- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.201
durmak yok yola devam albuneaa yarısma baslatıyoo hazırlanın derım ben
bitti gibi canım yarın egzersizlere başlıyacağım :)))
Ne yarışması canımmmm :))))))))))
birkaç gündür egzersizi boşladım yaa yorgunluktan yapamıyorum offf(((((
tatlım bizim yarışmalarımız var vajıyı ilk kim yenecek yarışma duzenlıyoruz
HADİ BAKALIM SONA AZ KALDI İNŞALLAH
Bende yarışmacı olarak katılayım mı belki bu sayede egzersizlerimi aksatmamm :)))
kaçmak yoookkkk......egzersızı bırakmak yookkkkk....
tabi tabii albuneaa hıcbırınızı affetmez wallaaa
kıslarrrrrr size iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok kız kaçmıyorum işyerinde çok yoruluyorum eve gidip yemek yedikten sonra eşime diyorum beni bir saat sonra kaldır egzersizimi yapacağım diyorum yatış o yatış kalkamıyorum vallaaa :))))
kasım güleeri:)))))))))) bana şans dileyinnn
evet canım ya merak ettik seni,ama sen de çok erteledin be canım
tamam yoğunsun,yorgunsun ama hep öyleyiz
bence biraz kendine ciddi anlamda vakit ayır
senin egzersizlerin bitti zaten,bi cesaretlensen olacak
bir an önce kurtul canım bu yükten
güzel haberlerini bekliyoruz
aleyküm selam canım
ficklebird dan sonra sendende guzel haber alırız dıye beklıyoruz canım
vakıt hepımıze sıkıntıydı ama bılıyorsun gaza gelıp egzersızı yapınca hemen yenıyorsun
ama egsersıle butunlesıp gevseyınce guven gıdıyor
inşallah basarıcaksın
nursenacım ateşim gece ara ara çıktı yine. sıtmalandım falan. sabah doktora gittim. agumentin adında bir antibiyotik hap verdi 1000 lik. bi de minoset verdi. sersemlik yapar yazıyor. şu an öyle hissediyorum kendimi. aynaya bakınca bile nasıl bitkin haldeyim diyorum.
ah be güzelim bir defa oldu yarısı birdaha hiç olmadı.birde benim eşim sürekli git gel yapmaya çalışyor o yüzden ucu bile girse oynattığı için çıkıyor yerinden.öyle sopa gibi hareketsiz olmazmış kabullenmiyor birde :)
iyi gidiyor mavi arabaaacım. ama dün aparatta zorlandım yaa. bi de ben sadece akşamları çalışabiliyorum. vaktim pek olmuyo
evet tatlım haklısın çok erteledimama aklımdan hiç çıkmıyo, inşallah en kısa zamanda güzel haberi veririm size..
başarıcam inşallah tatlım, kendime güveniyorum Allahın izniyle.. senin yendiğine de inan o kadar sevindim ki.. Rabbim daim etsin.. İstediğin zaman hayırlı evlat versin.. Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?