- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #76.541
Aperat dediğiniz şey ne oluyor nerden alıyorsunuz yada nasıl yapıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım azıcıksa bunu nıye kafaya takıyorsunkı onemlı olan ilişkiyi yasıyorsun :)evet cnm cok az dısarıda kalıyor ben sırtüstü yatıyorum öyle deniyoruz.kadının üstte oldugu pozısyon bana itici gelıyor yani öyle hiç yapamayacagımı dusunuyorum
canım ben vajıye aynada bakamazdım bıle 5 yıl dıle kolay boyle yasadımcanım saol cevapladığın için ben parmak egzersizlerini yapamam gibi geliyo aklıma gelince bile kötü oluyorum ama sorun öyle çözülecekse yapmam gerekiyo sen ne aşamadasın sormamda sakınca yoksa
merhaba arkadaşlar. 2 gündür hastayım migrenim tuttu, midemde bulanıyor. hiç bişey yapamıyorum :S
slm hatunlar.......
merhaba arkadaşlar. 2 gündür hastayım migrenim tuttu, midemde bulanıyor. hiç bişey yapamıyorum :S
bu gün son canım artık gidiyor.
canım patim
sonbahar sendromu yaşıyor olabilir eşlerimiz.
benim bildiğim erkekler prez. sevmiyorlar.
heleki ilk denemelerde hissetmek istiyorlar.
bence sende yavaş yavaş prez. olmadan dene.
bakarsın daha heveslenir eşin.
canım arkadaşım bende sizleri özledim. ne mutlu bize böyle bir topikte buluştuk![]()
Aperat dediğiniz şey ne oluyor nerden alıyorsunuz yada nasıl yapıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz acaba
cnm hoşgeldin,yoktun bikaç gündür
naptın,nasıl keyifler?
cnm slm,nasılsın?bugün biraz daha iyi misin?
iyiyim canım sen nasılsın. misafirlerim vardı.
iki doktora gittim. biri iltihabı farketmedi.
diğeri iltihap var dedi vagi hex adında fitil verdi.
bugün 10. gün. 12 tane vardı.
dün akşamdan beri sağ yumurta tarafımda ağrı oluyor ara ara.
akrabalar bayramda başka bir doktoru önerdi.
ona gitsemmi diyorum.
ama önce eşimin spermiyogram testini çıkaralım diyorum.
çünkü doktorlar hemen onu soruyor. inşallah bizlerde hamile oluruz.
4 cuma 1000 defa Ya Evvelü dersek bebeğimiz olurmuş.inşallah
bi de 707 defa Ya Varis demek lazımmış.
doktor ıltıhabı nasıl farketmez ya
inşallah canım hayırlısı ile bebiş haberı alırız senden
duadan büyük destek yok olucak inşallah
iim canım sen nasılsın yoktun kaç gündür.herkese ne olmuş böyle .özellikle yenen arkadaşlarımıza????çok sıkıntılı gördüm sizi.malesef benimde derdim var yaa.artık eşim aparat falan görmek istemiyor kaç cmlik apart oldu hala sen bişey yapamıyorsun diyor.bende gizli gizli yaptım bugün .napmam lzaım size.denemeden önce apartı yarım saat kadar bekletmek istiyorum onu bile istemiyor.direk deniyor.öyle oluncada ben geriliyorum
.napcam benn yaaa aparat bugün 13cm kadar vardı galiba.
slm arkadaşlar ben bu sitede yeniyim
geçmiş olsun canım. inşallah iyileşirsin. üşüttün belkide.
cok gecmıs olsım canımbugunde pazar ezcaneler kapalı ılacın varmı canım ?
oo selamm aybıce nasılsın napıyorsun ?