• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm canım :))) yok herkes yeni dizi başladı ya ona takıldı bence :))) söyle bakalım sen napıyon ne aşamaya geldin :))

ayyyy ona ben de bakcaktımm nasıl unuttum yaaa. :)))))))))) parmakla güzel ilerledim 3 parmağımı da alıyorum . amma velakin aparatta zayıfım yaaa. olmuyoooo. uzunluk 5 cm alabiliyorum sadece

ayyyy ona ben de bakcaktımm nasıl unuttum yaaa. :)))))))))) parmakla güzel ilerledim 3 parmağımı da alıyorum . amma velakin aparatta zayıfım yaaa. olmuyoooo. uzunluk 5 cm alabiliyorum sadece

olsun canım çok iyi gidiyorsun üç parmak gayet ii :))) ama uzunluk açısından muma geçsen daha ii anlardın derinliği bilmende önemli .... mumu denedinmi hiç , bir dene istersen... prezer.... geçir bol jel sür yavaşca ittir nefes verirken ittir bak nasıl gidiyooooo

eş parmağı denicem. aparat performansımı düşürdü, ilerlemiyo

banada parmak ıyı gelmedı uc parmagımı sokamıyorum ama 9 cmlik mumu yavas yavas cok yavas olmak kaydyla ittirebiliyorum ve git geller yapabılıyorum ıcımden o koca mumu cıkarırken bıraz kötu oluyorum okadar yanı farklı duygular oluyo cekıp cıkarırken anlatmak mumkun degıl... onun dısında sımdılık sıkıntım yok ... yenıcem yenıcezzz ;)

banada parmak ıyı gelmedı uc parmagımı sokamıyorum ama 9 cmlik mumu yavas yavas cok yavas olmak kaydyla ittirebiliyorum ve git geller yapabılıyorum ıcımden o koca mumu cıkarırken bıraz kötu oluyorum okadar yanı farklı duygular oluyo cekıp cıkarırken anlatmak mumkun degıl... onun dısında sımdılık sıkıntım yok ... yenıcem yenıcezzz ;)

canım yaaaa ne güzel çabuk ilerlemişsin sen .......bende 10 cm deyim :)))

olsun canım çok iyi gidiyorsun üç parmak gayet ii :))) ama uzunluk açısından muma geçsen daha ii anlardın derinliği bilmende önemli .... mumu denedinmi hiç , bir dene istersen... prezer.... geçir bol jel sür yavaşca ittir nefes verirken ittir bak nasıl gidiyooooo

bencede kesınlıkleee mum cok ıyı... ılk rımelı bn denemıstım sonra herkes rımel denedı ama ben bır daha yuzune bıle bakmadım mum daha ıyı geldı bana sonuna kadar sokuyorummmm sıkıntı yok kayıp gıdıyo valla ııcımde ama kalınlıgı ıste bıraz sıkıntıııı :S:S

canım yaaaa ne güzel çabuk ilerlemişsin sen .......bende 10 cm deyim :)))[/QUO

tebrık ederım canım ben de senıı zaten bır penisin ortaama kalınlıgı ne kadardır kı bılemıyorum ölçmedım ama yaklasmıs olmalısın normal boyutlara bende 10 cmden sonra penıs denemesı yapmayı dusunuyrum

canım bildiğim kadarıyla 10 yada 12 standartları :)))) ama ben 12 cm de denemeyi düşünüyorum...... çünkü 9 cm de bir kez denedik olmadı yarısı kadar oldu o yüzden bu sefer tam olsun istiyorum

canım nasılsın neler yapın bugün ya kusura bakma ben son günlerde belediye vergi dairesi arası mekik dokuyorum ondan giremiyorum.akşamları cevap yazıyorum anca geçmişi daha okumadım.ne yaptın canım bugün egzersizin nasıl geçti??

slm canım sana cevap yazdım ama görmedin heral. bi an önce egzersize başla sen de ve buraya rapor ver muhakkak.buün ne yaptın mesela ben daha yeni girdim foruma okuyamadım.

kızlar ben bugün egzersiz yaptım.2 parmak hatta 3 parmak yaptım gaza geldim p.. boyutunda egzersiz bile yaptım canım ama o aparatı çıkardım baktım en fazla 7 santim girmiştir.arkadaşlar 12 santimlerden bahsediyor nasıl oluyord a o kadar giriyor.benim vajenin boyumu kısaya itiyorum ama gitmiyor kaldı orada gitgel bile yaptım korku falan kalmadı fakat p.. olmaz heralde çünkü 6-7 santimyeterli değil heralde değilmi nilay nursena diğer yenen arkadaşlara soruyorum bundan sonra ne yapayım inatlaşacam bu vajiyle gıcık etti beni

canım nasılsın neler yapın bugün ya kusura bakma ben son günlerde belediye vergi dairesi arası mekik dokuyorum ondan giremiyorum.akşamları cevap yazıyorum anca geçmişi daha okumadım.ne yaptın canım bugün egzersizin nasıl geçti??

hersey yolunda gıdıoyr canım benım bugün tekrar egzersız yaptım öncelıkler orta parmagımısokup bıraz genısletmeye calısıyorum ardından mumu sokmaya calıstım dedıdıgım gıbı ılk gırıste acıma osada alısstım daha sonra ve bır kat daha peçete sardım 9 cme ulaştım gıbı bısey kocaman bısey varmıs gıbı hısssedıyorum ıcımde cıkarrıken bıraz canım yanıyo ıcımden bısey kopup gıdıyo gıbı hssedıyorum ama sıkıntı yok razıyım buna ;)

aaa gerçekten mii..e ozmn bnde biraz daha aparat yaptktan snra emlayla ilşki yaşym olur ozmn senn gibi diimii..emla beni inanılmaz uyuşturuo...ozmn olur herhaldeeee...en kalın aparata gelince o günün akşamı eşm geldkten snra takym bi yarım saat fln bekltym snra emlayı sürüp pens denemesi yapym diimi cnmm..ay içim bi umut doldu sen ööle diyinceeeee:))))))))))))

canım emlaya gerek yok ona alıştırmayın kendinizi yoksa tekrar başa dönersiniz biraz sabredip egzersiz yapın.eşleriniz mi acele ediyo??egzersizde yavaş yavaş kalınlaştırınca ne ağrı oluyo ne sızı...inanın bana ben sadece kayganlaştırıcı kullanmıştım.

Back
X