• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaaa msne eklermısınız konusmak ıstıyorum lütfenn benım sıkıntım uzunluguyla ılgılı degıl kesınlıklee yanı öylemı oluyor herkesın kı bılmıyorum benım parmagım dha uzun olsa gıder yanı orası ucsuz bucaksız bır yermıs gıbı geldı ama kalınlıkta sıkıntı var ve parmak ıcımdeyken ön tarafa dogru bır et kıtlesı sarıyor parmagımı ve bıraz bastırdımmı zonklama ve yanma yapıyor ama bu et zar gibi bişey degıl gerıye dogru (rahıme) devam etmekte gıbı geldı bana yada ben beynımde oyle algılamak ıstıyorum bılmıyorum.. eger eklersenız benı anlatmak konusmak ıstıyorummmm dayanamıyorummm ben bu caresızlıgeeee artık bu işi zevk için yapanlar var dıyorum kendi kendimeee muhafazakarlıgını yıtırmıs toplumlarda 14 yasındakı genc kızlar sadece zevklerı ıcın birleşme yasıyorlar dıyorum kendimi tatmin edıyorum bende yapabılırım dıye ama malesef hep hüsrannnnn :(( lütfen birilerine msnimi veryim kızlarrrrrrr ekleyın benıdeeeeeeeeeeee :(((

şekerim özeline yazdım:34:

yaaaa msne eklermısınız konusmak ıstıyorum lütfenn benım sıkıntım uzunluguyla ılgılı degıl kesınlıklee yanı öylemı oluyor herkesın kı bılmıyorum benım parmagım dha uzun olsa gıder yanı orası ucsuz bucaksız bır yermıs gıbı geldı ama kalınlıkta sıkıntı var ve parmak ıcımdeyken ön tarafa dogru bır et kıtlesı sarıyor parmagımı ve bıraz bastırdımmı zonklama ve yanma yapıyor ama bu et zar gibi bişey degıl gerıye dogru (rahıme) devam etmekte gıbı geldı bana yada ben beynımde oyle algılamak ıstıyorum bılmıyorum.. eger eklersenız benı anlatmak konusmak ıstıyorummmm dayanamıyorummm ben bu caresızlıgeeee artık bu işi zevk için yapanlar var dıyorum kendi kendimeee muhafazakarlıgını yıtırmıs toplumlarda 14 yasındakı genc kızlar sadece zevklerı ıcın birleşme yasıyorlar dıyorum kendimi tatmin edıyorum bende yapabılırım dıye ama malesef hep hüsrannnnn :(( lütfen birilerine msnimi veryim kızlarrrrrrr ekleyın benıdeeeeeeeeeeee :(((

canım et kıtlesı dedıgın seu hepımızde oluyor bu sakın rahatsız etmesın seni anormal bırseyyok bunda uzunluk konusunda dogru dusunuyorsun en konusunda da fazla takılma onu aparatlarla asacaksın kademe kademe yapacaksın her yaptıgında alıstıktan sonra bıraz daha kalınlastıra kalınlastıra alısacaksın sen sadece egzersıze yogunlas baka hıcbırseyi takma kafana...

ya bende et fln yok :) ama haa bana küçücük bi yer gibi gelio...yani rimeli kalınlaştrp sokabiliorum ama ilk giriş küçücük gibi..ilersi kocamannn...o yzden ben ilşkide yapamıorum işteee :(((

aynı sorun bendede var arkadaşlar 3 haftalık evliyim birlikte olamıyoruz p..sin ilk kısmını ben üsteyken alabiliyorum ama ilerletemiyorum eşim veya ben tek parmak sokmakta problem yok ama ben çok kaçtım galiba korkudan erteledim hep burada yazanları okudum ceseratlendim jinekolaga gittim bu hafta psikolojik dedi muayene edip bi uzmanın numarasını verdi 6000tl dedi kadın telde şok oldum. Burada bir parmağı soktuktan sonra ilerlemenin kolay oldunu okuyunca çok sevindim ben ileri geri yapamıyorum hiç ilk iş tek parmak ve jel ile denicem ileri geri inş başarırım bende yorum ve yardımlarınızı bekliyorum

olessa sen bu işi halletmiştin bana bi akıl ver. parmağı çok kolay yaptım ama aparatta zorlanıyorummmmm. niye kine

Önce serçe parmak sonra işaret sonra orta parmak,sonra 2 parmak sonra eş parmakları aynı sıra 2 parmakta ileri geri yapabildiğinde eşin p...se geç canımm...ben bu sekil denedim aparat beni çok gersiği için hiç denemedim..k.gelsin

rimelin hepsini içime alabildim diyen kimdi arkadaşlar. nasıl başardınız hellllllllllllllllppppppppppppppppppp

bendm cnmm...rimeli havlu kağıt peçeteyle sardım üstünede streç flmle sardım bebe yağı sürdüm..uzandım koltuğa ıkınarak sokmaya çalştm aynayada bak cnm gör yerini...birazı girince yavaş yavaş ıkınarak ittir..hepsi girio ztnnn sonuna kadar soktum ben yavaş yavaş çıkardım tekrar soktum...

bendm cnmm...rimeli havlu kağıt peçeteyle sardım üstünede streç flmle sardım bebe yağı sürdüm..uzandım koltuğa ıkınarak sokmaya çalştm aynayada bak cnm gör yerini...birazı girince yavaş yavaş ıkınarak ittir..hepsi girio ztnnn sonuna kadar soktum ben yavaş yavaş çıkardım tekrar soktum...

ilk denediğinde mi alabildin içine

slm canım :))) ficklebird yenmişti en son onu bilyorsun zaten , yeni gelen çok var ama baya hızlılar :)))) bizi geçicek gibiler .....

oo hadi maşallah herkes yensşn geçsinler olsun. bizimde reglimizz bitsin bizde yapıcaz. biran önce egz. yapmak istiyorum :) kasımda bitsin bu iş karabibercim.
Kasım da aşk başkadır diyelim bizde di miii :):nazar:

ya aparatta niye bu kadar zorlandım anlamadım yaaa.

canım aparat derken neyle denediğini anlamadım ama sana mumu öneririm ucunu biraz incelt ( ucunu derken ilk sokacağın yeri biraz incelt sonra kalınlaşsın ) yavaş yavaş nefes alıp ver , nefesi verirken yavaşca içeri ittir bu arada kayganlaştırıcıyı bol sür bak nasıl giriyor ....

Back
X