• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu 3 günde sadece aparat egsersizi yaptınız. günde kaç saat çalıştınız

papatyacım. belinaysu aramıza yeni dahil oldu. doktorunu tavsiye etmek istiyor. benim sana tavsiyem paran cebinde kalsın. buradaki arkadaşlar Allah rızası için sana yardımcı olurlar emin ol. emla falan kullanma hiç gerek yok. beynine kabullendir yeter. kayganlaştırıcı yeterli.

iyi geceler kızlar umarım herkes iyidir valla sakın arayı açmayın başaranlar okudum geçen sayfalarda ondan yazıyorum beynin bi kere buna alışması gerek bende ilk başardığımda 2 gün ara verdim başta dedim acep olmayacakmı sonra diğerlerinde önce aparat sonra pen..s denedim ama şimdi direk oluyor git gelde sıkıntı vardı oda şuan bir pozisy..da çok rahat diğerleride zamanla olur sanırım ama hiç acı çekmiyorum sadece azcık jel kullanıyorum eskisi gibi merasimle aparat anestol vs.. yok artık sadece jelim varr sakın ara vermeyin gecenin bu saati gaz vereyim dedim bakın ben 5 senedir yenemiyordumm çok fenaydı artık psikolojim ama nolur biraz cesaret
1-ORDA BİR DUVAR YOK İNANIN BENDE ÖLE SANIYORDUM VE KORKUM OYDU BURDA DUVAR VAR ZORLARSAM DELİNECEK PUHAHAA GÜLÜYORUM ŞİMDİ ORASI UÇSUZ BUCAKSIZ BİR YERR!
2-ACI KASMADIĞINIZ VE YETERLİ ISLAKLIK OLDUĞUNDA YOKK!! ACI ZATEN YOKTA YANMA DİYELİM BİZ ONA
3-EN BAŞTA EGZERSİZ YAPIN İÇERDE BEKLETİN SONRA ARDIDAN P..Sİ DENEYİN
4-PEN..S KORKUNUZ VARSA BENİM GİBİ APARATI PEN..S BOYUNDA YAPIN(BEN PAMUKLA YAPTIM ISLATTIM ŞEKİL VERDİM PREZ..FE GEÇİRDİM O SIRADA FORMU OKUDUM NEFES ALIP VERDİM HEM DAHA YUMUŞAK HEMDE BENİ ÜRKÜTMÜYOR:))) SONRA GİRİNCE HEPSİ HAFİF YANMA OLDU AMA KASMAYI BIRAKINCA GEÇTİ HEMEN ARKASINDAN PEN..LE DENEDİK TABİKİ BOYUTLARI AYNI OLDUĞUNU BEYİN ANLADIĞI ÇİN CUK DİYE OLDU
VE BEN SEVİNECEĞİM YERDE ASLINDA BAŞTA ÇOK ÜZÜLDÜM BUMU 5 SENEMİ ESİR ALAN BENİ EKSİK YAPAN DEDİM GERÇEKTEN HİÇ BİR ACI YOK CESUR OLUN OLACAK OLACAK OLACAK İNANINNN:34:

ben bu gün ilk kez çalıştım egsersizlere . zaten sizlerle bugün tanıştım daha. biraz yanma var normal mi

maşallah canımın içi çok sevindim senin adına bayram dönüşü güzel haberi senden aldık. inşallah daha niceleri yener bu illeti. aslında çok basit ama beynimize kabul ettirmek önemli olan. :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:Eki Görüntüle 287605 Eki Görüntüle 287606 Eki Görüntüle 287607

allah razı olsun canım.sen nerelerdesin göremiyorum seni.ya kızlar benm de misafirim var iki gündür yatılı onun için giremiyorum topiğe deneyemiyorum da:( neyse artık yarın devam ederiz inş..ösledim sizi:21:

yenı taze gelınler nasıl bır duygu yenıpte yenı gune baslamak bırazda duygularınızı alalım:16:

ilk baslarda kurdan coplerını bıkactane bırlestırıp streclyıoruz sonra ustune preze. yada amelıyat eldıvenı takıyoruz
ılerkı asamalarda parmaklar tek ıkılı parmak gıbı
daha ılerdede bakkaldakı mumlardan bırını alıp ustunu ınce tabaka pamukla sarıp kagıt havluyla kalınlastırıyorz
strecleyıp prez. gecırıyoruz ustune zamanlada dahada kalınlasıtıroyuz malzemeyı daha cok sararak kendı yaptıgımz aparatlar boyle
bıde aparatta ucu daha once govdeye dogru hunı seklınde olması daha ıyı oluyor

