• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben yeneli daha 50 gün olmuş ama 1,5 aylık hamileyim diyorum ya hep hamile kaldığınız tarihi değil son adetinizin ilk gününü baz alıyor doktorlar bu konularda ne cahilmişim hergün daha iyi anlıyorum.:26:

merhaba lütfen birileri bana yardım etsinn çünkü artık dayanamıyorum tam 10 yıllık bir flörtün ardından 6 ay önce evlendik ama malesef hala ilişkiye giremedik evlendikten sonra herşey çok güzel olacak diye düşünürken bu kabus girdi hayatımıza ben ne yapacağımı bilmiyorum çok okudum ama ben parmak egzersizi yapamıyorum aklıma getirdiğim anda midem bulanıyo bacaklarım kasılıyo ne yapacam bilmiyorum çok üzgünüm evliliğim mahvoldu eşimin benden soğumasından çok korkuyorum...

canım başka yolu yok hepimize başta öyle geldi ama sonra baktık bşka çıkar yol yok denedik bir başlayınca gerisi geliyor, parmağınla yapamıyorsan aparatla başla canım hepimizin senelerine maloldu sen daha başlardasın yenmen daha kolay,ama bir an önce başlaman gerekiyor doktora da gitsen egzersiz yapacak galiba başka yolu yok.:34:

evet başka çarem yok biliyorum ama o konuyu aklıma bile getirsem nefesim daralıyo ölecek gibi oluyorum napacam ben yaeşim eve gelsin istemiyorum sürekli bahane uyduruyorum hastayım diyorum bıktım bunlardan neden ben böyleyim üstüne birde kpss çalışıyorum güya kafam rahat değilki her an aklımda nasıl olacak ne yapacam...

evet başka çarem yok biliyorum ama o konuyu aklıma bile getirsem nefesim daralıyo ölecek gibi oluyorum napacam ben yaeşim eve gelsin istemiyorum sürekli bahane uyduruyorum hastayım diyorum bıktım bunlardan neden ben böyleyim üstüne birde kpss çalışıyorum güya kafam rahat değilki her an aklımda nasıl olacak ne yapacam...

canım hepimiz aynı durumdaydık ama bir yerde canımıza tak etti başladık benim 3,5 yılıma maloldu 5yıllık 10 yıllık arkadaşlar var
bu kadar kolay bişey yüzünden hayatı hem kendimize hem eşimize zindan ettik, sen de yılların geçmesin istiyorsan bir an önce sakinleşip başla, eline bir ayna al sadece bak sonra ıkın açıldığını göreceksin önce kendi vücudunu tanıman gerek.

nilayy_84 canım muhabbetını karsılıklı atışmamızı özledim :)
herkes bı toparlanalımda egsersızcılerın tepesınde olalım :)

ficklebird taze gelın senden 2. 3. 4. haberlerını beklıyoruz artık :16:

nursenacım hamılelıgın nasıl gecıyor canım

bugun esım evde hazır onu yakalamısken ben kacıyorum kızlar :23: akşam güzel haberlerde görüşürüz:16:

bende özledım tatlım yaa:)))bayram gırdı araya uzak kaldık

egzersızcılerrr elınızı cabuk tutun 2012 de bu topıği hamişlik topiği yapalım:9::9::9::9:

bak halayımı bile çekmemiş walla ben o heyecanla kim çekti kim çekmedi hatırlamıyorum:) evet farkettim canım msnde de yoksun.bi konuştuk bi daha yok oldun neyse daha çok şey var size danışacağım...rahat yok anlayacağınız.bu arada koçluk muhabbeti ilk günlerde çok iyi gidiyodu şimdi herkes boşladı koçlar kendinize gelin(benim tuzum kuru ya:1:)alın elinize kızılcığı kimsede tık yok.

evet yaa bayram bitti herkez bi kendıne gelmeli artık:)))ee artık sende bir koçsun sana şimdi öğrenci gerek:9::9::9::9:

ben okudum da tam analamadım vajinismus tam olarak nedir? yani kadın kendini kasıyo erkek penisini sokamıyor öyle bişey mi kafam karıştı yav

merhaba lütfen birileri bana yardım etsinn çünkü artık dayanamıyorum tam 10 yıllık bir flörtün ardından 6 ay önce evlendik ama malesef hala ilişkiye giremedik evlendikten sonra herşey çok güzel olacak diye düşünürken bu kabus girdi hayatımıza ben ne yapacağımı bilmiyorum çok okudum ama ben parmak egzersizi yapamıyorum aklıma getirdiğim anda midem bulanıyo bacaklarım kasılıyo ne yapacam bilmiyorum çok üzgünüm evliliğim mahvoldu eşimin benden soğumasından çok korkuyorum...

canım öncelikle hoşgeldin.bu siteyi bulduysan gerisini düşünme allahın izniyle yenersin.fakat düzenli şekilde bıkmadan yılmadan çalışman lazım.eğer sabredip düzenli olarak egzersiz yaparsan en geç 10 güne hallolur sıkıntın o da en geç yani.lütfen canını sıkma ve bir an önce egzersizlere başla yapamam kelimesini at kafandan hepimize zor geldi ama hiçbi şey zahmetsiz olmuyo.o da senin bi organın senden bi parça neden mideniz bulanıyo ona kötü bi şeymiş gibi yaklaşmayı bıraktığınız zaman mide bulantınız da geçicektir.burdaki arkadaşların hepsi sana yardımcı olur istediğini sorabilirsin kolay gelsn canım...

Back
X