• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrblar kızlar bende 1 yıllık evliliğin ardından bugün Rabbim in izniyle başardım.. gerçekten hiç korkulacak gibi bişey değilmiş herşey bayanın kendini kasmasından oluyormuş..bunu kendim yaşayınca daha iyi anladım. İnşaallah sizlerde yenersiniz korkularınızı..

:nazar::nazar::nazar: tebrikler canımmmmm :32::32:

Kızlar Mrb gelebildim sonunda evimdeyim, egzersizLErime tam gaz devam ediyorum,, yoksa nilay beni parçalıcakk :D Ficklebird kutlarım bu arada cnmm darısı başımıza (:

bugün pek keyfim yok canım başım ağrıyo :(((
en son dün akşam 10 cm aldım ama bugün ne yaptıysam 5 cm kadar girdi gerisi olmuyoooo, tıkandım , hiç iyi değilim :(((

olur öyle bazen takma kafanı,yapmamamız gereken tek şey sıkılmak üzülmek.üzüntüden oluyor herşey.bu dert yüzünden çok üzülüyoruz sonra aşsak bile hastalıklar bitmiyor.o yüzden kendimizi rahatlamamız gerek.güzel şeyler düşün,sevdiğin şeylerle uğraş bence.dünkü 10cm için ödüllendir kendini

olur öyle bazen takma kafanı,yapmamamız gereken tek şey sıkılmak üzülmek.üzüntüden oluyor herşey.bu dert yüzünden çok üzülüyoruz sonra aşsak bile hastalıklar bitmiyor.o yüzden kendimizi rahatlamamız gerek.güzel şeyler düşün,sevdiğin şeylerle uğraş bence.dünkü 10cm için ödüllendir kendini

bıraktım zaten keyfim gelince yapacağım artık:( olmuyo başka türlü de... hafta sonu evde yokum egzersiz falan yapamıcam , pazartesi gününe kalacak diye daha çok üzülüyorum:((( uzaması beni deli ediyo

Günaydın kızlarrrrr, ya biri de benim mide bulantılarıma çözüm bulsun:43::43:

*eskiler siz yerinizde sayın yeni kızlar çok azimli maşallah.

*belma canım çok güzel serçe parmağı rahat yapıyorsan şimdi işaret parmağına geçebilirsin parmağını soktuğun zaman kaslarını sıkıp bırakmayı unutma.

*pati canım geçer bu günlerde çok sık deneyebilsen kısa sürede alışacaksın.

*minelçetin nasıl oldun, iyisindir inşallah.

merhaba nursenacım bugün daha iyiyim antibiyotik iyi geldi. mide bulantın var kusma varmı canım.

Back
X