyle ıken devam et pes etme sakın coğu gıttı azı kaldı ..

kızlar nasıl olduğunu anlatayım bugün belişcimle msn de konuştuk uzun uzun ben 14 cm yapabildiğim halde hala kafamda erteliyodum ve koçum bugün deniceksin yarın haber bekliyorum ona göre dedi.ben de bu gece egzersiz yamaya hiç niyetim olmadığı halde hadi egzersiz yapayım kendime güvenirsem denerim dedim.ilk önce abdest aldım dua ettim bu illeti çeken herkese.sonra egzersize başladım o koca aparatı alabildiğim halde iş denemeye gelince kalbim çarpıyodu eşim kaç kere geldi gitti yanıma garibim sonra dedim böyle ertele ertele olmicak ne olursa olsun ve çağırdım eşimi.ilk denemede hooppp içerde şok oldum.ben egzersiz yaptığım pozisyondaydım yarı oturur şekilde.inananın hiç acı yok sadece baskı hissi ve afedersiniz biraz çişim geldi:1: o kadar...kastığım için gitgeli çok yavaş yavaş yaptı ama inanın hiç acımadı.sonra ben üste geçtim yapabilicek miyim diye onu da rahatlıkla aldım hatta ben üstteyken git gel yaptım rahatlıkla.sanırım kontrol bende olduğundan daha rahattım.işte bu kadar şimdi sıra git gel kısmına alışmakta.allahım sana şükürler olsun.bu derdi çeken kimse kalmasın inşallah.hergün dua edicem belişşşşşşşşşşş senin tetiklemen sayesinde dile benden ne dilersen:21:

canım zatı senın kı bıtmıstı aparatta benı bıle gecmıstın :) cok sevındım cnaım kurtuldun
neguzel ustte ıkende denedın supersın ;)

Kızlar çok şükür bizde halletık ya harbiden bumuydu:32: pozisyonu bulduktan birazda kendını serbest bıraktıktan sonra hiç bisey yokmus yaa şimdi rahat ve inanın zevk alıyorum ne kadar ağlamışım boşuna ya darısı diğer ardaslarımın basına ben ilaç alıyorum korunmak amaçlı ama kocam gecen gece içime boşaldı acaba hamile kalırmıyım acil cevap

guzel haberler üst üste:46: tebrıkler elis senıde kurtardık bu ılletten:29:

30 ekimde başardım

ama o tarihten sonra eşimle tekrar birlikte olmadık...

adam resmen kaçıyo...

çok canım sıkkın çoookkk

ben yanlış birşeyler mi yapıyorum
bir bilsem

ooofffffffffffff ooooffffffffffffffffffff

ah ah o sorun bendede mevcut yenınce degerımız gıdıyor galıba :(

kızlarrrr merhabaaaaaaaa nabersinizzz :)) memleketimde olunca pek giremiyorum bugün doktora gittim ultrosondan baktım bebeğimee 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi doktor yani ben vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :))) ve cok şükür hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajiyi Allahıma şükürler olsun darısı diğer arkadaşların başına inş. :))

yendıgınde hamıleydın demek ıyıkı hamıle oldugunu bılmeden yenmıssın yurekten tebrık edıyorum canım
hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşAllah :29:

o hıs bendede hala var zamanla gıdıcek dıye umut edıyorum bakalım ..

Back
X