ayyy canım sorma.üzerimden öyle bi yük kalktı ki tarifi imkansız.ama hemen yatılı misafirlerim geldi ve ara vermek zorunda kaldım neyse yarın gidiyolar.ben de topiğe koşucam hemen:)

merhaba belinaysu

doktor önerisi isteyen arkadaşlara mutlaka doktor ismini verelim ama öncelik olarak vajinismusun beyinle alakalı olduğunu bildirelim diye düşünüyorum. bende doktora 2500 verdim. ama bu topiği kadınlar kulübünü daha önce bulsaydım iki bilezik kolumda kalacaktı. gideceği varmış diyorum ne yapalım. sende biliyorsun çok zor bir şey değil. doktorunda tek yaptırdığı egzersiz. inanıyorum buradaki bir çok arkadaşımız kendisi başaracak kapasitedeler. :13:

beyin de bittiğini ben de söyledim yapamayanlar için dok ismi verdim sordular ilk başta ev de yapmak için yardımcı oluyorum emla hiç yakmad i yardım isteyenlere ederim neyse kızlar iyi geceler

allah razı olsun canım.sen nerelerdesin göremiyorum seni.ya kızlar benm de misafirim var iki gündür yatılı onun için giremiyorum topiğe deneyemiyorum da:( neyse artık yarın devam ederiz inş..ösledim sizi:21:

bayramdan dolayı ara sıra bakıyordum canım. bayram bitti yavaş yavaş toplanıyoruz. senin adına çok sevindim. başaracağına inanıyordum zaten :46::46::46::46::46::46::46::46: :32::32::32::32::32::32::32::32:

beyin de bittiğini ben de söyledim yapamayanlar için dok ismi verdim sordular ilk başta ev de yapmak için yardımcı oluyorum emla hiç yakmad i yardım isteyenlere ederim neyse kızlar iyi geceler

sağol canım. emlaya başlayanların bazıları zor bırakıyor. bazılarıda çok hissizleşiyor. bu yüzden yeni başlayan arkadaşlara öncelik olarak sadece kayganlaştırıcı öneriyoruz. sağol desteğin için.

sağol canım. emlaya başlayanların bazıları zor bırakıyor. bazılarıda çok hissizleşiyor. bu yüzden yeni başlayan arkadaşlara öncelik olarak sadece kayganlaştırıcı öneriyoruz. sağol desteğin için.

ben çabuk bıraktım şu an birşey kullanmıyorum apartı olmayanlara serçe parmağı ile başlasın derim şu an ben de hamilelik için uğraşıyorum ınş hepiniz bu sorunu halledersnz

ben çabuk bıraktım şu an birşey kullanmıyorum apartı olmayanlara serçe parmağı ile başlasın derim şu an ben de hamilelik için uğraşıyorum ınş hepiniz bu sorunu halledersnz

bende iki ay önce yendim canım. polikistik over var yumurtalarımda. iyi doktor araştırıyorum. biri bitti. öbürü başladı. inşallah hepimizin hayırlısıyla hiç sorunsuz şekilde sağlıklı sıhhatli evlatları olur en tez zamanda. nursenamız başı çekti. darısı bizlere inşallah.

uzun zamandır giremedim foruma bazı gelişmeler kaydettim bunu paylaşmak istedim.ama yine de tam bi sevinç yok aslında.çünkü daha öncesinde 18ekimdi 1 kere p almıştım tam olarak ama bir ilişki olmadığından emin değildim yenip yenmediğime.bunu paylaşmıştım sizlerle ve tekrarı olur demişti bazı arkadaşlarım beni umutlandırmışlardı sağolsunlar.evt sonrasında 25ekimde tekrarladım aynı şeyi çok şükür.1 aylık süre içinde normal bi ilişki yaşayamadık çok denememde tam alamadım bile p..si.aşırı bi yanma oluyo yapamıyorum anestol kullanmama rağmen bazen hiç alamayorum.sizden yardım istiyorum özellikle yenenlerden.yendikten sonraki ilişkilerinizde rahatmıydınız nasıl aşama kaydettiniz?yaşadıklarım normal mi?
yenenler nolur yardımcı olun bu seviyeye gelmemde katkınız çok Allah razı olsun forumdaki herkesten.ayrıca ben egzersiz de yapamıyorum aparat içinde tut dene diyebilirsiniz ben aparatla hiç çalışamadım sadece tek parmak yapabiliyorum.nolur yol gösterin.doktora gitsem anlatamıycam bu kadar biliyorum.

