• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım egzersiz esnasında aparat denemek yok artık sana ok..aparatını ölç kaç cm. penis boyuna gelecek öyle pns denemesine geçiceksin..egzersiz böyle bi baktın bugün penis tam aldın yarın alamıyabiliyosn hepimizin başına geldi bunlar moralini bozmamalısn egzersizinide etkiler..oflamayı bırak şimdi egzersizine adapte ol:20::20: 30 KASIMA KADAR GELİN OLACAKSINIZ HADİ BAKALIM EN AZ 5 GELİN...

peki cnmm bnmm penis denemesi yok banaaaaa....nasıl ölçücemki yaaa bişi yokki ölçbiliceğim ama bayağı kalınnn yaniiii....şimdi ben byle aparat yapıorum yaaa diorumki bikaç gün snra yani biraz daha kalnlştırıp yaptktan snra içki içiyim rahatlym ööle ilk denememi yapiim.bide denemedn önce yarım saat içimde bekltym olablr miii?????

canım gelmiyosun artık bari güzel bir haber ver ne aşamadasın?

ayyyyyyyyyyyyyyyy canım ya sorma bayadaır giremiyorum sıkıntılar vardı.rabbime şükürler olsun atlattık
kardeşimin doğumu da olacak ankaraya gidicem 1 ay kadar olmucam heralde ama her fırsatta açıcam bebişle ilgilenmekten bakabilirsen tabii
aşama daha mumu 5 cm alabiliyorum ama bu hafta evdeyim inş yapıcam bol bol inşşş
artık kurtulmalıyım yaaaaaaaaaa kayınvalidemde saçma sapan konuşmaya başladı yine

peki cnmm bnmm penis denemesi yok banaaaaa....nasıl ölçücemki yaaa bişi yokki ölçbiliceğim ama bayağı kalınnn yaniiii....şimdi ben byle aparat yapıorum yaaa diorumki bikaç gün snra yani biraz daha kalnlştırıp yaptktan snra içki içiyim rahatlym ööle ilk denememi yapiim.bide denemedn önce yarım saat içimde bekltym olablr miii?????

he sen canım iç sonra etrafa içtiklerini boşalt ığğğğğğ sonra uyuuu heyy allahım ya.

ayyyyyyyyyyyyyyyy canım ya sorma bayadaır giremiyorum sıkıntılar vardı.rabbime şükürler olsun atlattık
kardeşimin doğumu da olacak ankaraya gidicem 1 ay kadar olmucam heralde ama her fırsatta açıcam bebişle ilgilenmekten bakabilirsen tabii
aşama daha mumu 5 cm alabiliyorum ama bu hafta evdeyim inş yapıcam bol bol inşşş
artık kurtulmalıyım yaaaaaaaaaa kayınvalidemde saçma sapan konuşmaya başladı yine

aaaaaaaaay inanmıyorum sen nerdesin yaaa!!ben senden umudumu kestim bu kız bi daha gelmicek dedim.ben yendim çok şükür atlattım..canım ne olur sen de bırakma burayı..

aman ya şu eşler...bak kuşum sana sıralıyorum ilk denemeden sonra grip gibi olucak hali olmicak, sonra işleri yoğunlaşıcak gelir gelmez uykusu gelicek sonra da isteksizlik oldu bazılarında...çok şükür ben daha o aşamaya gelmedim...bu arada hesapta olmayan misafirleri de katarsak taze gelinliğinin tadını çıkaramıyosun...

takip ettiğim kadar canım yenen arkadaşların çoğunda bu sorun var.acaba psikolojik bi durummu.yani vajili dönemin etkisindemi kalıyorlar yada artık bişeyyler beklediğinizin farkındalarda beklentiyi boş çıkaracaklarındanmı korkuyorlar.(işte onu bilemedimmm bennnn)ayy ne dedim ya ben:44:

arkadaslarrrrmmmmmm .... arkadaslarım dıyorum artık sizinle yatar kalkar oldummm... belinay nilay neyzen... bana fikir veren canlarımmm... lütfen sesimi duyun sormak istedigim çok sey var ben sanırım yapabılıcegıme ınanıyorum şokkkk geliişşmeler yasadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

5 cm uzunluk mu en mi çünkü uzunluktan önemlisi eni, sen yaz aşamalarını ben giriyorum bakarım, kız 5 yıllıklardan bir sen kaldın ona göre
sen de bitir artık canım, ne sormak istersen yaz, sen de kasım gelini ol hadi.

arkadaslarrrrmmmmmm .... arkadaslarım dıyorum artık sizinle yatar kalkar oldummm... belinay nilay neyzen... bana fikir veren canlarımmm... lütfen sesimi duyun sormak istedigim çok sey var ben sanırım yapabılıcegıme ınanıyorum şokkkk geliişşmeler yasadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anlat bakalım nasıl şok gelişmelr cnmm :) hadi hayırlısı.

aaaaaaaaay inanmıyorum sen nerdesin yaaa!!ben senden umudumu kestim bu kız bi daha gelmicek dedim.ben yendim çok şükür atlattım..canım ne olur sen de bırakma burayı..

gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmmmmmmmmmm tbr ederimmmmmmmmmm seni maşallah ama sen çok çalışkan bi öğrenciydin senin yakındı zaten en erken bitierenlerdensin galiba
canımm yaaa gerçekten çok sevindimmm
yazdınmı nasıl olduğunu sayfayı hatırlıyosan söylermisin canım

canım şok gelişmeyi burda paylaşsan bizde faydalansak

Back
X