- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #77.921
kızlar anestolü sürünce yanma hissettim normal mi yaaa
normal canım korkma :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar anestolü sürünce yanma hissettim normal mi yaaa
slm canım :))) yok herkes yeni dizi başladı ya ona takıldı bence :))) söyle bakalım sen napıyon ne aşamaya geldin :))
normal canım korkma :))
gençliktir aşk canım sen ne zamandan beri çalışıyosun, allah kolaylaştırsın
ayyyy ona ben de bakcaktımm nasıl unuttum yaaa. :)))))))))) parmakla güzel ilerledim 3 parmağımı da alıyorum . amma velakin aparatta zayıfım yaaa. olmuyoooo. uzunluk 5 cm alabiliyorum sadece
eş parmağı denicem. aparat performansımı düşürdü, ilerlemiyo
banada parmak ıyı gelmedı uc parmagımı sokamıyorum ama 9 cmlik mumu yavas yavas cok yavas olmak kaydyla ittirebiliyorum ve git geller yapabılıyorum ıcımden o koca mumu cıkarırken bıraz kötu oluyorum okadar yanı farklı duygular oluyo cekıp cıkarırken anlatmak mumkun degıl... onun dısında sımdılık sıkıntım yok ... yenıcem yenıcezzz![]()
olsun canım çok iyi gidiyorsun üç parmak gayet ii :))) ama uzunluk açısından muma geçsen daha ii anlardın derinliği bilmende önemli .... mumu denedinmi hiç , bir dene istersen... prezer.... geçir bol jel sür yavaşca ittir nefes verirken ittir bak nasıl gidiyooooo
canım yaaaa ne güzel çabuk ilerlemişsin sen .......bende 10 cm deyim :)))[/QUO
tebrık ederım canım ben de senıı zaten bır penisin ortaama kalınlıgı ne kadardır kı bılemıyorum ölçmedım ama yaklasmıs olmalısın normal boyutlara bende 10 cmden sonra penıs denemesı yapmayı dusunuyrum
canım yaaaa ne güzel çabuk ilerlemişsin sen .......bende 10 cm deyim :)))[/QUO
tebrık ederım canım ben de senıı zaten bır penisin ortaama kalınlıgı ne kadardır kı bılemıyorum ölçmedım ama yaklasmıs olmalısın normal boyutlara bende 10 cmden sonra penıs denemesı yapmayı dusunuyrum
canım bildiğim kadarıyla 10 yada 12 standartları :)))) ama ben 12 cm de denemeyi düşünüyorum...... çünkü 9 cm de bir kez denedik olmadı yarısı kadar oldu o yüzden bu sefer tam olsun istiyorum
canım bildiğim kadarıyla 10 yada 12 standartları :)))) ama ben 12 cm de denemeyi düşünüyorum...... çünkü 9 cm de bir kez denedik olmadı yarısı kadar oldu o yüzden bu sefer tam olsun istiyorum
gelışmelerı yaz karabibercimmm sanırım yolu baya yarıladıkkkk senınleee![]()
gelışmelerı yaz karabibercimmm sanırım yolu baya yarıladıkkkk senınleee![]()
inşallah tez zamanda yeneriz canım , zaten bir gelişme yaşadığım zaman buraya hemen gelip paylaşıyorum ben :))) sende öyle yap canım
mrblar kızlar bende 1 yıllık evliliğin ardından bugün Rabbim in izniyle başardım.. gerçekten hiç korkulacak gibi bişey değilmiş herşey bayanın kendini kasmasından oluyormuş..bunu kendim yaşayınca daha iyi anladım. İnşaallah sizlerde yenersiniz korkularınızı..
Kızlar Mrb gelebildim sonunda evimdeyim, egzersizLErime tam gaz devam ediyorum,, yoksa nilay beni parçalıcakkFicklebird kutlarım bu arada cnmm darısı başımıza
![]()
aparatta takılı kaldım ya . acımaya başlayınca da bıraktım işte.
canım nasılsın neler yapın bugün ya kusura bakma ben son günlerde belediye vergi dairesi arası mekik dokuyorum ondan giremiyorum.akşamları cevap yazıyorum anca geçmişi daha okumadım.ne yaptın canım bugün egzersizin nasıl geçti??
aaa gerçekten mii..e ozmn bnde biraz daha aparat yaptktan snra emlayla ilşki yaşym olur ozmn senn gibi diimii..emla beni inanılmaz uyuşturuo...ozmn olur herhaldeeee...en kalın aparata gelince o günün akşamı eşm geldkten snra takym bi yarım saat fln bekltym snra emlayı sürüp pens denemesi yapym diimi cnmm..ay içim bi umut doldu sen ööle diyinceeeee:))))))))))))