Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok kız kaçmıyorum işyerinde çok yoruluyorum eve gidip yemek yedikten sonra eşime diyorum beni bir saat sonra kaldır egzersizimi yapacağım diyorum yatış o yatış kalkamıyorum vallaaa :))))

bilirim çalısırken cok zor bende yapamıyordum ama işime gelmıyordu

ne yaparsan kar unutma 5 dk 5 dk dır...

evet tatlım haklısın çok erteledim ama aklımdan hiç çıkmıyo, inşallah en kısa zamanda güzel haberi veririm size..

başarıcam inşallah tatlım, kendime güveniyorum Allahın izniyle.. senin yendiğine de inan o kadar sevindim ki.. Rabbim daim etsin.. İstediğin zaman hayırlı evlat versin.. Allaha emanet olun..

cnm çok geçmiş olsun,aman dikkat et kendine
ter atmaya çalış yorganın altında,tam hastalık havaları

canım bir defa yarısını aldıysan,tamamını da alırsın hiç merak etme,ama eşin sonuna kadar girmeden git gel yaparsa haliyle çıkar,sen de bunalırsın,onun sertleşmesi de kaybolur
bence sen onu yönlendir iyice sonuna kadar girdikten sonra git-gel yapsın.
moralini bozma canım,bugün olmaz yarın mutlaka olur
böyle böyle başaracaksın...

iyi gidiyor mavi arabaaacım. ama dün aparatta zorlandım yaa. bi de ben sadece akşamları çalışabiliyorum. vaktim pek olmuyo

canım çok normal zorlanman,ama pes etme,bir daha dene,yavaş yavaş milim milim ilerletmeye çalış nefes alıp vermeyi ve ıkınmayı da ihmal etme
akşamları da olsa yarım saat mutlaka kendine vakit ayırmaya çalış canım,malum kış geldi geceler upuzuuuun
kolay gelsin canım...

güzel haberini bekliyoruz hayatım ,allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…