bende iki ay önce yendim canım. polikistik over var yumurtalarımda. iyi doktor araştırıyorum. biri bitti. öbürü başladı. inşallah hepimizin hayırlısıyla hiç sorunsuz şekilde sağlıklı sıhhatli evlatları olur en tez zamanda. nursenamız başı çekti. darısı bizlere inşallah.

bende kis varmış ilaç verdi ama çocuk için çalışma yaptığımız için içmdm ınş kis çocuğa engel değildir neyse şu an çıkmam lazım yarın yorumları okuyorum iyi geceler kızlar bu arada gebe kalmak için meryem süresi nı 41 gün okumak iyi geliyormuş bu şekilde cook gebe kalan olmuş bilgine canım

bayramdan dolayı ara sıra bakıyordum canım. bayram bitti yavaş yavaş toplanıyoruz. senin adına çok sevindim. başaracağına inanıyordum zaten :46::46::46::46::46::46::46::46: :32::32::32::32::32::32::32::32:

evet ben de yaklaştığımı düşünüyodum ama bana kalsa son aparatımla biraz daha çalışırdım sağolsun belinay beni zorladı bu gece dene muhakkak haber bekliyorum dedi tabi ben de koçumu kıramadım :) ve o gece halloldu çok şükür.ama 2 gündür misafirim var deneme yapamıyoruz haliyle.neyse artık yarından itibaren devam ederiz inş..bu arada yeni gelen arkadaşlar doktora gitmeden önce lütfen bu topiğe takılın bakın bizler yaptık siz de yaparsınız ne farkımız var??sadece azim sabır ve biraz cesaret lütfen pes etmeyin yendikten sonraki duygu tarifsiz...hepimiz yardımcı oluruz size yeter ki siz isteyin..allaha emanet olun kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere...

uzun zamandır giremedim foruma bazı gelişmeler kaydettim bunu paylaşmak istedim.ama yine de tam bi sevinç yok aslında.çünkü daha öncesinde 18ekimdi 1 kere p almıştım tam olarak ama bir ilişki olmadığından emin değildim yenip yenmediğime.bunu paylaşmıştım sizlerle ve tekrarı olur demişti bazı arkadaşlarım beni umutlandırmışlardı sağolsunlar.evt sonrasında 25ekimde tekrarladım aynı şeyi çok şükür.1 aylık süre içinde normal bi ilişki yaşayamadık çok denememde tam alamadım bile p..si.aşırı bi yanma oluyo yapamıyorum anestol kullanmama rağmen bazen hiç alamayorum.sizden yardım istiyorum özellikle yenenlerden.yendikten sonraki ilişkilerinizde rahatmıydınız nasıl aşama kaydettiniz?yaşadıklarım normal mi?
yenenler nolur yardımcı olun bu seviyeye gelmemde katkınız çok Allah razı olsun forumdaki herkesten.ayrıca ben egzersiz de yapamıyorum aparat içinde tut dene diyebilirsiniz ben aparatla hiç çalışamadım sadece tek parmak yapabiliyorum.nolur yol gösterin.doktora gitsem anlatamıycam bu kadar biliyorum.

cnm sanırım bi sıkıntı olmuş sende,çok yanma var diyosun belki tahriş falan olmuştur ya da enfeksiyon,öncelikle bi doktora git istersen,tahrişi ve enfeksiyonu önleyici bi krem ya da ilaç verir
haliyle bu yanmadan dolayı da sonuna kadar alamıyosun
eğer tahriş falan yoksa da kendini fazla kasıyosundur,aparat yapmadım demişsin,sadece tek parmakla yapmışsın egzersizini
tekrar şöyle bi egzersizlerini hızlıca tekrar edebilirsin,yani penis kalınlığında aparata kadar yaparsan iyice alışırsın gibime geliyo
bende böyle sorunlar olmadı canım,rahatlıkla ilişkiye girebiliyorum,yanma da yok
yani bi doktora git derim ben,moralini de bozma
çünkü sen bi kere yendin bu illeti,bi daha olmaması için bi neden yok
böyle düşünürsen inan çözümü çok daha kolay olur

Back
X